operation avklarad!


Hallå! Den största delen av dagen har jag spenderat på sunderby sjukhus eftersom att jag har blivit opererad idag. Jag har nämnligen lite problem med livmodern så då har dom gjort ett litet "titthål" just under naveln på mig för att gå in med en kamera och kolla så det inte var nånting allvarligt, och det var det inte.
Orkar inte beskriva så mycket eftersom att jag är väldigt trött och en aning groggy fortfarande. Varför jag är 'groggy' är pga dom två doserna med morfin(smärtlindring) som jag fick, fast det försvinner allt mer från min kropp och pga det så får jag bara ondare och ondare.

För övrig har jag inte så mycket mer att berätta. Jag har lite problem med bloggdesignen och allt det där men jag lovar att den så snart som möjligt kommer dyka upp!

Sen hade jag fått en fråga av en anonym(anunum) person som frågade vad jag gjort på mina armar, och det är bara titta på bilden så ser ni. Ja, jag har skärt mig, det är ingenting jag skäms för, och det är ingenting jag skryter om heller. Det är rätt komplicerat varför jag gjorde det, men det jag kan säga är att jag inte kommer ihåg att jag gjort det. Har ni några funderingar eller frågor så är det bara att fråga.

Nu ska jag gå och lägga mig, Imorgon blir det ingen prao för mig eftersom att jag kommer ha för ont och på fredag får vi se hur jag mår, men hoppas ni har det bra så hörs vi senare, puss och godnatt!♥


liten uppdatering

God morgon! Helgen har jag spenderat med Felicia vilket har varit helt awesome! Vi har gjort allt möjligt, fredagkväll var vi på fritidsgården och igårkväll lika så. Annars har vi bara varit hemma hos hon och lata oss.
Snart ska vi traska ner och käka frukost för vi har inte hunnit göra det ännu för att felle legat och tänkt hela morgon. Som jag sagt några ggr så kommer snart den nya designen dyka upp och då kommer jag börja uppdatera mer men tills dess får ni stå ut med några få inlägg liter då och då.
Ha det bra tills vi hörs igen! Många pussar och kramar!♥

RSS 2.0