Videoinlägg



Ursäkta kvallan, och sorry om jag babblar på rätt länge, men men!


Jay Smith - Von Benzo















I fredags så var jag ju och kolla på Jay Smith och hans band när dom var hit till Malmköping och spela på malmamarknaden, och det var asgrymt! Jag stod längst fram vid scenen och  jubla och sjöng med.


Bilderna har mamma fotat.

Bara för att bloggen inte ska bli allt för...

Bara för att bloggen inte ska bli allt för stillastående nu när jag är hos älsklingen så tänkte jag att jag kan mobilblogga. Gårdagen var helt awesome, vi lyssnade på musik, åt en massa chips och bara myste på. Joel for och hämta alexandra och nu verkar det som att allt är bra mellan dom. Annars så gör jag inte så mycket just nu, jag och john är i gäststugan och john ligger och vilar för att han knappt sovit nå inatt, och alexandra och joel är i johns rum och myser. Vad vi kommer göra resten av dagen vet jag faktiskt inte, men vi lär nog hitta på nånting. Tjingeling!


I'm gonna stay right here and watch you disappear


Jag har precis packad klart och snart så far jag till John för att vara hos han i några dagar. Igår eftermiddag så födde Kia valparna och det blev 4 st, 2 tikar och 2 hanar och alla överlevde. Något mer än det har jag inte att berätta.

Nu ska jag vänta på att John kommer och när jag är hos han så vet jag inte om jag kommer blogga nånting, men vi får ju se. Tjingeliiing!

Det började åska just när jag tänkte blogg...

Det började åska just när jag tänkte blogga så då var det bara att stänga av dator, så då får jag mobilblogga istället. Iallafall, det blev ändrade planer i lördags, john kom nämligen till mig och sov hos mig till igår vilket var mycket mysigt. Fast han for hem igår vilket var tråkigt. Fast han kommer till mig lite senare men han kommer inte sova hos mig eftersom att det är på gång för kia. Hon kommer snart få valpar och då vill inte mamma att nån ska sova hos mig. Så om kia får valpar idag eller inatt vilket jag hoppas så kommer jag fara till john imorn och troligtvis sova där eftersom att han skulle ha filmkväll. Jag har nyss varit ute på en kort promenad med kia, och då skulle det ju självklart börja regna så jag är jätteblöt nu. Vad jag kommer göra resten av dagen vet jag inte, jo jag kommer ju träffa john, men annars så vet jag inte. Tjingeling!


Tre ord och jag faller direkt


Idag har jag inte gjort ett piss. Har kollat på film, suttit här framför datorn samt varit ute på lite promenader med Kia. Väldigt intressant jag vet!
Imorn lät det på mamma som att vi ska städa lite här hemma vilket jag inte är så taggad på, men det är ju ett måste så! Och sen så skulle John komma på Måndag och sova här vilket jag ser fram emot. Annars så vet jag inte vad mer jag kommer göra förutom att uppdatera bloggen med lite ointressanta saker men whatever!



För övrigt så hade en anonym person kommenterat mitt förra inlägg med en ganska konstig kommentar. Personen skrev nämnligen så här: "Det är lite konstigt 96a med 93a..". Vad är det för konstigt med det? Kärlek har varken Ålder eller Kön. Och jag har kompisar som är lika gamla som mig som är tillsammans med sånna som är över 20, och det är inge konstigt med det. Lite onödig kommentar, och det var nog mycket mer onödigt att ens ta upp det, men som jag skrev så har kärlek varken ålder eller kön, iallafall enligt mig.

Tycker ni läsare att det är konstigt att jag som är 96a är tillsammans med en som är 93a?

En bild säger mer än tusen ord ♥


Igår umgicks jag med John hela dagen ända fram mot kvällen. Det slutade med att han sov hos mig eftersom att det börja åska och blixtra och det är så långt för han att fara hem med moppen. Så idag har vi bara legat inne i sängen och pratat och myst på, och sen fram mot kvällen så for han hem. Saknar honom redan ♥

Nu ska jag sätta mig framför tvn och kolla på film, och den här gången så blir det I Am Legend med Will Smith i huvudrollen. jag har börjat se den filmen flera gånger men har aldrig sett klart den så nu ska jag göra det. Puss och godnatt!

It's like I'm made of glas, It's like I'm made of papper


Jag suger på att uppdatera, I know!
Iallafall, igår var jag med John och vi satt och prata om allt mellan himmel och jord i flera timmar. Vi träffa även lite folk som vi snacka med. Annars idag så har jag inte gjort nånting alls förutom att sitta hemma och göra ingenting. Fram mot kvällen så tog jag med mig en av mina hundar och for ut och sprang, och sen så tog jag basketbollen under armen och traska iväg till skolgården för att lira lite basket vilket jag inte gjort på väldigt länge!

Nu sitter jag för övrigt och lyssnar på musik. Jag ska snart slå på Harry Potter 7 Del 1 och lägga mig i sängen och kolla på den för att sen sova. Imorgon så skulle jag kanske va med John iallafall, men vi ser ju vad som händer. Godnatt!


Jag känner att jag behöver dig ♥


Trött och otroligt sliten brud..

Sorry för att jag inte uppdaterade igår men hade inte riktigt tid.
Idag så har jag varit med John och hans två kompisar Rikard och Christian och vi var och bada vilket var mycket trevligt! Annars så har jag bara hållt på och måla och haft mig i vardagsrummet och hallen så just nu sitter jag med en massa grå färg i hela ansiktet typ...

Imorgon blir det att kliva upp mycket tidigare än vanligt för att vi ska fortsätta måla klart, så jag ska nog gå och lägga mig på ett tag. Nu ska jag fortsätta snacka med John, Tjingeliiing!


You'll regret it, but it's too late


Nu ikväll så har jag varit ute och gått runt nästan hela Malmköping, och under tiden då jag gick så prata jag i telefon med Moa vilket var mycket trevligt! På vägen hem så såg jag denna affisch. Jay Smith och hans band kommer nämnligen till Malmamarknaden som är sista helgen i Juli, och jag kommer ju förstås vara där eftersom att Jay har grymt bra röst!

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på en film, men vilken har jag inte bestämt ännu. Gonatt!

79 år

Idag fyller min söta lilla farmor 79 år och jag har ringt och grattat henne och mamma har ringt upp till Örjan uppe i luleå och bett honom göra en bukett och skicka den till födelsedagsbarnet!

Saknar dig grymt mycket farmor, jag MÅSTE verkligen få fara upp till luleå nu i sommar så jag får träffa dig♥


Dålig uppdate - sorry!

Sorry för dålig uppdatering men har bara inte orkat sitta vid datorn speciellt mycket.

För övrigt så kan jag berätta att det bara blev 3 valpar, fast den första valpen som var en hane vägde bara 68 gram så den överlevde inte, och dom två andra var honor och dom vägde över 100 gram, så dom blir bara större och större för varje dag. Och snart blir det valpar igen för att mammas fodertik Kia också ska ha snart, så då får vi hoppas på att hon får lite fler valpar och att alla överlever!


Här är lillkillen just innan vi gick till skogen för att begrava honom.




När jag ändå bloggar kan jag tala om att jag lärde känna en killa som bor här i malmköping igår när jag var ner till stranden och tog mig ett kvällsdopp. Vi satt och prata ett bra tag och sen följde han mig hem och hälsa på min mamma osv.
Annars är det inte så mycket som hänt, så har inte så mycket mer att berätta förutom att jag ska försöka bli bättre på att uppdatera bloggen! Tjingeliing!

Nu är det gå G!


Nu är det på gång! En av våra hundar ska nämnligen ha valpar och snart så kommer dom. Längtar oerhört mycket! Så det här blir bara ett snabbt inlägg eftersom att jag ska gå och hjälpa mamma. Vi får höras senare för måste gå nu. Tjingeliing!!

It's like I'm two faced


Sorry för att jag inte bloggade igår, men mådde inte speciellt bra pga en familjegrejj. Men nog om det! Igår var jag hos min morbror Nisse hela kvällen och satt och prata med alla som bor där inklusive Eva och hennes man och deras två fosterbarn och det var mycket trevligt! Annars så idag så har jag inte gjort speciellt mycket. For in till Eskilstuna med Jocke och hämta bitte, sen var jag ner och tog ett kvälldopp, sen tog jag mig en lång dusch och sen åt jag middag.

Jag har precis spelat Skitgubbe med mamma och Bitte och nu ska jag snart börja göra mig i ordning för att gå och lägga mig för är sjukt trött. Tjingeling!

Sidecut!


Nu är det äntligen gjort! Blev grymt nöjd med resultatet, och blev lite extra glad över att jag klarade av att göra det HELT SJÄLV! Jag vill egentligen också ha en stjärna dör jag gjort sidecut men det tänker jag inte ens försöka tänka tanken på att göra det själv.

Nu ska jag iallafall lägga mig och kolla på en film som heter Love And Basketball, Godnatt!

Snart händer det!


Ohyeee, nu har min morbror kommit med deras rakapparat så när morsan har gett hundarna mat så blir det att göra min efterlängtade sidecut! Är lite nervös eftersom att jag ska göra det själv, men ni får önska mig lycka till!

Jag hatar att jag älskar dig


Jag är precis hemkommen från stranden, har nämnligen varit och tagit ett kvällsdopp, och det var nog sista gången jag gjorde det, iallafall ensammen. Jag såg nämnligen en orm i vattnet, och det var inte en liten en utan den var enorm, och då skämtar jag inte. Och min morbror sa bara att det inte är nå ovanligt, både huggormar och vattensnokar simmar runt där överallt. Usch säger jag bara!

Jaja, nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på en film, men vilken vet jag inte än. Godnatt!

otroligt taggad på att göra sidecut!


Snart tror jag att jag springer över till min morbror och lånar deras rakapparat och gör sidecut på mig själv för orkar inte vänta till helgen när bitte är här så hon kan hjälpa mig. Är så sjukt taggad!!



För övrigt så har det har varit mulet hela dagen men nu har det äntligen spruckit upp och solen tittar fram. Så jag funderar på att gå ner till stranden lite senare och ta ett kvällsdopp för dom senaste dagarna har det varit så trist väder, kallt och regnigt. Ha en bra kväll, Tjingeling!

nattinatti


Nu kryper jag och min stora nallebjörn(som jag förövrigt har sytt själv) under täcket för att kolla på en film. Och självklart hänger min Gott & blandat påse med.
Jag ska fortsätta sen en film som jag började se tidigare idag, eller ja, det blir ju igår nu då, och den filmen heter Basketball Diaries. Leonardo DiCaprio är huvudrollen, och när han var ung så var han så gryyymt jävla snygg! Det är en film som jag verkligen rekomenderar till er som inte sett den.

Godnatt!

Sony Ericsson j10i2 Elm


Såhär ser min nya mobil ut. Jag köpte den på netonnet lagershop inne i stockholm för bara 1295:- vilket jag tyckte var billigt. Den går att ringa med, smsa, fota och lyssna på musik, och den passar för mig.


Malmköping - bilder


Kvällspromenad med Kia.

Mamma tog med sig en liten vän hon hitta på vägen, but I was like: "Lilla snigel akta dig, annars tar jag dig"

Kul att mamma fota mig när jag låg och sola. Ser en aning tjock ut men det är ju helt okej!

Och slutligen en liten random bild. Man måste ju bjuda på sig lite ibland (:



Det var inte så många bilder, men några iallafall! Nu ska jag och mami spela Uno, Byee!

dålig uppdate



Sorry för att det har varit dåligt uppdatering under dom senaste dagarna men har inte haft så mycket att berätta faktiskt.  Det ända som jag vet att jag kan berätta är att jag köpt en ny mobil, och på den kommer det en bild på senare.
Sen har jag faktiskt inte gjort så mycket. När det har varit soligt och varmt har jag legat och solat, och varit ner på stranden med kusin Mira och några andra fosterbarn som bor hemma hos min morbror. Annars har jag mest bara vandrat runt här i malmköping och kollat lite. Det kommer dyka upp lite nyare bilder senare.

Nu ska jag skynda mig iväg till Tempo, för jag är väldigt sötsugen så ska köpa mig nån liten godispåse eller liknande. För övrigt så kan jag bara berätta lite snabbt att jag saknar Luleå grymt mycket, och det är mest därför jag la in bilden som är högst upp, är dock nyvaken men who cares? Byee!

RSS 2.0