tjabba tjena hallå..

Tja! Skola idag dårå, som vanligt. Fast har haft extra musik lektion och sen så har jag spelat panflöjt hos Maria också. Och sen under nästsista lektionen som var SO så var vi i parken och chilla. Och sen på slöjdlektionen så kan jag berätta att jag blev klar med min tröja (!). På ett sätt blev den fin, men tyget .. Jaa.. Tyget är väl inte världens finaste. Och jag ser ut som hejkomochhjälpmigfreak i den. Lägger in bild senare, för just nu har jag inte min kamera.


Nu så ska jag trampa iväg till Jonas. Imorn så ska jag vara med Felle, och på onsdag så ska jag på stan med Julia och Fanny och kolla på skor och annat kul, det blir skojj!



Vi får höras ikväll, ha det bäst!♥


mamma♥

Mamma, Du är det bästa som någonsin hänt mig! Jag älskar dig, och kommer alltid göra det. Vi bråkar väldigt ofta, och båda kan vräka ur sig en massa elaka saker, men ingen av oss menar det.    Jag har sagt att jag hatar dig väldigt många gånger. Men det är bara ord, Okej det är ord som kan såra en person väldigt hårt, men jag hoppas du förstår att jag verkligen inte menar det jag säger till dig när vi bråkar.    Jag vill att du ska veta hur mycket jag älskar dig, och man har bara en mamma, och för mig så är du världens bästa mamma! Jag vill bli som du när jag blir stor, för du är dels en bra förälder, men samtidigt en snäll person. Du har en bra personlighet, och du är bara bäst!      Jag älskar dig mamma, Förlåt för alla gånger jag varit dum. Men trotts alla fula ord jag sagt till dig så kommer jag alltid älska dig mest !<3
Man har bara en mamma, och jag är tacksam att just jag har en. Trotts alla fula ord jag skrikit åt dig så hoppas jag att du förstår hur mycket jag verkligen älskar dig, och jag är stolt över att kunna kalla just dig för min mamma!♥



Förlåt om jag glömde bort att ge dig en Morsdag present. Och förlåt om jag inte sa någonting över huvudtaget. Jag älskar dig mamma♥



Niclas Wahlgren - Mamma Min Mamma



Dåligt samvete !

Hejsan! Idag så har jag absolut inte gjort speciellt mycket. Vakna kring 10, då åt jag frukost och sen så satt jag bara vid datorn. där kring 2 tiden så tog jag bussen till Tuna och var med Jonas. kring halv 5 tog jag bussen hem. När jag kom hem åt vi Tacos (igen). Efter middagen så satte jag mig här framför datorn och har suttit här nästan hela kvällen. Tänkte dock dra ut med Anders, André, Ludvig och några fler, men orkade absolut inte va med en massa ikväll, vet inte varför.

Idag så är det ju morsdag och jag har helt glömt bort det .. Eller jag har som inte glömt denna dag, men jag har glömt att köpa en morsdags present till mig mamma. Nu har jag väldigt dåligt samvete, och nu kan jag ju inte fara någonstans och köpa något. Usch jag mår riktigt dåligt över att jag glömt köpa nånting till mamma, jag börjar nästan gråta för att jag har så dåligt samvete..


Jag måste absolut fixa nånting imorn till mamma, och jag ska göra det efter skolan! Okej det blir lite i efterhand, men jag måste köpa nånting, jag bara måste!


Jaja, nog om det. Imorn på kvällen kommer jag fara til Tuna för att va med Jonas (suprise? ..No). Och på tisdag ska jag vara med Felicia ♥ Resten av veckan vet jag inte.


Nu ska jag iallafall försöka fixa en ny bloggheader. Jag har suttit hela kvällen och kollat runt på olika bloggar för att försöka få något tips eller så på design, och jag har hittat en massa fina bloggar, men dock ingenting som skulle passa mig, och min personlighet osv.

Vi hörs, ha det bäst!♥

I'm BACK !!

Hallå! Nu känner jag mig på blogghumör igen (äntligen)! Men iallafall, orkar inte berätta vad som hänt under dagarna jag inte bloggat. Fast jag var på stan igår och idag med mamma. Igår så fynda jag på röda korset, jag hitta ett par jättesnygga Jeans som bara kosta 20 kr (!) och ett par vita mjukisbyxor för oxå 20 kr, och ett röd vit randigt linne för 20 kr. Sen så hitta jag ett jättefint halsband och 2 par örhängen. Dock så hitta jag mig ett par jättefina skor också!

Idag på stan så köpte jag mig skolavslutningskläder, eller iallafall en klänning, skor ska jag köpa någon annan dag. Och sn så köpte jag mig 2 nya BH:ar också, för det behövdes!


Igår:

Vita mjukisbyxor
Röd vit randigt linne

Svarta Jeans (Dålig bild!)

Mina nya skor! Har dock bytt till svart skosnöre på den ena skon.

Halsbandet och örhängerna jag köpte.


Idag:

2 BH:ar från Lindex, 99:-/st

Strumpbyxor

Klänningen jag ska ha på skolavslutningen.
Dock så får ni inte se hur den ser ut, det är en överraskning!





Jag vet, bilderna är dåliga men det får ni stå ut med. Ikväll så blir det gården med en massa. Och nu snart så ska jag hjälpa mamma med maten, För idag så blir det tacos. MUMS! Jaja vi får höras senare.


Ha det bäst!♥

små ord kan såra en person väldigt hårt...

Förlåt för det jag gjort. Men det du sa kändes som ett hårt slag mot hjärtat. Du menade säkert inget illa med det du sa. Men jag blev sårad. Så fel var det inte om man tänker efter. Okej, vet inte varför jag gjorde det, men jag sluta på en gång. Men på orden du sa, det lät nästan som att du idiotförklarade mig med den röst du använde. Du lät arg och förbannad på mig. Men det är inget jag kan göra nånting åt just nu.

Jag gråter och vet inte vad det är jag ska göra. Tårarna bara rinner ner för mina kinder när jag tänker på dig, och våra minnen. Och framför allt det du sa. Du menade nog inte att såra mig, eller på nått sätt försöka få mig ledsen. Men om sanningen ska fram känner jag mig som en idiot. Okej du har andra, massa andra vänner och bästa vänner som är bättre än mig, både på personligheten, utseendet och sättet hur personen är. Men jag trodde på dig när du sa att jag är speciell på ett bra sätt. Och att jag är en sån person man inte kan göra annat än att älska och bla bla bla, vad du nu sa. Men .. Just nu är allt i min värld lika grått och tråkigt som i mina tankar. Allt är sönderslaget av några enstaka ord.


Jag försöker hålla tårarna inne, vilket inte går så bra just nu..
Det skulle ju alltid vara du och jag, bästa vänner föralltid, men allt går så fort, och allt nästan blåser bort med vinden. Och förlåt om jag blivit en idiot, förlåt om jag förändrats.. Men jag är inte ensammen om det. Se bara på dig själv, kanske inte ditt utseende, men sättet hur du är..




Förlåt för den jag är men det är inget jag kan rå för ...



25/5 tvåtusentio √

Tja ! Jag har ju varit hos optikern och allt idag. Orkar inte berätta allt, men jag behöver iallafall inte glasögon enligt undersökningen, ÄN! Troligtvis senare, typ åm nått år osv så det är ju ett plus. Efter det cykla jag hem. Sen tog jag bussen (lat osm jag är) till Tuna, och där var jag med Jonas och Joshua. Orkar inte skriva speciellt mycket, för just nu är jag verkligen inte på blogghumör. Orkar inte berätta vad som är i mitt liv just nu. Det är så komplicerat.

Och som sagt, jag vill inte blogga om jag är på dåligt humör eller inte känner mig 100% happy face. Okej ingen fatta nog det men.. Bloggen kommer få vänta. Om jag nu orkar dissa bloggen ett tag. Men som sagt, om uppdateringen är sämst nu dom kommande dagarna så är det pga det.


Men iallafall, imorn blir det att bada med klassen i boden, Kul! då kanske jag blir på lite bättre humör. Men iallafall, har inte så mycket att säga vilket är bra, för jag känner att jag tappar lusten mer och mer av att blogga.



Sommar sommar sommar, ge mig sommar!



Jaja, vi får höras, ha det bäst !♥

gammal bild oohja !



Tja allihopa. Tänkte att jag kunde inleda ett inlägg med en gammal bild. Men iallafall, nu måste jag börja cykla mot Golf Garden för att vi ska ha basketavslutning osv. Har inte hänt speciellt mycket idag på skolan, bara att jag typ är IQ befriad och inte kan öppna en dörr, men jaja det är ju typ fullt normalt för mig. Okej, nog om det. om cirka en och en halv timme så ska jag vara hos optikern, usch! Jaja, nu har jag inte tid att sitta här. Måste börja fara nu.



Btw, jag funderar på att bli blond igen, vad tycker ni ?




Vi får höras senare, ha det bäst!♥

Nu måste jag skynda mig...

god morgon! Idag är det ju skola. efter skolan ska jag hem, käka middag sen så ska jag till golf garden för att vi har basketavslutning. Men kommer dock inte hinna vara där så länge för efter det så ska jag till optikern vilekt känns hemskt! Jaja det är ett måste!

Nej nu har jag inte tid att sitta här, för jag börjar på typ 7 minuter! Nu måste jag cykla upp till skolan, vi får höras senare !


ha det bäst!♥


Måndag.

Tja! Idag så var det ju skola, tråkigt som vanligt men jaja. Fast vi hade slöjd sista lektionen och jag blev nästan klar med min tröja, fast den är inte så fin men ni kommer få se den när jag är klar med den. Och idag så var ju jag hos tandläkaren, vilket jag hatar. Och efter varje gång jag varit där hatar jag det bara mer och mer, eftersom att det ända dom säger är "du har perfekta tänder" bla bla bla! Okej det är bra, men det är inte kul att höra samma sak varenda gång. 

Efter skolan var jag med Julia en stund, vi for till coop för att det regna, där träffa vi Stina. Så vi snacka med hon en stund. Sen for jag hem. När jag kom hem käka jag osv. Och nu ikväll har jag inte gjort ett piss! Det var tänkt att jag skulle va med Anders och dom men jag fick inte tag på Anders, så jag har suttit hemma och sjungit osv. Jag måste börja träna på nån låt oxå, alltså med panflöjten. Eftersom att jag ska spela panflöjt nästa vecka på stan för att det är kulturskolans dagar.


Nej nu ska jag inte sitta och babbla på allt för mycket. Har inte några nya bilder, och har dock inte kameran nu för att den fortfarande är hos pappa. Och för den delen så ahr jag typ inget viktigt att komma med heller.


Imorn så ska jag ju till optikern vilket är hemskt, men samtidigt bra. Och före det så ska vi ha en basketavslutning på Golf Garden, men jag kommer inte hinna va där så länge pga optikern .. Jaja, Nu ska jag fortsätta att lyssna på musik och snacka med Jonas på msn osv. Bjuder på en jättegammal bild från typ november 2007 :)

Det är jag, Fanny och Lisa på bilden. Efter en lång träning i Kronanhallen,
Bästa hallen ever som vi alla saknar !
 



Vi hörs imorn, ha det bäst !♥


Tragiskt!

Hejsan ! Har ju varit med Jonas nu ikväll och vi har bara varit hemma hos mig. Efter att jag följt honom till bussen så gick jag på Seven Eleven och köpte godis.
Jag kände att jag behövde sånt nu eftersom att jag inte ätit sånt på jätte länge och för att jag ska till tandläkarn imorn.

Jag har som inte så mycket att skriva om, eftersom att jag försöker blogga så ofta jag kan. minst 2 ggr per dag. Fast ibland blir det bara en men det får ni stå ut med.
 Imorn så ska jag iallafall va med Anders, André och säkert en masa andra människor. Och på onsdag så ska jag vara med Jonas♥


Nu ska jag snart gå och sova, eftersom att jag somna på bussen tidigare idag vilket är helt tragiskt (!?), och för att jag är ännu tröttare nu. För jag måste ju orka fara till skolan imorn Vi får höras imorn !♥


thihiihihihih.

Tja! idag så har jag ju varit hos Jonas. Vi har varit på Tuna och varit med hans kompis Markus. Vi gick till Ica Maxi och satt där och åt glass osv. Jag tog bussen hem ungefär där vid halv 4. och gissa vad jag gör på bussen, jo jag somnar. Alltså, hur trött är man inte då om man somnar på bussen.


Jaja nog om det. Nu kom Jonas så nu ska jag umgås med honom resten av kvällen.




Vi hörs, ha det bäst!♥

Söndag 23/5

God morgon ! Idag är det söndag vilket känns hemskt eftersom att det är skola imorn, och det ska regna hela dagen imorn, så det känns ju lagomt kul. Eller så inte! Men iallafall, vaknade där vid halv 10. Då fixa jag mig, gjorde lite små saker, och nu så har jag hamnat här framför datorn, det är ju säkert väldigt intressant att veta, Svar nej.

Idag så ska jag än en gång fara till Tuna för att va med Jonas. Vet inte riktigt vad vi ska göra men nånting blir det alltid. Skola imorn, och resten av veckan, fast det som är hemskt är att jag ska till tandläkaren imorn, help me! För sist jag var hos tandläkaren så börja dom snacka nånting om mina tänder och att jag var för liten och bla bla bla, så liiite nervös är jag ju. Och sen på tisdag så ska jag till optikern vilkert känns bra, men ändå jävligt dåligt! Ursäkta mitt språk. Varför det är bra är för att jag ser dåligt och det är jobbigt eftersom att jag får sån huvudvärk, men samtidigt så vill jag inte ha glasögon även fast det är ett måste. Det är för att jag inte passar i glasögon, men jaja, ett måste ja det är ju ett måste.


Nej nu har jag inte tid att sitta här,måste snart börja traska upp till bussen. Bjuder på en gammal bild som jag hitta så inlägget inte bara innehåller text vilket kan kännas jobbigt att läsa.


Bilden är ett år gammal. Fotad i göteborg när vi var där med basketlaget.



Vi hörs, ha det bäst!♥

Dagens outfit.

Dagens outfit:

Blåa jeansleggings - Kapphal
Svart linne - H&M
Vit svart randig tröja - Gina tricot
2 olika sockar.

Håret uppsatt i svans, och luggen i klämmor. Inget smink.





Hej! Nu har jag lagt upp Dagens outfit, fast det var ju som igår eftersom att det är Söndagnatt nu. Alltså, eller, ja, ni fattar nog vad jag menar. Men iallafall har ju som sagt varit med Jonas idag. Käka middag hos honom osv. Tog bussen hem halv 11 så var hemma strax efter 11 någon gång. Imorn/idag/senare så ska jag oxå va med honom, och 2 av hans kompisar.

Och ni som kanske inte förstått det så är jag och Jonas tillsammans. Och vi har varit med nu några dagar. Men jag ville inte liksom berätta för alla på en gång, men ja, nu vet ni iallafall hur det ligger till. Om ni inte redan fattat det.

Nu så ska jag gå och sova, för jag håller på att somna. Bjuder på en bild från igår på mig och Jonas♥


Det är Pelle (Elias) som har fotat bilden igårkväll.


 
vi får höras imorn/Idag/Senare !♥


Är på Tuna.

Tja! Tänkte bara uppdatera lite eftersom att jag inte gjort det idag. Men iallafall, nu sitter jag hemma hos Jonas, och vi ska snart dra ut.  Vi har väl mest bara varit inne åså. Orkar inte skriva så mycket, uppdaterar senare ikväll när jag kommit hem med dagens outift åsånt, jag måste bli bättre på att göra det. Och nu märker jag att jag inte gjort ett (normalt) videoinlägg på sistonde, så det måste göras, när jag har ork och lust.


Vi får höras senare, ha det bäst!♥

detta fält är ett dumt fält som hela tiden måste fyllas i...

Tja! Kom hem för en stund sen för har ju varit på Tuna med Jonas. Först var vi hemma hos han, sen kom hans kompisar, så då drog vi ut, och sen te gården. Efter ett tag kom Vitte, haha han kände inte igen mig, men ja, okej. Efter ett tag blev det tråkigt så drog jag, Jonas, Elias, Drille och Mahdi(?) ner till stranden, vi satte oss på bryggan och ba chilla, kolla på solnedgången och allt. Det var mysiigt. Sen så gick vi typ runt och allt. Sen så följde Jonas mig upp till busshållplatsen, så satt vi där och prata osv osv. Sen kom min buss och då for jag hem.

Nu sen jag kom hem så har jag suttit här hemma och inte gjort speciellt mycket. har varit inne på facebook, bdb, pix, ja, det gamla vanliga typ. Och samtidigt så har jag smsat med Jonas. Imorn så blir det oxå att fara till Tuna och va med Jonas.

För en stund sen så fick jag ett sms av Jonas att jag skulle komma ut, och när jag kolla ut genom fönstret så står han och elias där, hahaha jag ba "va gör ni här?" när jag gick ut. Så ja, då har jag varit utanför mitt hus och pratat med dom i ungefär en halvtimme.

Nu ska jag äta en macka, och sen så ska jag nog snacka med Jonas på msn.



Bild på kvällens outfit:

Gråa mjukisbyxor - Inter Sportia
Rosa linne - H&M
Vit kofta - typ Lindex(?)
sockar - New Body

Håret är tillruffsat och uppsatt i en svans. Luggen uppsatt i klämmor.


Hahah ja, mitt rum är väl inte det finaste, fast sängen är bäddad, vilket är ett plus, och det är inte en massa kläder osv på golvet. Det är defenitivt ett plus!



Vi hörs, ha det bäst!♥

Fredag, 21/5.

God morgon sunshines! Vaknade för ungefär en halvtimme sedan, och då klev jag upp. Nu har jag precis fixat mig åde, tvättat ansiktet och allt sånt dära, nu måste jag bara fixa håret, fast tror att jag bara ska stoppa upp det, för orkar inte göra nå märkvädrig med det. Ikväll så ska jag ju va med Jonas ♥ så kvällen kommer jag spendera på Tuna med han och hans polare, vet inte riktigt vad vi kommer göra, men säkert nå kul.

Nu måste jag borsta tänderna, fixa håret, klä på mig osv. Lägger in en bild snart på dagens outift för jag såg att det var ett tag sen jag gjorde det. Och ett videoinläg kommer jag väl oxå lägga in, Antingen ikväll, eller imorgon eller nå sånt.


Vi hörs!♥

Torsdag 20/5

Tja! Nu ikväll så har jag varit med Jonas. Först var vi här hos mig, sen så gick vi till gården och var där resten av kvällen. Vi hade typ askul, Jonas spela gitarr för mig och Oscar typ hyperventilerade. Han kunde typ inte sitta still, och Julia typ asgarva åt allt hahah. Kul kväll, fast roligast var det med Jonas. vi satt vid busshållplatsen i typ 20 min och vänta på hans buss, sen när bussen kom sa vi hejdå osv osv och sen så for han.

Imorn så tror jag inte att jag pallar fara till gården, för det ät Tjejday där, okej de skulle va askul att fara dit, men har hört att det kommer folk dit som jag verkligen inte tycker om, och en massa fjortisar kommer vara där, och jag kommer bara bli irriterad så det är bäst att jag inte far. Och jag vet hur jag själv funkar, blir det det minsta tråkigt så sticker jag hur som helst. Så imorn så blir det nog att fara till Tuna och va med Jonas (igen♥) Vi kommer troligen va med hans polare åde.


Nu ska jag typ gå och sova, för jag är jätte trött. Har lång dag imorn, börjar 8.15 och sluta 15.20, det är deprimerande att sluta så sent på en Fredag, jaja kvällen kommer iallafall blir lyckad ♥



Bjuder på en lite gammal bild från i början av April :)



Vi hörs imorn, gonatt!♥

Årets första myggbätt!

Hej! Idag så var det ju skola som vanligt, typ helt tråkigt och allt. Och idag under gympalektionen så fick jag mitt första myggbätt! Myggor borde inte få finnas, dom hatar mig och äter nästan upp mig på sommaren! Det är tragiskt, jag lovar er!

Men iallafall, nu sitter jag och lyssnar på musik och håller nästan på att smälta av värmen. Imorse där kring 7 tiden så var det 16 grader i skuggan. Och nu är det 24 grader i skuggan. shiiiet! Det är typ sommar här uppe i Luleå nu, det är så härligt ! och jag tog ju mitt första dopp igår med Jonas oxå så, ja, fast det var ju dock kallt i vattnet men skönt med en rejäl avsvalkning.

Nu ska jag nog ta på mig shorts och ett linne och gå ut på gården och steka i solen. För hörde idag av några att det tydligen kanske blir regn ikväll, och att det typ kommer regna i helgen, då måste man ju passa på att steka i det härliga värdet!

Ikväll så ska jag va med Jonas. Vet inte riktigt vad vi kommer göra, men iallafall. Bloggar ikväll när jag kommer hem.


Vi hörs, ha det bäst!♥

Årets första dopp!

Tja ! Har ju som sakt varit på Tuna nu ikväll, och har umgåtts med Jonas. Först var vi hemma hos han, sen så gick vi ut ner till stranden. Där var det lite sveksamt om jag skulle bada, men jag valde att bada bara för skojskull. Hahah det var jättekallt i vattnet, men det var kul. När vi badat klart så la vi oss i solen för att försöka torka någorlunda mycket. Vi låg och prata om allt möjligt osv osv.
Där kring halv 9 gick vi hem till honom igen. jag missa bussen som gick just före 9, så tog bussen hem kl halv 10. var hemma strax efter tio, eftersom att jag var tvungen att gå från typ örnäset. Men det skada ju inte med en liten promenad med halvblöta short, en blöt bh och ett linne och en tunn kofta på det. För det var ju riktigt varmt ute. Eller så inte! Jag typ frös ihjäl, fast det var skönt att koma in i värmen och sätta sig framför datorn, vilket jag gör nu, sitter jag snackar med Jonas på msn, och typ lyssnar på musik och lite allt möjligt.

Imorn är det ju skola som vanligt, efter skoaln blire att fara hem, käka middag åde, sen så ska jag va med Jonas, för han kommer hit. Jag vet inte vad vi kommer hitta på, säkert nånting.


Vi hörs, ha det bra !♥

nu far jag ...

.. Till tuna, för jag ska va med Jonas.
Vi kommer väl inte göra speciellt mycket.



Skola idag som vanligt, efter skolan for jag till Helex.
nej, nu har jag inte tid att sitta här, bloggar ikväll.
För om jag sitter här nå mycket längre missar jag bussen.


vi hörs, ha det bäst!♥

Simple Plan - Untitled


Simple Plan - Untitled ♥

Grymt bra låt, tycker den är så sorglig, för han so mskrev denna låt skrev den just när hans kompis dött i typ en olycka eller något sånt. Kommer inte riktigt ihåg, men det var iallafall den där killen Christoffer som visa denna låt.


föreläsning och blablabla..

Tja! skola idag som vanligt. Förutom när vi var tvungen att sitta i aulan i typ 2 timmar för att lyssna på en föreläsning om typ säkerhet i trafiken och bla bla bla.. Det var tråkigt men ändå ganska intressant. Orkar inte rabbla upp allt, men det var iallafall en kille, som heter Christoffer, han var med om en olycka, så han är förlamad idag och sitter i rullstol. Han berätta om sitt liv och allt. Det var jätteintressant tyckte jag. men samtidigt att bara sitta rakt upp och ner och lyssna.

Efter skolan var jag med Amanda och Ewe ett tag. sen gick jag hem, åt middag, sen fixa jag mig och stack till gården. Där träffa jag typ Julia och alla dom. Sen så träffa jag Jonas oxå, vi satt och prata åde. Sen så stack han och hans polare. Sen så for jag, Ewe och Amada till Tuna av någon konstig anleding. Jaja då träffa jag ju som sagt Jonas igen, och Ewe typ strula med sin kille och Amanda typ, smsa åde. Thihihihihihih :)

For hem där vid 9 tiden. Och gick från örnäset hem. Nu sitter jag här framför datorn och lyssnar på musik och skriver med folk på msn. Nu måste jag ta och gå och sova, för imorse så försov jag mig nästan, kom nästan försent till skolan. Det får inte hända igen !


Vi hörs, ha det bra!♥

måste försöka bättra mig, jag vet!

Tjah! Ursäkta mitt förra inlägg, det blev lite arga ord där på slutet. Men iallafall, skola idag dårå. Hade halvdag musik, så hade musik från 12 till halv 4. efter skolan var jag met Julia. Vi for hem till mig. Vi spela kort och hade det trevligt. Vi gjorde ett videoinlägg oxå som jag inte får in på datorn, GRR! Kameran har slut batteri och nu orkar jag inte lägga in det. Jag käka middag och allt, och sen så var jag tvungen att fara till Farmor med pappa och brorsorna. För vi skulle hjälpa farmor att kratta ihop alla löv på hennes gård.

Det var jobbigt men kul på något sätt. Efter att ha krattat ihop allt och stoppat allt i en säck, så fick man en glass av farmor, och läsk och bulla. Vilken belöning! Efter det så for vi hem, och jag satte mig här direkt. Jag har suttit framför datorn hela kvällen. Dels så har jag smsat oxå.

Nu så måste jag sova. Hoppas jag kan sova, för min kära mobil har inget batteri, och min laddare är hos mamma, SUCK ! Jaja, vi får hoppas på att jag klarar mig tills halv 12 imorn !



Ja såhär ser min kära mobil ut.. Den funkar att smsa med, men om någon ringer till mig eller att jag ringer till någon så hör personen mig men jag hör inte han/hon. Fett irriterande!


Vi hörs, ha det bäst!♥

Svar på en kommentar.

Svar på en kommentar från Johan om Blixtar och åska, USCH!

"Haha snälla rara du blir bara mer o mer pinsam för varje inlägg...
Häromdagen var du så rädd när det blixtrade så du började gråta, nu skrattar du och säger "shit vad coolt"
Felicia.... snälla väx upp någon gång så du märker att det INTE är coolt att vara en fjortis.
Jag förväntar mig ett svar på en här kommentaren..."


Svar: Blir jag mer och mer pinsam för varje inlägg? Ursäkta mig? Och ett ganska så rakt svar på denna kommentar är; Ja, jag är super rädd för åska, när jag väl är ute, och ska gå hem ensammen i mörkret. Och om du inte hörde det på videon så sa jag faktiskt att jag är rädd för åska, men att det är en helt annat sak när jag är ute, än när jag står på balkongen och har min storebrorsa och/eller mamma eller pappa hemma eller i närheten av mig. För mig är det stor skillnad.
Du och säkert många fler tycker att jag är patetiskt eller töntig och tror säkert att jag bara svamlar när jag säger att jag är rädd för åska. Men såhär är det, Jag har ALDRIG varit rädd för åska, och det är för att jag alltid varit inomhus nära min mamma eller pappa. Eller jovisst, när jag var mindre då och då om det åska på natten så kunde jag vakna och va rädd, dock inte så liten var jag, typ kring 10 års åldern eller så. Och kallar du mig fjortis ? PUH! då kan du inte ha mycket till liv om du kallar mig fjortis. Har du inte läst mitt inlägg om vad fjortisar verkligen är? då tycker jag att du ska ta och läsa det, och om du väl läst det en gång så tycker jag att du ska läsa det igen, och det kan du göra HÄR! Och sen när du läst det, så vill jag gärna att du tänker efter på om jag verkligen är så mycket fjortis som du påstår.

Och okej, jag är rädd för åskan, men jag tyckte blixten var cool och sa därför "shit vad coolt", och jag hoppa till som fan, och fick panik efter då jag slutat filma. Min brorsa var bakom mig så så rädd blev jag inte när jag visste att han var nära. Och jag kunde ju för fan (ursäkta mitt språk) inte börja gråta när jag ville fortsätta filma och lixom, inte gråta inför alla läsare. Okej jag skäms inte över att jag är rädd för åska och att jag kan börjar gråta. Hade jag skämts över det hade jag inte skrivit det här.
Och om du nu tycker att jag bara blir mer och mer pinsam efter varje inlägg, varför läser du då min blogg? Bara för att kunna "skratta" över mig eller vad? Om du tycker att jag blir mer och mer pinsam och allt vad du nu tycker om mig, sluta då läs min blogg. Antingen slutar du läsa min blogg eller så kan du hålla dina åsikter för dig själv. Okej jag vill att folk ska skriva om vad dom tycker om min blogg, om det jag skriver osv. Men jag blev jätte irriterad på dig nu när du kommenterade som du gjorde. Lyssna för in i helvete (ursäkta igen) på vad jag säger innan du öppnar käften och kommenterar igen.


Tack på förhand!


Blixtar och åska, USCH!

Godmorgon sunshines! Ny vecka, nya äventyr och självklart skola. Igårkväll så börja det åska här, och jag tog snabbt fram kameran och tänkte att jag skulle filma. Just i början då jag börja filma fångar jag värsta blixten på film, och en smäll hörs. Jag blir rädd och ivrig så ni får ursäkta hur jag är på viden, dels så är jag trött oxå.



Direkt då jag säger kan det inte blixtra, så kommer blixten. Vet inte om den syns, elelr om man verkligen hinner se den. Men jag fick med den iallafall. Sen så är videon helt tråkig, okej det börjar mullra åsånt, och jag är lite ivrig, så det kan ju va kul och sen när jag typ virrar runt. Haha nej, men ja, ni gör ju som ni vill om ni kollar på hela eller inte.


Men iallafall, Skola idag då som vanligt. Jag kommer ba ha typ 3 lektioner, för sen så har jag halvdag musik. WIIIHOO!! Längesen vi hade musik, så det ska bli kul. Nu måste jag fixa mig, fixa håret, tvätta ansiktet, orkar inte sminka mig, det är bara onödigt, och sen så måste jag välja kläder oxå. Kommer en bild på dagens outfit om en liten stund.


Vi får höras, ha det bäst!♥

videoinlägg hos krille :)


lite dålig bild och kvaliten suger, men det får ni stå ut med :)Och förlåt om slutet är knäppt, men krilles dator var typ seg :)Men sa inget viktigt på slutet, tänkte bara säga att "vi hörs, puss".

awesome !

Hej! Kom hem för en stund sen för har varit med Krille, André, Adam och Julia, och Tilde ett tag. Kvällen började på gården och slutade (as usual) hemma hos Krille. Där sjöng vi karaoke och hade trevligt !

På gården så var det först bara jag och krille, och då spela vi kort. Sen kom resten, och då kolla vi på film, New moon ! Grymt bra film ! Jag måste se den tredje filmen när den kommer på bio, jag bara MÅSTE se den!

Nu ska jag smsa med folk, och typ lyssna på musik och allt vad jag nu ska göra, bloggar imorgon.


Vi hörs, ha det bra !♥

Jag är stark och fortsätter gå !

Tja! Kom hem för cirka en timme sen, för jag har varit i Piteå hela dagen på hundutställning med mamma, våran hund Måniq och Kia från en av våra valpkullar. Det gick inte så bra. Men jaja.

Och man kan ju inte göra annat än att älska detta härliga väder ! Fast det var jobbigt i piteå för att jag hade Jeans och långärmad tröja. Det var asvarmt ! Elelr det är asvarmt fortfarande men nu sitter jag inne i mitt svala rum, och nu har jag på mig ett linne och mjukisbyxor som jag dragit upp så dom är som halvlånga shorts. Nice !

Igårkväll Så var jag med Julia, Krille, Adam, André, Ludvig och nån Emil. Vi var på gården och typ allt. Och sen när jag skulle gå hem så åska det, och jag brukar inte vara rädd för åskan, men gud vad panik jag fick när jag såg blixten och hörde mullret. Jag skrek och grät hela vägen hem. Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv!

Jaja nog pratat om det. Nyss har jag ätit middag, och ikväll så blir det gården med folk. Nu sitter jag och lyssnar på musik och smsar. Orkar inte skriva så mycket mer.


Vi hörs, ha det bäst !♥

nu traskar jag iväg...

..till gården, och blir borta resten av kvällen.

Vi hörs !♥

Nytt ..

Hejsan! Som ni alla ser så har jag redigerat hela bloggen. Allt har jag fixat, men resultatet är väl inte det bästa. Men jag blir bättre iallafall. Det får se ut såhär nu, tills jag fixat resten av alla koder och allt sånt där.

Ni får stå ut med att det kanske kommer se ut så här ett bra tag. För innan jag fixat precis som jag vill ha det så kommer det säkert hunnit gå en vecka eller 2.

Bloggdesignen (inte headern) ser mycket bättre ut, nästan som jag vill ha det, men som sagt så är jag inte klar, men än en gång, så ser det bättre ut än det förra designen + headern.





Idag så har jag ju för den mesta tiden suttit framför datorn och försökt fixa bloggen. Men annars så har jag suttit ute på balkongen och solat, lyssnat på musik och gjort ingenting.
Ikväll blir det att dra sig till gården med massa folk. Blir att vara där hela kvällen, så slänger väl in ett inlägg när jag kommer hem ikväll/inatt.

Imorn så far jag till piteå på hundutställning med mamma, så blir borta hela dagen, och på kvällen blir det att umgås med folk på gården.


Vi hörs, ha det bäst !♥



Hatar detta j*vla fält som måste fyllas i !!!!

Jag är så allmänt sur och less just nu..
skrev det i förra inlägget. men what the hell !


Har inget annat för mig. så slänger in ett till onödigt inlägg..



Allmänt sur av en konstig anleding så är inte på speciellt bra blogghumör...

Hej! Kvällen började på örnäset/skurholmen, och slutade i svartöstan.
Jag har varit med Julia, Fanny, Adam, André, Alen, Fred, Anders, Moath, Ewe och Ludvig.

Orkar inte skriva så mycket, är trött och sur...


Nu ska jag snacka med charlie, sen sova.



Vi hörs, ha det bra !♥




Snoddaskaka :)

Nu har vi bakat snoddaskaka, det är en sockerkaka inne i ugnen.
Nu ska jag äta middag, sen blir det att äta snoddaskaka :D♥


Det blev lite mycket glasyr, men annars blev den finfin :)
Mamma stoppa på strössel oxå för att hon tänkte att vi kunde bli
lite extra söta :)

Ändrade planer...

Nu istället för att sola så börja jag och mamma baka.
Vi baka snoddaskaka, och den är i ungnen nu.
Senare ska vi väll baka sockerkaka och kladdkaka.

Det blir mycket baka idag.
Och jag fick oxå veta att snoddaskaka var/är min pappas favorit :)


Nu i väntan på att snoddaskakan ska bli klar ska jag steka i solen.


Vi hörs !♥



solen skiner idag !

Ja precis som rubriken lyder så är det strålande sol ute och väldigt hett ! Det är nog ryssvärmen som kommit till sverige, dom hade rätt !
Och jag har precis städat klart så nu har jag ett nystädat rum!

Nu så ska jag passa på att sola så jag får lite färg.
Jag är lite blek tycker jag.

Dock så ser jag brun ut i ansiktet på bilden, men är inte speciellt brun IRL!


Vi hörs !♥


Städa är tråkigt, men allt rullar på om det är på hög musik i bakrunden !

Tjah! Idag så blir det en städardag. Nya sängkläder,
städat rum, mitt golv syns och allt det där andra.

Efter middagen blir det att vara med Julia och massa andra.


Nu måste jag fortsätta städa, bjuder på en gammal bild :)


Sommarkänsla!♥



Vi hörs, ha det bra !♥



grattis på fjortisdagen !<3

Jag ville bara säga GRATTIS till min kära vän Malin som fyller 14 år idag !♥♥



Snälla döda mig inte malin, men jag hitta en bild på dig som är fotat
just precis när vi kom till göteborg för exakt ett år sen :)♥

full rulle hela dagen, ohyess !

Tjaah! skola idag dårå som vanligt, dock bara dom 2 första lektionerna, eller om vi säger såhär, under den andra lektionen så var det kör så har bara varit på en hel lektion idag. Vi gick och åt efter kören och sen så tog jag, Johanna och Sara bussen in till stan. Då traska vi direkt till pontushallen. Så spenderade nästan resten av dagen där.

Vi spela 2 matcher, första förlora vi andra vann vi överlägset. Sen på prisutdelningen så räkna dom ihop antal poäng under varje match, för både pojkar och flickor, innebandy och basket. Örnässkolan (där jag går) Vi hade flest vinster, men Tunaskolan hade ett poäng mer än oss så dom vann pokalen.

Jag känner mig så suur, för våran andra match var sist just före prisutdelningen, och hade jag bara satt ett skott och inte missat det så hade vi vunnit med 1 poäng. F*n så deprimerande, ursäkta mitt språk men jag stör mig som fan på det. Jag hade kunnat göra så örnässkolan vann men skit i det.

Efter det for jag hem, åt midddag, duscha, fixa mig och sen traska jag iväg till gården. Där var jag med Adam, André och Anders. Sen så kom Krille oxå, och efter ett tag Julia och Fanny. När gården stängde så for vi till coop. Sen så stack jag, André, Adam, Anders, Krille, Ludvig, Julia, Fanny och Oscar hem till Krille. Han har en hel etta för sig själv, helt chill!! Men iallafall så då var vi hemma hos han, lyssna på musik, snacka och en massa. Och Oscar lekte med Krilles fisk, hahahahahhaha ojojoj så kul säger jag bara. Jag gick hem där vid kvart över 10 för att jag var tvungen att va hemma senast halv 11.

Nu sitter jag och lyssnar på musik och smsar. Imorn så ska jag städa under dagen, sen så blir det att va med Julia och säkert en massa fler. På fredag blir det gården på kvällen och Lördag blir det kanske Piteå med mamma för att vi ska på hundutställning. Sen på kvällen blir det gården.


Ursäkta det långa inlägget, det är lite jobbigt att läsa men ni som läser allt är guldvärda, eller det är ju alla som läser min blogg, men ändå.



Denna vackra blid är fotat i måndags. Så här normala är vi i min klass.
Och det är jag som ligger underst thihihihi. Tog den från
Linneas blogg :)


Och denna vackra *host* bild är fotat sommaren 2009. usch hur man såg ut.
Bilden har mamma fota, och hon visa den idag för miig, kommer inte ihåg
att hon ens fotat mig när jag låg och sola.


inlägget blev iallafall lite roligare, Vi hörs, ha det bäst !♥


Sista skoldagen för denna vecka! WIIHOO!

Godmorgon sunshines! Jag har precis tagit mig en varm skön dusch.
Så nu måste jag fixa håret, klä på mig,
packa grejjerna och sen traska iväg till skolan.

Idag så är det skolbasket kl 12, och vissa andra spelar innebandy.
Fast jag spelar ju självklart basket!


 Nu måste jag fixa mig klart.



Vi hörs !♥


Jag möter världen som den är.

14 år - livet passerar förbi men det känns som att jag sitter fast i det ni kallar tid. jag tänker på mitt liv för att lätta de jag känner. Har haft vänner, bästa vänner men vi pratar inte längre.


Finner inget sammanhang för allting bara snurrar runt, grips av paniken allting stannat upp för en sekund och då slår det mig att jag är inte hon jag brukade vara för hon har flugit sin kos och kommer aldrig tillbaka. För skadan är skedd, sveken har förändrat mig. hjärtat det krampar och bankar för det vill älska igen, jag tar en ny start, börjar om på nytt för jag går ut ur mitt skal och river fasaden jag byggt.


För jag sätter upp min plan och tänker följa den till max, jag ger kärleken till vänner jag är skyldig er ett tack så jag fortsätter kämpa det finns alltid ljus i mörker. möter världen som den är och alltid kommer att vara för här i världen kan det vara kallt, folk dom hatar på mig och ger mig blickar. Det känns så ensamt, men ändå är jag inte det. Jag ställer frågor, vill ha svar på vem jag verkligen är.


Jag träffade min kärlek, han var allt som jag behövde, lika vacker som en ros men jag stack mig på törnen det fick mig att känna rädsla, för vad var jag utan honom? Men nu vet jag faktiskt bättre och jag står för det jag säger, att jag klara mig själv, för jag har lärt mig leva med det.


Jag var skeppet på grund, men nu har jag vind i segel och vill tacka några personer som alltid funnits där som har gett mig stöd, råd och hjälpt mig att komma dit jag är idag. För när allting var skit, kändes som att allt kolappsade, varför skulle jag försöka när du hade sabbat mig? tanken den var fel, och det vet jag nu.. Tack för att ni finns mina vänner, mina allra bästa vänner.


Jag vill bli nånting och den dörren den står öppen. jag vill sätta spår för jag har världen under mina fötter, jag låter världen se på när jag bara lever mitt liv och aldrig vänder om och går tillbaks till skiten


Gården !

Hej! Kom precis hem efter en helt underbar kväll på gården. Har varit med Julia, Fred, André, Adam, Krille, Tilde och en massa andra. Trevligt trevligt. Imorn blir det förmodligen också gården med folk, Joina vettja ?
Men iallafall, Imorn är det sista skoldagen fär den här veckan, wiiihoooooo !! Har dock bara 2 lektioner imorn, för har skolbasket från 12 till ungefär 3. 

Har inte speciellt mycket at säga, vi hade det väldigt kul på gården. Vi spela kort, kolla på världens sämsta film i typ en kvart som heter "Prinsessan" Typ helt random namn på en film men okej. Sen har vi ba chillat, och fred har druckit kaffe (vilket som ite var speciellt bra för att han blir hyper av det)  och sen så haer vi bara hafft allmänt kul.


Nu i denna stund sitter jag och lyssnar på musik, skriver med folk på msn och allt.
Bloggar imorgon :)




Vi hörs, ha det bra så länge !♥


Jag kör min grejj :)

tjah bloggen, skola idag dårå som vanligt.
Efter skolan for jag till Helex och träna, sen for jag hem och käka.
 
Nu har jag nyss fixat mig och ska börja traska iväg till gården.
Där blir det att vara resten av kvällen med folk.♥



Bjuder på en bild på inlägget inte blir så tråkigt
eftersom att det blev så kort :)


Jag kör min grejj !





Vi hörs, ha det bäst !♥


less jag blir...

..på alla 97or. Så patetiskt! Först säger dem att dom t.ex hatar en person, och i nästa sekund så är den personen det bästa som hänt en. Först snackar dom skit om en person, sen älskar dom den personen. Fyfan vad patetiskt! (ursäkta mitt språk) Men jag är så förbannat less på alla som håller på så. Sluta upp med allt skitsnack och all bullshit, skaffa er ett liv!


Okej, back to the thing! Skola idag dårå. Har haft ont i ryggen hela dagen, det känns fortfarande som att någon skjuter mig mitt på ryggraden. Och ibland kommer det kraftiga smärtor som känns i hela kroppen. Jaja nu ska jag sluta gnälla.
Hade syslöjd sista lektionen, och jag håller på med en långärmad tröja. Vet inte om den kommer bli bra men men. Efter skolan var jag med Julia. Sen kom Krille, och sen så gick jag till Åsa och käka middag, tacos, mums ! Sen var jag med Julia igen. Vi gick runt, vi köpte glass, gick hem till henne och sen så gunga vi på skolgården. Jag blev typ åkajuk av att gunga (?!) Helt wierd. Jag gic khem där vid kvart i nio.

När jag kom hem så färga jag mammas hår mörkt. Det blev jättefint. Nu sitter jag och lyssnar på musik och snackar med folk på msn och smsar för fullt. Mobilen går typ i högvarv hehehe. Nu ska jag snart gå och sova, för är hur trött som helst.

Bjuder på 2 bilden som är fotat sommarn 2009.







Vi hörs, ha det bäst !♥


Hemma igen!

Tja ! Förlåt om jag inte bloggade nånting i torsdags på kvällen, jag hade gjort ett videoinläggo och allt, men somnade, förlåt! Jaja, jag har ju som sagt varit i Östersund i helgen. Det gick väl sisådär. Mitt lag (höken blå) Förlora alla matcher, och höken gul, dom vann en match, matchen mot oss. Det var sjukt dåligt att vi var tvungna att möta varandra men men.
Dom andra lagen vi mötte var typ 94or och 95or, och dom var asbra. Så därför förlora vi alla matcher. Men vi hade det jättekul där borta iallafall. Vi bodde på ett ställe som heter Boda Borg. Det var ett vandrarhem. Där fanss det oxå ett ställe eller vad jag nu ska kalla det, det var precis som fångarna på fortet, man är i lag, åsså ska man gå in i ett rum och lösa typ antingen en fråga elelr nå liknande. Orkar inte förklara det blir så komplicerat och jag är verkligen dålig på att förklara saker.
Vi hade iallafall jättekul i Östersund. Tyvärr blev det inga bilder, orkade inte ta med mig kameran någonstans. det var nog jobbigt med en stor väska och allt.

Det är iallafall skönt att vara hemma igen. Fast nu är basketsäsongen slut *snyft*. Jag vill verkligen inte att den ska va sluuuuut. Åsså så kommer vi få ny tränare (igen) till hösten, Josse får inte lämna oss!!!!! Hon far till U.S.A, kommer inte ihåg vad hon skulle göra, men hon lämnar oss :( 
Buhuu jag sitter och gråter när jag tänker på att hon inte kommer coacha oss nå mer. Jag börja nästan grina i bussen oxå påväg hem.



Nej nu måste jag verkligen gå och sova. och väldigt trött! Avslutar med en lite nyare bild på mig själv så inlägget inte värkar så tråkigt.





Vi hörs, ha det bra så länge !♥



Live the day, like its no tomorrow.


Hejsan! Kom precis hem för har först varit och kolla på träningen, sen så gick jag upp till fritidsgården och var med Julia. Det var precis som ett dagis där, det lät och lukta precis som ett dagis för att alla f 97or var där, thihihihihihiihi snäll jag och Julia är då, NOT !

Först så satt jag, Julia och Tilde ooch spela Psycho, sen så drog Tilde hem, så då spela jag, Julia, Josse och en kille som jobba på gården circus. sen så drog josse. Då spela jag, Julia, och dom två som jobba på gården Psycho, vi hade det väldigt trevligt!

Och på skolan idag så blev jag typ mobbad eller vad man nu ska säga. För först så skulle jag gå och hämta pengar från min jacka för att Julia skulle låna en femma, så då satt hon i fiket och vänta på mig, men jag tog min lixom inte dit.
För först så börja Fred hålla på att typ kittla mig och försöka knäppa upp min BH, sen så börja typ Alen och Anders oxå hålla på. Sen kom Niklas och typ kittla sönder mig. Och när jag nästan typ dött av skratt så kom Adam och putta bort Niklas, och sen så lyfte Adam upp mig och sprang iväg med mig samtidigt som Niklas sprang bredvid och försökte knäppa upp min BH.

Ojoj vilken dag säger jag bara!! Och ni får ursäkta så hemskt mycket dom tråkiga inläggen, de ser så tråkigt ut för att jag inte har bilder, måste ta med mig kameran och börja fota när jag far någonstans.


Nu så mååste jag ju börja packa inför Östersund, för har inte gjort det ännu, oh my god ! Nej nu får jag typ panik för det känns som att jag inte kommer hinna packa allt, eller att jag typ kmomer glömma nånting.


Btw, läs Tildes, Julias och Josses blogg :)



Vi får höras, ha det bäst !♥




Nu drar jag iväg...

... till sporthallen. Har träning ikväll, men känner mig lite krasslig och det
rinner ur näsan. Så jag hoppar över träningen helt enkelt.
För jag vill ju inte bli ännu mer förskyld till helgen.

Nej, nu ska jag traska iväg till örnäshallen, bloggar ikväll.



Vi hörs, ha det bra !♥



NYTT OCH FRÄSCHT !



Nu ville jag bara påpeka som ni alla ser, att jag har fixar min bloggdesign ! André har hjälpt mig att fixa allt, Tack vännen !

Blev nöjd med den men ändå inte. Nånting känns fel med den, men ska börja med en ny bloggheader, för jag är ju på god väg att lyckas !


Nu måste jag gå och sova, vi får höras imorn.




Gonatt ! ♥



Hos Anders med Julia !

Hej!

Nu sitter jag hos Anders. Är med han och Julia.
Vi snackar med Alen i skype och typ chillar.


Nej nu ska jag va social med dom åde.




Vi hörs, ha det bäst !♥




Life is a game!

Tjaah bloggen ! Idag så var det ju skola, och jag börja i ny klass ! i världens bästa 7D !!! Det var chilllllllll. Efter skolan var jag med André, Soa, Oscar och nån random kille som heter Emil. Vi gick runt och typ chilla och allt. där vid 4 drog jag hem. åt middag och sen for jag iväg på träningen. Efter träningen for jag hem, duscha, sen så var jag me Emil och Micke. Och nu sitter jag här och har tråkigt.

 Uppdateringen kommer vara dålig till helgen för jag ska till Östersund på fredag morgon med basketlaget och blir borta hela helgen. Nu ska jag snart sova för är astrött. Lägger in nå bilder från idag här nedanför.









vi hörs, gonatt !♥


Måndag = Skola ://


Tjaah bloggen. Måndag idag, och det är lika med skola. Fast det som är ganska så bra är att jag börjar 10.20 och slutar kring 1 tiden, och att jag börjar i 7D (!!). Ska typ umgås med folk efter skolan, om inte en viss Anders och André ska stanna på ta-igen-tiden som börjar kl 1 och slutar halv 4.

Inte speciellt intressant inlägg, men ska försöka blogga minst 2 ggr varje dag, ska oxå börja lägga in dagens outfit åsådär. Men nu ska jag äta frukost, fixa mig iordning, sen så blir det att traska iväg till skolan.


Vi hörs, ha det bäst !♥


2 bilder från idag :)






Trotts mitt dåliga sjlvförtroende så älskar jag att "leka" modell. Jag tycker det är kul, och jag har märkt att jag är mycket finare utan smink än med massa smink. Har oxå försökt göra en header idag, belv ganska nöjd. så snart kommer min blogg se lite bättre ut än nu :)


Svartöstan med folk!

Tjaaah ! Idag så har jag inte gjort så mycket iallafall inte före middagen. Igår så pajja min mobil, de känns ju lagomt kul oxå. NOT! Jaja får väl ta och fixa de på ett eller annat sätt. Nu ikväll så har jag varit me Moath, Eweo, André, Anders, Oscar, Fred, Alen, Robin och nån Erik. Vi träffade Tilde, Julia, Stina, Johanna och Fanny. Sen så trfäfa vi oxå Olivia, Pierre, Matilda, Masse och nån random kille. Sen så for vi hem till Erik, och vi var i hans källare. Trevligt trevligt.♥











Bilder från nu ikväll. Nej nu måste jag verkligen gå och sova. Är väldigt trött och sliten. Har ont i axeln från gårdagens matcher, och eftersom att jag har cyklat idag s har jag ont i rumpan. Åsså har jag ont i båda knäna och i höfterna. Jaja nu ska jag sluta gnälla.
Imorn är det skola och då börjar jag i 7D ! yippiiiieee !!! Och imorn så börjar jag 10.20 och slutar kring 1 tiden. CHILL!


Vi får höras, ha det bra !♥


Trevlig bild ! :D

Tjaaaah ! nu är jag med Adam och André hos André. Jag har dock hittat en jättevacker bild på min kära vän Anders, thihihihihihihiih !!!


En jättefin bild på Anders Engman, ellerhur ? :)

Jaja nu ska jag vara social med Adam och André, så får vi höras senare. Puss !♥


RSS 2.0