SKÄRPNING!!

NEJ! Nu måste jag verkligen skärpa mig! Jag kan inte hålla på så här ju. jag får inte glömma bort min blogg och mina läsare som, jag gjort nu dom senaste dagarna. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Men iallafall det här har hänt i veckan:

Måndag: Skola som vanligt, sen träning, dusch och sen var jag med älskling.
Tisdag: Skola, sen var jag med älskling och Sted. sen hem, åt middag och sen for jag till Helex. efter det så for jag till älskling.
Onsdag: Skola, sen så tog jag och älsklingen bussen in till stan, inne i stan var vi med Alexx. Träningen var inställd p.g.a killarnas match, så var med älsklingen efter middagen.
Torsdag: Skola, sen buss in till stan och for på Helex och träna. Sen skjutsa pappa mig på träningen. sen hem, dusch och sen kom älskling.
Nu idag så började jag kl 10. Eller vi hade frilufsdag(Stavning?) idag så jag valde att gå till Gråsjälören. Det var ju tänkt att man skulle gå in till norra hamn och samlas där men jag, Emil och Daniel tog bussen hahahahahh. Vi var ju inne i stan tidigare än alla andra så vi gick runt och kolla på skor till Emil. Sen gick vi ner till Norraq hamn och vänta på alla andra.
När dom andra kom så gick vi iväg. Det var astråkigt att gå, typ helt öde att gå på isen. Nej kanske inte direkt öde då men det kändes som att man var helt ensammen i en öken av snö, hahah. när alla andra typ var på gråsjälören så var jag, Emil, Daniel, Abbe och en random kille typ bara halv vägs, eller vi var typ vid bergnäsbron. Sen så fick jag Migrän och blev pissnödig och Emil blev bajsnödig så vi vandra sakta in till smedjan och gick på toa för vi ville inte gå på bajjamajjorna som fanns vid kioskpiraten. Iallafall, när vi gick ner till isen igen så var det ingen idé att gå till gråsjälören för då skulle vi inte ens hinna halv vägs så skulle dom andra fått sluta.
Då gick vi in till stan igen. Där träffa vi Kasi och typ en random tjej som typ hette Jennifer. Hon den där random tjejen skulle till kh och träffa nån facebook kille som typ hette Kalle. Då gick jag, Emil och Kasi typ runt, sen in på strand. Där träffa Kasi några polare till honom. Efter en stund så drog dom till Smedjan och jag och Emil drog oss ner till norrbottensteatern för att träffa Alexx, men då kom var inte hon där så då drog vi upp till typ smedjan och strand åde.
På Inter Sportia så köpte älskling ett par nya skor, typ as snygga! Sen så träffa vi Jim och typ Sted och en random kille, så då snacka vi med dom. Sen gick vi och mötte Alexx. Då var vi med hon. Vi typ vandra runt åde. Sen så när jag och älskling skulle kolla när bussen gick så kom en random gubbe som typ hette Hanno och en till random gubbe som var rolig haha. Då börja alexx snacka med dom åde. Och sen kom hennes syrra Bella och en random tjej. Då tog jag och Emil bussen hem. När vi kom hem till Emil så käka han en Billys. Sen kom Catharina hem, då gick vi ut med deras hund, sen när vi kom in käka vi Kebab. Nu så sitter jag här och väntar på att Emil ska få fingrarna ur röve och dammtorka så vi kan gå till mig någon gång iår :)





Nu ska jag försöka skärpa mig när det gäller bloggningen. Måste börja blogga minst en gång varje dag! Fast nu i helgen kanske det inte blir så mycket inlägg eftersom att jag har cup och kommer spendera den mesta av tiden i sporthallen. Här nedanför kommer en jättesöt bild på älsklingen när han är trött och har knullruffsigt hår. Vi får höras, puss ciaoo !♥

100322 '

god morgon! förlåt om jag inte bloggade någonting igår, men jag glömde göra det på kvällen. Men iaf, igår så städa jag ju först åde, sen så gick jag till älsklingen. vi kolla på Bloody Mary filmen och den var kanonbra! Det är en film som jag rekomenderar att ni ser. Sen så mös vi bara på, som vanligt haha.
Jag gick hem där vid halv nio tjugo i nio. när jag kom hem så kolla jag tv, sen så somna jag. Nu idag så börjar jag 10.20 och slutar där kring 1 tiden. fast då ska jag göra ett SO prov. Efter jag gjort det provet så ska jag och Emil gå in till stan.
Han skulle typ köpa nya kallingar och sånt där hahah. jag ska väl prova nå skor åde, och möjligtvis nå kläder. Sen kommer vi ta bussen hem. Ikväll har jag träning ocj jag ska vara med men ta det lungt eftersom att jag har varit lite krasslig nu i helgen.
Jag har hafft värsta hostan och har haft jätte ont i halsen. Men det har gått över nu.

Nu så måste jag fixa mig åde, orkar egentligen inte göra nånting åt migg hår, det ser ut som det gör. Hemskt med andra ord men vem bryr sig. Orkar inte heller sminka mig, det är bara jobbigt.
Nu så ska jag typ äta frukost eller nå sånt, men ni får ha det bra, puss ciaoo !♥


dagens....

Dagens frisyr: lockigt ruffsig utsläppt hår
Dagens humör: glad
Dagens vill ha: pengar!
Dagens att göra: städa, fara te stan och byta nå leggings och sen vara med älskling :)<3

Dagens outfit:
Mörkblåa jeansleggings, kappahl 
vitt linne, H&M
mörkblå kofta adidas, ?


Ingen bild tyvärr.



Hiss/Diss


Nu är det så att jag hatar snö, det är det värsta som finns.
Snön är bara jobbig, speciellt när det bara kommer mer och mer snö.
Så i det här fallet så Dissar jag snön.


Jag älskar sommaren. Det är den bästa årstiden !
Soligt väder och jättevarm. mmh så myysiiiiigt!
Jag Hissar sommaren och den varma solen!





Dock jättefin bild på solen, ritade den själv ! :D
Nu så måste jag skynda mig att fixa håret och allt det där andra, puss ciaoo!♥


God morgon!

god morgon allihopa! Nyss så tog jag mig en härlig dusch. Det var skönt. Nu så måste jag fixa håret först och främst, torka det och allt. sen ska jag klä på mig och sen så ska jag gå till älskling för han kommer hem idag från Töre.
Han kommer ta med sig filmen bloody mary. Då kommer vi kolla på den åde. Typ mysa åde. Nu måste jag fortsätta fixa mitt hår och sen ta på mig nå kläder åde, ids inte sminka mig för det är ju helg och Emil tycker att jag är mycket snyggare utan allt spackel, han älskar mig för den jag är och jag älskar också honom för den han är. Ha det så bra, Puss ciaoo !♥

ingen rubrik

HAHAH värst vad jag har bloggat idag då, men iallafall. Nu så fick jag reda på att det finns vissa som tror att man ser smalare ut i svarta kläder. hahah vissa gör det men dom som jag hört tycks tro det ser verkligen inte smalare ut i svart!
Dom ser rent ut sagt fetare ut! Okej  jag ska väl inte säga så mycket men ändå. Ni ska se personernas röv, uusch säger jag bara. Och samma sak där, jag ska inte säga så mycket! MEN ÄNDÅÅÅ!!
Jag tycker bara det ser patetiskt ut när dom kommer i enbart svarta tajta kläder, på något sätt ser det äckligt ut! Förlååt mig så hemskt mycket, jag borde väl inte påpeka det här men ändåååå (igen) !
Jag är väl inte speciellt smal och snygg jag heller men vaf*n. Det är ju mina egna åsikter, och jag säger bara vad jag tycker och tänker om vissa saker, jag ska till och med börja Hissa och Dissa saker. ska typ börja med det imorn för orkar inte nu ikväll.




jag ska börja göra en massa saker nu under våren ! Jag måste jag börja träna nu inför sommarn, måste få bort min tjockis mage som fortfarande sticker ut som en fet bulle.
Åsså måste jag försöka tjäna pengar. Vad kan man göra så man tjänar mycket pengar? För just nu behöver jag en massa saker: Smink, kläder, hårfärg, ännu mer kläder och sen bara en massa pengar så jag kan gå på bio med kompisar och typ göra sånna där roliga saker.
Måste försöka fixa nått slags "jobb" eller nått så jag får in lite pengar. Funderar på att kanske börja vara barnvakt eller något, fast mamma tycker inte att det skulle passa mig hahah, okej jag tycker inte om vissa små ungar, dom är bara så sjuukt jobbiga, men annars så om jag skulle få pengar för att sitta barnvakt skulle allt vara helt okej.

Och sen funderar jag på att kanske börja skotta snö. Nu läser säkert min pappa min blogg haha skulle inte förvåna mig och han skulle nog bara skratta om han läste det här, men faktiskt om jag skulle få bra betalt för att skotta så skulle jag f*n göra det, ursäkta mitt språk men jag menar allvar!!
Måste tänka ut nånting jag kan göra så jag känar lite extra pengar, men nu så ska jag lägga mig i sängen och slå på det sista avsnittet av andra avenyn, puss ciaoo !♥

Bilder från kördagen.

Här nedanför kommer några bilder från kördagen i onsdags som mamma fota. Klicka för att se större bild.


 


 


 






  


Det var några bilder från kördagen, orkar inte redigera så många fler bilder hahah, jag är laaat :) inte för att de är speciellt komplicerat då men ändå. Puss ciaoo !♥

crystal shawanda - You Can Let Go Now Daddy



Helt underbar låt måste jag säga. lyssnar på den hela tiden i stortsätt.
nej nu måste jag fortsätta städa, kommer bilder sen från kördagen, puss ciaoo !♥

Fullt upp hela tiden ...

asså jag vet verkligen inte om jag ids ha en blogg eftersom att jag inte bloggar speciellt ofta. Fast egentligen så finns det ingen mig som kan bestämma över när jag ska blogga och hur ofta. Jag bloggar när jag vill!

Men iallafall är lite krasslig just nu, det är ju kul nu inför denna vecka:

Måndag - Skola från 10.20 till ungefär 1, sen träning
Tisdag - skolan som vanligt sen träning på Helex
Onsdag - skola som vanligt sen träning
Torsdag - skola som vanligt sen träning
Fredag - frilufsdag hela dagen på skolan, sen lulebo cup
Lördag - lulebo cup
söndag - lulebo cup

Jätte kul och missa det här då, NOT! jaja är jag sjuk kan jag ju inte träna.
Nu i veckan så hade jag fullt upp.

Måndag skola som vanligt, haft kör åde. sen träning på kvällen.
tisdag oxå skolan som vanligt, har oxå haft kör. sen till sjukgymnast på Helex.
onsdag var det kördagen så var i kulturens hus hela dagen och öva sen på kvällen hade vi konsert.
torsdag skola som vanligt, var inte på träningen eftersom att jag var krasslig. så var med älskling ist.
fredag efter skolan for jag till stan med mamma. hon köpte nå grejjs på clas olson sen så köpte jag ett par nya jens, en tröja och ett par leggings eller vad jag ska kalla det. Sen gick vi til Järnvägsgrillen och käka sen gick jag och mamma till willys och handlade, och sen tog vi bussen hem.

Nu idag så ska jag mest städa åde. Typ sannera hela lägenheten från katthår för nu har vi avlivat våran katt. Sorgligt jag vet men det funka inte med våra hundar. Nu så måste jag fortsätta städa åde, ikväll blir det nog mest att ta det lungt, kolla film med familjen åde. puss ciaoo ♥

moget!

Hur kan man vela trycka ner och få en person att må så jävla dåligt som ni gör ? Hur fan kan man vela göra något sådant ? Hur mår man inte själv då. Kan man verkligen må bra utav att göra något så dumt?
Jag bryr faktiskt mig inte, Ni kan fortsätta om ni vill. Ni kan fortsätta ge mig kränkande kommentarer och försöka få mig att sjunka ner under marken, Ni kan försöka hur jävla mycket ni vill, men jag vet att det bara är ni själv som inte har något eget liv.
Ni är så patetiska och barnsliga så det liknar ankskit! Skaffa er ett liv och sluta försöka ta över andras liv !
Jag tar inte åt mig skiten ni säger och allt jag får höra, även fast ni så gärn a tror det eller vill tro det. Jag är bara så förbannade less på erat barnsliga beteende, väx upp för faan ! ni är 13, snart 14 och går i 7an och beter er som små ungar. Moget säger jag bara, MOGET!


^ bajjsssss.

Typ random inlägg men venE vad jag ska skriva. Har varit på vift hela dagen, för först så var jag på skolan, sen Tuna och bowla med laget, sen buss till stan och sen pontushallen och kolla på Plannja, dom vann ju ofc mot 08 stockholm med 80-60.
Ovanligt att dom vinner :) ajja nu sitter jag och lyssnar på musik, lägger några låtar här nedanför på dom som jag mest lyssnar på, eller just nu i denna stund :) fast ni får dissa låtarna längst ner, visst det är väl kanske en aning fjortislåtar men och, jag är ju f*n inte fjortis för de ?














nu så ska jag lyssna på musik och snacka i tele med älskling, puss ciaaoooo ! ♥

fullt upp. sorry för dålig uppdatering.

Okejj nu måste jag verkligen skärpa mig.

jaja igår så var jag i pullinki med mina kära vänner Josefine, Malin och Sara ! Vi hade jättekul gå in och läs deras blogg. Idag så har jag varit med älskling åde. Imorn så måste jag kliva upp typ halv 7 för att jag ska till sjukgymnast på Helex kl 8.15 *suck* jaja man måste ju fara.
nu måste jag nog sova, vi får höras puss ciaoo ♥


bjuder på 3 bilder :)


snart 3 månader bejjb :) ♥
 
ursäkta bilderna på mig.. ser dock hemsk ut, och på den högra ser jag
nyvaken ut, det gillar vi :)

rubrik suger

Tja Tja, tänkte ta mig tid nu att blogga lite snabbt.
Ja som sagt så kollar man ju på klockan och undrar vad jag gör uppe en sån här fin*host* vinter morgon ? Jo jag ska troligen till Pullinki idag med josse och nån fler. Josse sa igår att om de var sånt väder som det var igår på dagen så åker i inte idag, men det verkar ha gett sig nu.
Ja det snöar ju inte iallafall vad jag ser om jag inte är blind då. Det blåser bara, eller stormar är nog rätt ord. eller det stormar som inte heller men, äh skit i det!
Nu så måste jag göra mig iordning, klä på mig varmt och äta frukost och lite sånt där. så blir jag hämtad sen av josse. Jag kommer vara borta hela dagen och bara åka slalom, det är helt Unbelieveble, jag har inte åkt på hela vintern, och nu för en gång skull så ställer jag mig på skidora (frivilligt). Hahah jag måste ju vara sjuk.

Jaja nu måste jag skynda mig, vi får väl höra senare, antingen ikväll om jag ids, eller om ytterligare några dagar, puss ciaoo ♥


RSS 2.0