plugg som man egentligen inte orkar med..



Bild från arkivet. ♥


Hallåj! Skoldagen har som vanlig varit väldigt seg, tråkig, jobbigt osv. Iallafall. Efter skolan så knalla jag hem i det iskalla vädret. Jag åt middag och sen så gick jag till sporthallen för att kolla på tjejernas träning. Kollade inte på hela utan gick hem där vid 7 för att jag var tvungen att plugga. Men istället för att plugga till NO provet som är imorgon så bakade jag pepparkakor. Fast efter det så satte jag mig ner med kemiboken och börja plugga.
Så det är det min kväll har bestått mest av. Plugg, plugg och åter plugg.

Näeh, nu måste jag snart gå och lägga mig. Det här penecelinet(stavning?) jag äter gör mig mycket tröttare än vad jag vanligvis brukar va. Så jag får blogga imorgon helt enkelt. God natt!



Måndag 29/11


God morgon! Att ha sovmorgon på måndagar måste va det bästa som finns. Det var så skönt att vakna av sig själv istället för att höra det irriterande alarmet, men samtidigt att känna att man inte behöver stressa för att komma i tid till skolan. Just nu så sitter jag och dricker ett glas proviva, snart måste jag börja bege mig till skolan.
Jag får blogga senare, ha en bra måndag. puss!




Första advent



"Hejsan jag är seriös"

Idag så har lite julpynt fått komma ner från vinden eftersom att det är första advent. Det är typ det jag gjort idag. Tagit ner julstjärnor och ljusstakar och stoppat upp dom i fönstrerna, annars har jag bara suttit här vid datorn. Planerna inför kvällen blir väl samma som igårkväll. Mys framför tvn med mamma. Fast innan det så ska jag fara iväg till pontushallen för att döma 97ornas match.

Snart ska jag knalla iväg till Eva-Stina för att hämta en visselpipa jag ska låna, och efter det ska jag vänta tills Maja kommer och hämtar mig och sen bär det av till matchen. Vi får höras senare, puss!



åter igen..




En lite nyare bild, med två olika redigeringar.


Än en gång så har jag varit usel på att uppdatera, och jag ber om ursäkt igen. Hur som helst så har det väl inte hänt nått speciellt under dom få dagar som jag inte bloggat. I torsdags slutade jag tidigt och på kvällen var jag på gården. Igår så hade jag sovmorgon och slutade halv 1, det var inte helt fel faktiskt!
Träningen var jag inte med på eftersom att jag har streptokocker(stavning?), alltså ett slags virus i halsen, och jag började äta penecelinet idag så ska äta det 10 dagar framöver.
Igår så färgade jag också håret, eller rättare sagt halva håret. Jag färgade det kolafärgade blodare och nu är det lite oranget men det funkar!

Idag har jag för det mesta bara varit hemma. Jag var in en snabbis till stan för att kolla runt lite på vissa affärer, men även för att fara till pappas jobb och träffa honom. Det var nämnligen öppet hus idag på gymnasieskolorna och min pappa är vakmästare på en av dom så jag passade på att gå dit och träffa honom. vi satt och pratade lite, vi åt pepparkakor och jag drack varm choklad och han drack kaffe tror jag. Sen när jag skulle hem så träffa jag Jonas och Emma.
Dagens middag var iallafall tacos, mums! Ikväll så blir det en tidig kväll för mig, tror jag. Dels för att jag är hur trött som helst, men sen för att jag måste vila upp mig så jag orkar döma den där basketmatchen imorgon. Egentligen borde jag inte göra det eftersom att jag är 'sjuk', men det struntar jag i.

Inlägget blev lite längre än vad jag trodde att det skulle bli, men det spelar inte så stor roll. Nu ska jag se på film och mysa med mamma. Ha en fortsatt bra lördagskväll♥



jobbig dag.

För tillfället så sitter jag och suger på en halstablett och hoppas på att det ska lindra lite i halsen, iallafall så jag kan svälja normalt. Inte för att det har funkat tidigare, men man kan ju som sgt alltid hoppas.
 Skolan var en plåga idag, kämpa mig igenom varenda lektion och längtade nå fruktansvärt tills jag kunde få gå hem i kylan.

Var till läkaren idag också för att kolla ifall jag har halsfluss, och jag kommer få svar typ imorgon eller på fredag. Mamma tror att jag har fått influensan, eftersom att jag också har ont i hela kroppen är och hes osv osv. Imorgon så har jag en kort skoldag vilket är skönt, slutar nämnligen halv 12. Men jag får se hur jag mår imorgon och ifall attjag orkar fara till skolan. Men dumtjurig som jag är så kan jag tvinga mig själv till skolan även fast jag mår skit.

Föresten så är det bara 30 dagar kvar tills julafton idag, och jag fyller år om exakt 2 månader!
Nu ska jag iallafall krypa ner under mitt varma täcke. jag bloggar imorgon. Godnatt!♥



taggar inte skolan..

God morgon sunshines! Vakna för ett tag sen och ska snart börja fixa mig och bege mig till skolan för ännu en plågsam dag. Har egentligen ingen lust att fara till skolan eftersom att det känns som att jag ska avlida för att min hals gör så ont, men mamma ska typ ringa läkaren idag, för nu har jag haft ont hur länge som helst och det blir bara värre!

I alla fall, ikväll så kommer jag också bara kolla på träningen, snyft. Ajja, sånt är livet. Näeh nu måste jag fixa mig och allt så jag inte kommer sent till skolan. Ha en bra dag!♥


förskyld...

God kväll! Jag är fortfarande lite dålig på att uppdatera bloggen, men jag lovar att jag ska bättra mig! Jag har faktiskt också funderat på att göra ett videoinlägg här nån dag i veckan, eftersom att det var flera månader sen sist! och sen så måste jag göra nånting åt min bloggdesign, den är lite old...

I alla fall, Idag på skolan så hade alla 8or novellskrivning, typ som ett nationellt prov, och det gick väl hyfsat bra för mig, slutet är väl lite knasigt men det funkar säkert. Jag sluta där vid 11, och vid 12 så tog jag bussen in till stan för att träffa Jonas. Efter middagen så gick jag till sporthallen för att kolla på mitt lags träning. Kunde tyvärr inte va med eftersom att jag hr blivit väldigt förskyld, och min hals vill aldrig sluta göra ont, börjar bli något less! Kvällen sluta på fritidsgården med Moa och Tanja. Vi hade det mycket trevligt!

Igår så var jag ju först på skolan, sen på förhör och sen på kvällen så for jag och kolla på LF matchen, och LF vann ju såklart. Jag får se om jag far till skolan imorgon, det beror helt på hur jag mår. Just nu så sitter jag och dricker te med halstabletter i och hoppas på att vara någorlunda frisk inför imorgon, vill ju gärna ha någon röst när vi har kör eftersom att det börjar närma sig lucia och julavslutningen.

Bildlöst inlägg, men det får ni stå ut med. Har inga nya bilder på den här datorn, utan alla är på datorn hos pappa. Men vi får höras imorgon, Godnatt!♥


Typ som en bloggpaus?...




Hallå! Jag har inte bloggat på 2 veckor vilket känns ganska så hemskt eftersom att jag sa att jag skulle skärpa mig. Men nu är det så att jag har varit utan dator i ungefär 2 veckor hos mamma, och jag bor ju där på heltid så. Sen så har jag inte haft pengar på mobilen så jag har inte kunnat mobilblogga heller. H e m s k t !

Iallafall, Helgen har jag iallafall spenderat hos pappa, och igårkväll och hel dagen idag så har jag varit med min kära vän Felicia. Igår under dagen så jobbade jag på max med Agnes, eller ja, vi gick ju runt på stan i en björndräkt och dela ut ballonger och rabattkuponger, det var hur kul som helst. Och sen att få gratis mat efter att man jobbat är inte helt fel! 
Sen på kvällen så kolla jag och Felle på film (titanic), åt en massa chips, godis och drack en massa julmust. Vi hade det riktigt mysigt! Idag så var vi först hos mig och kolla klart filmen + extra materialen som följde med, typ behind the scenes osv. Jag kom hem för ett tag sen eftersom att vi gick till henne efter att jag ätit middag.

Imorgon så börjar jag 9.40. Att ha sovmorgon på måndagar är inte helt fel! kommer bara va med på 2 lektioner ungefär eftersom att jag ska på förhör. Träningen är inställd imorn eftersom att det är LF match så då ska mitt lag kolla på den.

snart ska jag krypa ner under täcket och kolla på tv och smsa lite innan jag somnar. Hoppas ni har haft en bra helg för min har varit suverän! Vi får höras imorgon. God natt!♥


Seg och långtråkig dag..


Ja, precis som rubriken lyder så har den här dagen varit otroligt seg och mycket långtråkig. Eftersom att jag varit i arcushallen och städat, bytt påsar i papperskorgar, plockat skräp från golven osv. Det är nånting jag inte vill bli, städerska! Det måste nog vara det tråkigaste jobbet i hela världen, det är iallafall min åsikt men alla tycker vi ju olika.
Iallafall, när jag och mamma kom hem så åt vi middag, och sen från det jag var klar så har jag suttit här framför datorn och lyssnat på musik, chattat med folk och bara surfat runt på internet. Imorgon så ska jag och mamma städa, vilket behövs! Och då syftar jag på mitt egna rum. Det ser ut som att det varit ett bombnedslag med kläder och allt möjligt, bokstavligen. J a g  m å s t e  v e r k l i g e n  s k ä r p a  m i g !

Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med. Ska kanske slå på en film senare, men man ser ju vad som händer.
Ha en trevlig lördagskväll!


Lisa lavie, grymt duktig på att sjunga. Det här är hennes cover på låten 'Grenade - Bruno mars'


En lite nyare bild



För tillfället så sitter jag här framför datorn, och spelar Farmville, Frontierville och Robot Unicorn Attack på facebook. Snacka om att ha lite att göra. Borde egentligen sova, eftersom att jag och mamma ska jobba i arcushallen imorn från tidigt morgon till eftermiddagen någon gång.

Har egentligen inte så mycket att säga. Det här är egentligen ett otroligt onödigt inlägg. Så nu säger jag godnatt!


Svar på en fråga

Jonas om I'm back!!:

    felicia är det sant att du gillar att svälja sprut grädde??
 


Svar:
Ytterst dålig fråga, men visst du ska väl få ditt svar! jag vet inte vilken slags "sprutgrädde" det är du menar, men som jag skrev i inlägget före, så åt vi sprutgrädde(sån som är i en flaska som man har i kylen) till kladdkakan som kim hade bakat. Och den grädden tycker väl jag inte är speciellt god, men den funkar till kladdkaka. Sen så kanske du har sett på facebook eller nå liknande att jag skrivit "Sprutgrädde ♥", men då menade jag grädden som vi åt på fritidsgården.
Och om du menar på det "snuskiga" sättet med sprutgrädde, så har jag ingen kommentar för det, eftersom att det är en sak som jag verkligen inte tar upp på min blogg. Det är lite väl privat om jag säger så! Hoppas du har fått svar på din mycket onödiga fråga.



nu är det dags för fredagmyyyyyyys!


Titta vad som kom med posten idag, det efterlängtade skolfotot, och skolkatalogen! Själv blev jag, som dom flesta tycker att dom blev, inte speciellt fin. Fast jag är ändå nöjd, eftersom att jag är mycket finare än förra skolfotot!
Högst upp från vänster: Svante, Jakob, Malin F, Tilde, Murtadha, Malin G, Hanna Fanny L, Stina och Julia.
Mellersta raden från vänster: Fanny F, Anna, Linnea L och Linn.
Längst ner till vänster: Timmy, Linnéa M, Henrik, Ellen, Amanda, Jag och Johan.
Bilden är mycket dålig, men det får ni stå ut med!



God kväll! Igår kväll så bestämde jag mig för att fara till fritidsgården, eftersom att det var ett bra tag sen jag var där. Det var inte så mycke folk där, men jag var iallafall med Julia och Krille, och André var med ett tag.
Kim som jobbar på gården bakade en kladdkaka, och medans den var i ugnen så gick jag, krille, Julia och André till coop för att köpa grädde, och det blev sprutgrädde som vi kallar det, ja ni fattar nog vad det är jag menar. Iallafall, när vi kom tillbaka så åt vi kladdkaka och bara pratade på. När gården stängde så var jag med krille, och vi var först ute i kylan, men jag frös så mycket så vi gick in till han.

Idag så har jag bara varit hemma. Och när posten kom blev jag helt hysterisk, eftersom att skolfotot och den mycket efterlängtade skolkatalogen kom. Jag har suttit och kolla igenom hela, flera varv. Det är så kul och kolla på hur mycket dom flesta har förändrats på bara ett år. Ja, man kan ju bara kolla på mig, utseéndemässigt, till exempel.
Sen där vid 4 så tog jag och mamma bussen till Gammelstad för att vi skulle ut till min mormor och morfars grav och tända ljus, inklusive min mormors systers grav. Efter det så for vi och handla på Willys och sen så for vi hem och åt.

Nu ska jag ta och hoppa i duschen. Ikväll så blir det fredagmys med mamma, för vi ska kolla på en film som heter The Bourne ultimatum. Ha en trevlig fredagskväll!



I'm back!!



Hallå! Nu är jag tillbaka efter en väldigt lång bloggpaus, vilket har varit superduper skönt! Nu börjar jag sakta men säkert få ordning på mitt liv, skolan, träningar osv. Dock så har jag fortfarande väldigt mycke skoljobb kvar, som t.ex prov, men det ordnar sig!
Under tiden då jag inte bloggat så har det väl hänt en hel del. Jag har bland annat bytt hårfärg, så nu har jag oranget och svart hår. Dock så ska jag ju inte ha oranget, men för tillfället har jag inga pengar, och sen behöver mitt hår vila lite för att jag blondera det 2 ggr på 3 dagar.

Nu i veckan har jag haft 8 träningpass, 3 i måndags, 2 i tisdags och 3 igår. Jag är helt slut i kroppen, och har träningsvärk överallt. Men det har varit hur skönt som helst att få träna, eftersom att jag knappt kunnat göra det.

Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska typ vila hela dagen, eftersom att jag hade tänkt fara till gården senare ikväll. Ska börja fundera på hur min nya design ska se ut, eftersom att jag inte är nöjd med den jag har nu. Har ni några förslag på hur headern kan se ut? :)



RSS 2.0