♥I'd give everything for just one more minute with you


Jag och min kära bror på Morsdag♥

Dagen har varit fruktansvärt seg, det började i skolan, och sen for jag till BUP. Efter det for jag tillbaka till skolan för att jag var tvungen att göra ett matteprov och bara det tog en timma. Sen när jag kom hem åt jag middag och nu sitter jag här.

Ska kolla igenom alla bilder som jag fotade igår på all star och sen så kommer det en bildbomb lite senare ikväll. Ni får hare gött så hörs vi!♥

I'm nothing without you♥


Jag är precis hemkommen från all star där jag spenderat hela kvällen med mitt förra basketlag och det var mycket trevligt! Bortsett från att jag typ grät inför alla som var på all star men det var pga mitt lilla tal som jag höll infår alla basketbrudarna. Det blev lite känsligt för mig och därför börja jag gråta men det är ju helt ok!

Nu så ska jag gå och ta mina mediciner för att sedan lägga mig och kolla på en film. Imorgon har jag sovmorgon vilket känns underbart, ska dock göra ett matteprov imorn och sen måste jag fixa lite på syslöjden och sen har jag ett engelskaprov att göra, om jag nu ids göra det imorn.

Hoppas eran dag varit bra för min har varit helt fuckin' awesome! Puss och gonatt♥

Måndag 30/5

Nu är jag hemma efter att ha slitit i skolan, fast har egentligen bara gjort ett matteprov men det var nog jobbigt! Nu ska jag troligtvis slå på en fim och käka lite yoghurt för att sen göra mig i ordning för att fara på All Star ikväll. Hoppas ni har en fortsatt bra dag!♥

Har ingen aning om vart i världen jag står


Att vakna i morse var riktigt plågsamt. Jag fick kriga mig upp så jag inte skulle somna om igen. Alarmet gjorde mig irriterad och sur och det är ju verkligen en bra start på dagen, eller så inte! Och sen har jag så fruktansvärt ont i magen så jag vet snart inte vars jag ska ta vägen!

Lite senare ska jag fara iväg till skolan för att göra två matteprov och sen så ska jag gå på syslöjden för att det är sista gången idag. Sen ikväll blir det att fara till All Star för att ha en avslutningskväll med mitt förra basketlag, och det kommer bli helt awesome att få träffa alla igen!

Nu ska jag fixa mig lite och sen ska jag sätta mig och spela Bejeweled Blitz på facebook.
Ha en bra dag där ute!♥


Min kärlek för dig dör aldrig ut..



Morsdag presenten fixade vi bara en halvtimme efter det förra inlägget för att våran mor gick ut med hundarna. Det blev en blomma, en chokladask och ett gulligt kort vilket jag kommer lägga upp en bild på imorgon.

Snart är denna helg slut vilket känns tråkigt. Imorgon är det skola vilket jag inte går till för att jag är 'sjukskriven' kan man säga. Fast helt borta från skolan är jag inte. "Man mår inte bättre utav att bara sitta hemma" sa Kerstin som jag går och pratar med på bup och det stämmer faktiskt. Så jag brukar fara till skolan utan att gå på lektionerna enbart för att umgås med skolkamraterna.

Nu ska jag tvätta bort sminket och sen så kommer jag troligtvis slå på en film. så jag säger puss och gonatt så hörs vi imorgon!♥

Morsdag!

Dagens outfit

vitt linne - Gina tricot
svarta chinos (shorts) - Lager 157
gråa strumpbyxor - H&M



Idag är det ju som sagt morsdag och jag, min mamma och storebror har för en stund sen ätit lite tårta. För övrig så sitter jag och min bror och väntar på ett bra tillfälle (när hon är ute med hundarna t.ex) att fara in till stan för att köpa en morsdag present men om hon inte går ut snart så kommer vi måsta fara även fast hon är hemma och då är det inge kul.

Idag är det inte bara morsdag, utan det är bara 3 veckor kvar tills jag flyttar från Luleå till Malmköping vilket jag längtar till nå så jävulst! Så kvällen kommer jag nog håla på att packa en massa grejer osv för jag har knappt börjat.
Ha en bra dag allihopa!♥

ny design, helt och hållet!

Före

Efter


Nu har jag suttit i säkert 2 timmar och fixat klart den nya designen! Den skulle ju ha dykit upp för flera veckor sen men just då dök nånting upp som gjorde att jag helt och hållet glömde bort bloggen. Om vi säger så här, mitt mående är viktigast just nu och så är det ju.

Jag hoppas ni gillar den nya designen, även fast det tog ett tag innan en ny kom upp. Imorgon(idag) ska jag bara göra några få ändringar så är den helt klar för just nu orkar jag verkligen inte sitta vid datorn nå mer.
Nu ska jag gå och lägga mig, vi får höras imorgon. Puss och gonatt!♥


Kaos

Allt blir kaos, ingenting fungerar som jag vill. Gaaaah jag blir galen! Jag hade nästan gjort klart allt på designen åsså POFF försvann allt! Fett lack jag bleeeev! och nu är jag alldeles för trött för att göra om det jag gjort så designen kommer dyka upp imorgon, jag lovar! Puss och gonatt!♥

Ingenting fungerar just nu..

 
Ingenting fungerar för mig just nu, allting bara skiter sig och jag blir sååå less! Jag hade jag tyvärr ingen tid till att blogga igår eftersom att jag först var hos pappa och stöka och dona, och senare på eftermiddagen så var jag med Felicia, Cornelia och Elena och kvällen slutade med att jag fick fara till jouren och sy för att jag ramla i skogen med cykeln och fick in en vass järnbit vid handleden.

Designen kommer dyka upp ikväll eftersom att jag ska skynda mig att fixa mig nu och sen så sticker jag iväg till Julia för att umgås med hon ikväll. Ha en bra måndagskväll!♥


irriterad..

Bloggdesignen vill veeerkligen inte som jag vill och idag har jag knappt haft någon tid till att sitta vid datorn för att jag först under dagen varit på loppis då jag för övrigt tjäna ihop över 400 spänn, och sen nu ikväll har jag umgåtts med en hel del människor vilket var mycket trevligt!

Imorgon har jag inget planerat så då lär nog designen dyka upp eftersom att det är söndag och inget kul händer. Mina söndagar brukar jag oftast sitta hemma vid datorn och göra ingenting så kika in imorgon så får ni se den nya designen!

Snart tillbaka


Halloj! Det var ett bra tag sen jag bloggade och har garanterat förlorat en hel drös med läsare, Men för tillfället så är det rätt mycket som händer i mitt liv. Skolan tar upp den mesta av tiden, och sen bor jag för tillfället bland en massa kartonger och liknade för att jag flyttar om bara några veckor. Sen är jag ute i stort sätt varje kväll med en massa vänner eller så hänger jag på fritidsgården som en nolifer. Men det som mest gör att jag inte bloggat speciellt mycket är för att jag dels svimmat 4 ggr helt random, har legat inne på sunderbysjukhus 2 ggr varav en gång över natten. Sen är det pga mitt dåliga mående, har ingen glädje att vela blogga och sen så är min nuvarande design sååå ful och så otroligt gammal.
Ursäkta om jag mest babblat på om mig själv, själviskt jag vet. Men whatever!
Imorgon kommer den nya designen dyka upp, den är väldigt enkel gjord, möjligtvis lite tråkig eftersom att den kommer vara svart och vit, men som jag sa så har jag ingen glädje alls i mitt liv just nu, det mesta är bara svart och vitt och allmänt tråkigt men jag ska iallafall börja blogga igen, troligtvis från imorgon då designen kommer upp.

Jag ber om ursäkt för det oootroligt långa inlägget men det som jag just skrivit är hur läget är just nu för mig och sen allt annat var väl mest ba onödigt fast jag vet inte. Men kika gärna in imorgon eftermiddag så får ni se en förändring, fin eller ful vilket som. Ha det bäst!


RSS 2.0