30 Juni, onsdag 23:57

Hejsan! När vi var klara på sunderbysjukhus så åkte jag och mamma buss hem. Vi fick åka gratis för att det var Oscars pappa som körde. Men iallafall, efter det så gjorde jag ingenting. Satt framför datorn och fortsatte med min bloggdesign. Jag håller på att göra en ny, för att den här jag har nu är jag inte riktigt nöjd med. Efter middagen så kom Jonas och hans pappa och hämta mig (konstigt nog?). Så kvällen har jag spenderat med Jonas hemma hos han. Vi har kollat på film och myst osv. Vi kolla på en jätte bra film som heter Paranormal Activity. Jonas tyckte den filmen var läskig.

Detta är en film jag rekomenderar till alla er som älskar skräckfilmer.


Jag kan också berätta hur det gick på sunderbysjukhus. När jag röntgat kom en läkare för att kolla lite snabbt på mitt knä. Sen kolla han på röntgenbilderna, sen så fick jag fara hem, Eftersom att det inte var nånting som var 'trasigt'. Fast kryckorna måste jag ändå användsa nu denna vecka, och nästa vecka lär det nog också bli.


Nej nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Scrubs. sen slår jag nog över på MTV och kollar på South Park och allt annat som börjar efter det. Vi får höras senare, Ha det gött allihopa!◊



Onsdag 30/6

God morgon! Idag blev det att kliva upp kl 7. Eller ja, iallafall att vakna. Klev upp kl 8, fixa håret för att det stog åt alla håll, sen så for jag och mamma till vårdcentralen. Och nyss så kom jag hem, och ska snart fara igen. Den här gången bär det av till sunderbysjukhus för akut röntgen. Läkaren ville se så ingenting var 'trasigt' eller vad man nu ska kalla det.

Om jag ska vara ärlig trodde jag inte att det var så här illa. Men tydligen så är det det. Men iallafall, efter jag varit i sunderbyn vet jag inte vad jag ska göra. Ja, det beror ju på hur länge jag blir där. Antingen får jag åka hem och vänta på att läkarn ska höra av sig, eller så får jag träffa en ortoped(stavning?) direkt efter röntgen..

Igår så var ju jag på Annastinas tjekväll, och det var jättekul. Vi kolla på film- Barnhemmet, och snacka och en massa. En lyckad kväll med andra ord !



Jaja, nu ska jag nog äta nånting så jag överlever tills middagen, så får vi höras senare. Ha det gött! ◊



Tisdag 29/6

God morgon sunshines! Inatt har jag sovit 4 timmar. Det funkar ju som André sa. Fast nej det gör det inte. Men iallafall, jag kunde inte sova, och sen så ville jag inte sova, eller jo jag ville men våga inte. Jag vill inte drömma samma mardrömmar om och om igen. Det tar kål på mig! Och sen så blir jag så rädd, och orolig. Det är för att nästan varje gång jag drömt en mardröm har det hänt sen IRL. Speicellt drömmarna som handlar om mig och den killen jag är tillsammans med, men det kan även vara mellan mig och mina närmsta vänner.

Jaja nog om det. Jag till Helex idag kl 12.30. Så då får vi väl se vad hon säger. Men det jag redan förberett mig på är att ja måste fortsätta den här veckan med kryckor. Imorgon ska jag till läkarn kl 9. hhhmm, SUCK! Jaja, då får vi se vad han säger. Sjukgymnasten vill ha en röntgen på mitt knä. Men ja, läkarn måste ju skicka remiss till sunderbysjukhus osv. Fast ja, vi får ju se vad som händer.
Ikväll har annastina tjejkväll, och det kommer bli kul. Fast ja. Nej, det ska jag inte ta upp här. Möjligtvis att jag gör det sen efter kvällen. För jag dömmer ingen före jag träffat personen. Jaja, nu ska jag nog fixa håret, för det står åt alla håll. Sen kanske jag ska äta nån macka eller så och sen far jag till Helex.


Btw, idag är det 5 år sedan min Farfar dog, Saknar han så otroligt mycket :(



Ni får ha det bra så länge!♦




29 Juni 2010 kl: 03.56

Halloj! Vet inte varför jag bloggar.
Lite onödigt eftersom att jag inte har nånting att säga.
Tänkte bara säga gonatt åde till alla underbara läsare!;)
Idag (Senare) ska jag först till Helex.
Sen på kvällen har Annastina Tjejkväll. Det blir skojj! :D


Nej nu måste jag verkligen gå och sova.
För jag ska stiga upp kl 11.
Och imorn (Onsdag) ska jag vara hos läkarn kl 9! Det är SICK!! :(


Iallafall, Gonatt!♥



Gamla låtar, Gamla minnen


S Club 7 - Reach for the stars


S Club 7 - Bring it all back


Åherregud! Dom här låtarna är hur gamla som helst! När jag precis nu lyssna på dem, ploppa det upp en massa minnen i mitt huvud. Dom här var bara några av mina favoritlåtar när jag var liten. Jag slog på dom här låtarna och stog och hoppa och dansa runt i mitt rum. Och blev asförbannad om mamma eller pappa kom in och såg det. Det är väl ingenting jag lyssnar på vanligtvis just nu, Men får värsta bilden frmför mig hur jag såg ut när jag for runt i hela mitt rum, på sängen, på skrivbordet, överallt!

Tänka sig hur man var när man var liten, och vad man lyssnade på för låtar.



Måndag 28/6

Hejsan! Dålig uppdatering nu i helgen, jag vet. Har bara inte haft lust att blogga, eftersom att jag i stort sätt inte har gjort nånting.

Lördag var jag bara hemma, kolla tv och satt vid datorn. Alltså så blev det en hemmadag, även fast jag inte ville. Men det kan vara skönt ibland.
Igår under dagen gjorde jag inte speciellt mycket. Efter middagen gick jag till Josse. Vi var ute och gick. Sen gick vi till coop för att hon skulle panta lite flaskor, och sen gick vi och satte oss på en bänk. Sen gick vi in til Josse en stund och sen så gick vi till Annastina. Efter ett tag kom Lovisa. Vi satte oss i Annastinas båt och prata. Tjejsnack. Sen börja vi snacka om att ååh vi kan ju sova i båten osv. Men då fick vi inte det. Där kring kvart över 10 gick Josse hem så då var jag med Annastina och Lovisa. Vi gick väl mest bara runt och prata. Sen så gick annastina hem, Lovisa blev hämtad av sin mamma och jag gick hem.

Nu idag så vakna jag där strax efter 11. Då satte jag mig här vid datorn, Sen efter tovl så cykla jag till Helex och hämta ett papper som sjukgymnasten skrivit och som jag ska ge till Läkaren på onsdag när jag ska dit. Jag vet inte vad jag ska göra senare idag. Men nu ska jag iallafall slå på en film, Twilight. Först gilade jag inte den/dom filmen/filmerna, Men sen efter att jag såg den andra filmen, så känner jag att ååh jag bara m¨ste se den tredje filmen. Eftersom att tvåan slutar lite konstigt.


Vi får höras lite senare! Ha det gött !♥



så sjukt bra musik!


Kelly Rowland ft. David Guetta - Commander


Sugarland - Already Gone


Miranda - Kerosene


Hurt - Ten Ton Brick


Stone Sour - Through Glass


Days of The New - Touch, Peel And Stand



jag bara älskar låtarna!! dom är såå bra!!! Jag lyssnar på konstig musik -Eller ja, jag lyssnar på typ allt. Det är en ren slump att jag börja lyssna på dom här låtarna. Men älskar dom ändå!♥


-


Royal Republic - Tommy gun


Sjukt bra låt! I LOVE IT!



"Nu har jag badat för resten av sommaren" -Eller så inte!


"Nej jag vågar inte" "Det är för kallt" "Äh vafan" -Då var det dags att hoppa i då :)
 
AAAAAAAAAAAAHH!! självklart skrek jag. Eller ja, ren reflex för mig att skrika när jag hoppar från en brygga eller liknande ner i vattnet.

"kallt kallt kallt" var det ända jag tänkte.

Anders och Alen drar fet posarna.

Och självklart ville Krille också va med.

Fet posarn enligt krille, men han bomma för just före han fota drog jag värsta posen.

Krilles Glädjehopp ner i vattnet!

Och mitt glädjehopp! Vinkeln på kroppen ser störd ut. Har dock redigerat bilden oxå :)

Alen smygfotar när jag går upp för stegen. Tur att mitt huvud var för, för han försökte fota ..ja ni fattar nog..

Vänta, innan jag hoppar måste jag ba fixa bhn. Gaah vilka problem jag hade!

WIIIIHOOOOO!!! här sprattlas det med bena så det ser ut som att man bresar :D



Dom 3 sista bilderna har Alen fotat. Jag har inte redigerat någon bild, förutom den där jag skrivit under att jag redigerat. Orka verkligen inte redigera alla. Dom bilderna som är över dom 3 sista har krille fota, eller ja, dom är fotade med krilles mobil. Han ska typ skicka nån film också, för det fotades inte bara, utan man blev med på lite filmer när man hoppa i vattnet osv. Så nu har jag badat för resten av sommar! Eller så inte, fast ja, jag tycker inte om att bada, fast ibland får jag mina ryck.





Midsommar ♥

Hejsan Svejsan!

Kvällen spenderades först med Anders, Kristoffer och Alen. Vi for till svartöstan och bada på Gulan. Tänk att dom lyckades få mig att bada. Det är sällan och aldrig jag badar. Och det var h*lvetes kallt måste jag säga, eller ja, först var det det, men sen blev det varmt.
När vi badat for jag hem, åt middag sen drog jag och Anders och Kristoffer till Tivolit. Vi åkte Star dance och Over the top. Ja detta blev en lyckad kväll iallafall. Resten av kvällen kommer jag nog spendera framför tvn, eller datorn. Vi får se. Kommer också lägga in Bilder från när vi var och bada.


Hoppas ni har haft en helt underbar dag, för det har jag. Först picnik med familjen. Sen bada med 3 killkompisar, och sist Tivoli med 2 av killkompisarna.



Nu ska jag hitta på nånting medans kvällen fortfarande är ung. Eller ja. Vi får höras senare! ◊






Myt eller inte? Är "the king of pop" fortfarande vid liv?

Jag kan knappt tro det! Jag tappa nästan hakan när jag såg detta! Fejkade michael Jackson sin död? Unbelivable! Jag vet ju inte om jag ska tro på detta eller inte. Men det lutar åt hållet att man bara måste tro på att "The King Of Pop" fortfarande lever. Kolla videoklippet, helt otroligt!






Fredag 25/6


Vi kör på smilet och kinesögonen nu ;)


Tja! Idag är det ju midsommar, Happysmile (Bilden)!! Anyway, Blev väckt där vid halv 11, suck, tro man blev lite sur eller. hahhahahaha jaja, kring halv 12 gick jag, mamma, storebrorsan och hundarna till golfängen, eller ja, vi gick till en stor grässlätt vid en golfbana. Där hade vi picnik. Vi spela kubb, drack kaffe/cola, åt bulla och kakor. Det var väldigt trevligt! Jag var helt slut när jag kom hem, eftersom att det var en ganska så bra bit dit vi var. För jag hoppa ju som sagt på kryckor. Fast jag börjar vänja mig nu.

Vet inte vad jag ska göra ikväll. Hittar nog på nånting. Tänkte bara uppdatera lite nu när jag ändå är hemma och siter vid datorn.


Ni får ha en fortsatt trevlig midsommar !♥




Så onödigt inlägg!

Hallå! Det är några som kommenterat videon där jag sjunger. Jag är mycket medveten om att jag inte är bra på och sjunga, och har ALDRIG heller påstått det! Jag struntar i er som säger att jag är dålig. För jag vet mycket väl att jag skämmer ut mig själv när jag lägger ut en videon när jag sjunger. Jag är inte bra på och sjunga, Men jag sjunger för att jag tycker att det är kul, och jag blir glad av att sjunga. Så fortsätt kommentera att jag är dålig osv, Men jag struntar i det. Jag mår bra utav att sjunga. That's it!

Någon hade också kommenterat att mina vänner borde vara tondöva, eftersom att dom tycker att jag är bra på att sjunga. Ni som kanske har läst min blogg ett tag, kanske läste då jag skrev att jag gick ur musik gruppen för att jag inte ville sjunga på skolavslutningen. Det var för att jag tyckte det lät förjävligt och ville verkligen inte skämma ut mig inför alla i kyrkan. Ni kan läsa det
HÄR! Okej nu skämmer jag ut mig själv för hela världen, men det är bara för att jag visar er som tycker att jag är bra, att jag faktiskt inte är bra på att sjunga.


Jag tackar för kommentarerna, för ALLA! även dom taskiga. Men jag tar det inte på ett dåligt sätt. Jag har insett för jätte länge sen att jag inte är bra på att sjunga, och nu har jag verkligen fått det bekräftat!
Men som jag sa, bara för att jag själv tycker att jag är dålig, och för att ni tycker det så tänker jag INTE sluta sjunga för mig själv, hemma i mitt rum framför spegeln. Jag älskar att sjunga med min vedervärdiga röst :D


Svar på tal ,eller något. Vet inte vad man ska kalla detta inlägg, kanske onödigt eller nått :)



Ett got skratt förlänger livet!


Bjuder på en sommarbild. Redigeringen är jätte slarvig. Men visst är min näsa lite gullig ? :)


God kväll, om man nu kan säga så. Eller kanske, det är ju som sagt natt/morgon. never mind! Ikväll blev det att cykla till svartöstan och va med Julia och hennes kusin. Sen var vi med Fanny också. Vi gick runt typ halva svartöstan, eller ja, jag gick ju som inte, jag hoppade fram. Sen kring kvart i 10 cykla jag hem. När jag kom hem satte jag mig framför tvn, och har suttit där tills nu. Har kollat på Sex And The City, 2½ Men, South Park, Pranked, och möjligtvis nått annat program, som jag inte kommer ihåg. :P

Nu så ska jag snart lägga mig och sova, för jag är svintrött! Eftersom att jag var tvungen att stiga upp så tidigt. Eller ja, tidigt och tidigt var det nog inte, eller jo, för mig var det det. Men nog om det.
Jag hade också fått en kommentar på mitt inlägg här nedanför av en Anonym person som undrade varför jag skulle till Ungdomsmottagningen, och det var för att jag behövde ett Dagen-efter piller, och det kan också kallas akut p-piller. Det hände nämnligen en liten olycka när jag och min kille ..ja, Hade sex. No big deal egentligen. Och det är inget jag skäms över eller är stolt över. Jag tänkte bara svara på frågan, eftersom att personen inte angav sitt namn eller så. Jaja, nu har nog alla ni fått svar på den frågan.


Nej, nu ska jag gå och sova, för orkar verkligen inte sitta uppe längre. Och sen så är jag helt utmattad av att hoppa på kryckor. Jag är helt enkelt inte van, eftersom att detta inte hänt förut. Men ajja, nu ska jag sluta gnälla :)


Vi får höras senare helt enkelt!



God natt !♥



Torsdag 24/6

Tja! vakna vid 10 av att klockan ringde. Klev upp där vid halv 11, då fixa jag mig sen ctykla jag in till ungdomsmottagningen för att få ett dagen-efter piller. Sen så boka jag tid där också för att jag sa börja käka p-piller. Efter det for jag till Helex. Och där fick man ju inte världens bästa besked. Nu under midsommarhelgen och möjligtvis nästa vecka så måste jag använda kryckor, eftersom att jag har typ nån infektion i ledbanden i mitt knä, eller vad sjukgymnasten nu sa. Så jag måste använda kryckor, KUL!

Efter Helex for jag till Tivolit och mötte Annastina och Josefine. Jag och Annastina åkte Break Dance en gång, och då blev hon jätte illamående. Sen så ville jag åka den nya karusellen, 'Over the top' som den heter, men varken Annastina elelr Josse ville åka den, men som tur var så träffa vi Stella, Cici och Emmelie, och Emmelie ville åka den. Så då åkte vi den. Först var jag nervös efter den snurra så himla mycket. Den grejjen man sitter i snurrar, och själva plattan som dne grejen är på snurrar också, och det som är kul är att plattan ställer sig upp på sidan. Men det var kul. Så ikväll blir det Tivoli för min del, UTAN kryckor, även fast jag skulle behöva använda dom, men pallar inte ikväll. Jaja nog om det. Nu är jag hemma, och har svintråkigt. Fick nyss ett samtal av Josse, ett chockerande samtal. Kan berätta mer sen. Eftersom att jag märkte att detta inlägg blev ganska långt.


Nu ska jag nog sätta mig framför tvn eller nånting, ska smsa runt och höra vem som följer på tivolit ikväll osv. Vi får höras senare!



Onsdag 23/6

God eftermiddag! Idag så blev jag väckt kl 12 av mamma, för hon undra om jag ville följa med ut på en lång promenad med hundarna, och ja, det ville jag. Så jag klev upp, klädde på mig och sen så gick vi ut. Vi var ute ett ganska bra tag.
Sen när vi gick hem så gick jag te josse, för hon satt ute på deras baksida, så jag stanna snacka med hon ett tag, sen kom Malin G och Annastinna också. Sen gick jag hem och gjorde ingenting. Har ätit middag för en stund sen. Och nu har jag sprängande huvudvärk. Får se vad jag gör ikväll, skippar att fara och kolla på träningen eftersom att jag har ont i huvudet och då bör man inte vara i en sporthall där det spelas basket.

Ni får ursäkta hur jag såg ut i videon här nedanför, risig som f a n. Men jaja, orkar inte bry mig speciellt mycket om hur jag ser ut, och speciellt inte på sommarn.


Jaja vi får höras lite senare !♦


Video när jag sjunger...



Här har ni en video när jag sjunger, Det låter konstigt i början när jag sjunger, jag vet, och ibland sjunger jag lite falskt (tror jag?). Fattar verkligen inte att jag gör detta. För jag tycker verkligen inte att jag är bra på att sjunga. Men många av mina vänner säger att jag är grym på att sjunga, så då tänkte jag överlämna till er läsare. Jag ser jättekonstig ut på videon, och jag ser ännu knasigare ut när jag sjunger. Men kolla inte på mig när jag sjunger, lyssna bara. :)


Så frågan är, Tycker ni att jag är dutkig på att sjunga? ♦



Nattligt inlägg

God kväll !
Just nu i denna stund sitter jag och lyssnar på musik och har jätte tråkigt. Kvällen spenderades med Älskling, Joshua och Elias (pelle), hemma hos Elias. Har som inte så mycket att berätta. Men eftersom att jag är uppe halva nätterna så tycker jag att jag kan blogga då, eftersom att då har jag tid. Fast ja, Jag har ju inte alltid blogglust, men ajja.
När jag kom hem följde jag min storebrorsa och hans polare Igor till Coop. Och gissa vad jag gjorde där, jo självklart tog jag med mig pengar och köpte en Marabou Chokladkaka, Polka till och med, OCH ett stort glasspaket.

Nej nu märks det att det är sommar, för då äter jag hur mycket slisk och slask som helst, vilket inte är bra, för under somrarna går jag upp i vikt nå så jävulst (ursäkta mitt språk). Okej jag behöver inte oroa mig över min vikt, jag väger varken för lite eller för mycket. Även fast jag kan vara ganska så negativ ibland.


Men iallafall, nu ska jag antingen sätta mig framför tvn eller sitta här framför datorn och inte göra nånting. vi får höras !



Tisdag 22/6




Tja! Idag när jag vakna tog jag mig en dusch, fixa mig och sen så cykla jag till stan för att va med Josefine och Annastina. Sen for vi hem och då var jag med Josse. Vi var hemma hos hon och snacka. Om gamla minnen, förra året, när vi var mindre och vad vi ska göra i sommar. Och då kom vi fram till att vi ska fiska, tälta och mycket mer. Sen prata vi även om tivolin osv. Vi hade det väldigt trevligt. Kring 4 cykla jag hem och åt middag, och nu vet jag inte vad jag ska göra. Tog mig inte till träningen, som börjar snart, för den är på bergnäset, och jag bör ta det lugnt p.g.a mitt knä. så blev ingen träning för mig idag heller.


Ikväll vet jag inte vad som händer. Det kanske blir att va med någon eller nå liknande. Imorn vet jag inte heller vad som händer. Blir väl att sova halva dagen som idag typ. Tänkte att jag kunde bjuda på en ny bild, inte för att den är speciellt fin men ja.


Vi hörs nån gång !♦


dålig uppdatering = sjunkande statistik -.-'

Hejsan! Som ni märker så är min uppdatering världsämst just nu. Men som sagt på orkar jag inte anstränga mig för att ni som sitter inne ska ha nånting att läsa. Satistiken blir jag inte helelr glad över, men det är ju mitt eget fel. först låg jag mellan 50-60 besökare dagligen, ibland mer, och ibland lite mindre. Nu dom senaste dagarna har besöksnivån sjunkit till 20 besökare, Även mindre, men som sagt så får jag stå ut med det. Det är så som jag skrev här ovan att jag inte vill sitta inne, även fast det inte varit speciellt bra väder den senaste veckan, men jag vill bara inte slösa tid framför datorn. Är hellre med kompisar och umgås än att va tråkig.


Men iallafall igår så gjorde jag ingenting under dagen. Låg hemma och sov den största delen av dagen. Sen igår på kvällen så var jag med felicia ett tag. Vi hälsade på grisarna och fåren. Vi gick även in till fåren, och vi mobbade grisarna lite också, fast det var kul.
Nu idag Har jag inte heller gjort speciellt mycket. kring 12 tiden for jag till Helex för att prata med min sjukgymnast om mitt knä. Och hon "jobbar" inte så mycket med knän just nu, så på torsdag ska jag dit igen och träffa en annan sjukgymnast som ska kolla på mitt knä. Hoppas det kommer bli bra, för jag vill verkligen kunna spela basket framför allt. Men även gå utan att halta, cykla utan att behöva känna smärtan som far igenom kroppen, och sen så vill jag slippa bara att känna smärtan överhuvudtaget.
När jag var klar på Helex, for jag hem, lämna väskan och hämtade lite privata grejer sen så cykla jag til Tuna för att va med Jonas. Vi var först hemma hos han, pratade och mös osv. Sen så kom Elias (pelle) och då gick vi ut. Sen kring halv 5 cykla jag hem och käka middag. Sen så cykla jag tillbaka till Tuna och var med Jonas och Elias. Sen så cykla jag och Jonas till Storheden, Elias for hem för att han hade träning. Men iallafall, på storheden träffa min Marcus och Lajs. Vi cykla runt. Och sen så hamna vi i Karlsvik av någon konstig anledning. Där studsade vi på några enorma studsmattor. Sen så cykla jag och Jonas hem te honom. Jag tog min cykel (för jag blev skjutsad av han i hans kärra bakom cykeln) Och cykla hem. När jag kmo hem satte jag mig först framför tvn, och nu så sitter jag här.





Det blev ett väldigt långt inlägg, ber om ursäkt för det. Jag försökte göra allt så kortfattat som möjligt, men lyckades verkligen inte! Jaja, Imorn så ska jag iallafall vara med Josefine (Finally). Fan så underbart det är att vi har hittat tillbaka till varandra, Jag har saknat henne så oerhört mycket! Bästa vänner föralltid!♥


Midsommar 2009, oförglömliga minnen !♥


Dålig uppdatering, och så kommer det troligen förbli..

Hejsan! Har inte uppdaterat sen i tisdags, och jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det! Men jag har försökt mobilblogga under veckan, men det har inte funkat. Och os majg skrivit tidigare så kommer uppdateringen vara usel nu under sommaren, eftersom att jag inte vill sitta inne framför en datakärm, vilket jag gjort ganska mycket under veckan, men ändå inte.

Under veckan har jag iallafall umgåtts med felle, och träffat Jacob. Sen har jag varit med Jonas också. Och igår så följde jag Amanda till arons, för hon ville inte fara dit med sin lillasyster själv. Vi var där i 2 timmar. satt och prata och hade trevligt. Sen gick jag hem till mamma och var där ett tag för att mamma skulle och handla. sen for jag hem och käka åde. Min fredagskväll var väl inte den bästa. Först hade jag tänkt tälta med Amanda och Hanna, men det sket sig. Så jag var hemma hela kvällen och gjorde ingenting!


Nu idag har jag inte heller gjort nånting. Imorse när jag vakna gick jag i duschen. Sen har jag suttit framför tvn, och spela kort med mig själv. Det låter helt psykat, jag vet, men jag hade ingenting att göra. Jag har nyss ätit middag, och vet inte vad jag ska göra ikväll. Det regnar ju, så det blir inte nån promenad i flera timmar som det brukar bli om jag har tråkigt.


Jaja, nu ska jag nog lägga mig framför tvn, ska smsa några också, så vi får se om jag ska va med nån eller så.


Ni får ha det så bra !♥

Tisdag 15/6


Gammal bild. Fotad i April. Då man var mörkhårig. Miss it!



Hejsan! Sorry för dålig uppdatering. Men det är ju lixom sommarlov och allt så jag pallar inte sitta inne vid datorn. Fast idag så hade jag världens chans att kunna blogga, eftersom att jag inte gjort ett piss nu under dagen. Har bara legat framför tvn, sovit lite emellanåt osv. Sen så käka jag middag, och sen cykla jag till Tuna. Blev ingen träning idag för mig, och imorn blir det inte heller träning. Kanske far och kollar på träningen på torsdag. P.ga knäet så är jag ju inte med. Ska till Helex på måndag för att prata med sjukgymnasten.

Ajja, nu så sitter jag vid datorn, coh lyssnar på musik och smsar, och skriver med folk på msn. blir väl att sitta uppe inatt (igen) antingen framför datorn eller tvn. Fast inte hela natten dock. Jag måste verkligen vila ut nu under sommaren. får inte vända helt på dygnet, vilket jag nästan gjort, men ändå.


Imorgon så ska jag kanske va med Felicia under dagen. Sen på kvällen så blir det att fara till Tuna för att va med Jonas. Blir det inte att va med Felle, så blir det kanske att dra till stranden om det är fint väder med Krille och några fler. Kanske ,om jag Orkar ;)



jaja, nu ska jag lägga mig franför tvn tror jag, om jag orkar. annars lär jag väl sitta kvar här och göra nånting. Vi får höras senare, puss !♥



Måndag 14/6

Godmorgon sunshines! Idag är det Måndag, och INGEN SKOLA!!! Fick nyss veta att det fortfarande finns folk som inte fått sommarlov, och jag lider med er. Men iallafall, Har inget planerat idag, inte nu vad jag vet iallafall. Jonas har börjat sommarjobba, så vi kommer kunna träffas på helgerna  nu 2 veckor frammåt. Om inte just efter att han slutat jobba. Men jag har ju basket på kvällarna. Fast ja, vi får se hur det blir med det, eftersom att mitt knä verkligen inte vill jag vill. Ska be mamma ringa till Helex idag ås jag får snacka med min sjukgymnast, för jag pallar fan inte (ursäkta mitt språk) gå runt och ha ont i knäet. Det är bara jobbigt. Och jag vill ju va med på träningarna, men det blir bara värre om jag springer/hoppa och en massa annat. Det blir till och med värre när jag cyklar. Det är helt sick!

Men jaja, nu ska jag packa lite grejer, sen ska jag nog fara till pappa. Jag vakna där kring halv 12. Det kändes skönt att verkligen få sova ut efter en jobbig helg när man blivit väckt kring halv 9 och varit uppe till typ 5 halv 6.



Vi får höras senare, ha det bäst!♥



Våran nya familjemedlem


Våran lilla Frans. hihihi gulligt men ovanligt namn för en hund.

Titta så liten han är jämnfört med Måniq. Båda är samma ras.

Alla våra hundar.



Det är mammas bilder. Hon fotade dom igår. Våran lilla Frans, hahaha guud så gulligt namn för en hund, men samtidigt väldigt ovanligt. Frans är från södra sverige, Hans uppfödare finns ej längre bland oss, därför köpte vi hunden, Och för att mamma ändå skulle köpt en hane tids nog.


Det blir ju bra fel ?!

Fan vad less jag är. Vad jag än gör så får jag skit för det. Jag bryr mig om alla jag känner, spelar ingen roll om jag är ovän med personen eller inte, jag bryr mig ändå. Och när jag vill hjälpa och trösta så blir jag idiotförklarad för att jag försöker och för att jag ens finns och öppnar käften!

Jag kan inte sluta bry mig om någon som en gång brytt sig om mig eller som bryr sig om mig, jag kan bara inte det! Jag vill hjälpa, och jag vill trösta och finnas där för mina vänner och dom som förut var mina vänner, även fast dom hatar mig eller om jag inte gillar dem.

Jag är bara så less för att jag blir idiotförklarad för vad jag än gör. Det spelar ingen roll om jag gör något eller om jag inte alls rör ett finger, jag får skit och blir idiotförklarad iallafall..


Ursäkta om jag slösar tid på att skriva det här på bloggen, men vissa av mina kompisar och dåvarande kompisar kanske läser detta och kanske förstår att jag bara vill hjälpa och finnas där ...



Take me by the hand and stay by my side.

Tja! Har inte gjort speciellt mycket idag. Var med Jonas där kring 12 tiden till ungefär halv 5. Vi var hemma hos han och kolla film och mös, och sen så var vi på Tunadagen också. Och imorse så kom ju mamma hem. Och hon hade med sig en hund! Så nu har vi 4 hundar! Hon hade farit ner och köpt en hane, så vi slipper para med någon annans hane. Om jag får tag på någon söt bild på honom så lägger jag in den så ni får se, han är huur söt som helst! Och det är en Phalené (ras).

Nu ikväll har jag inga planer alls. Har ingenting att göra, ingen att va med eller nånting. great! Jag kommer ju säkert ha kul! Nej, nu ska jag inte låta så, ska smsa och höra om jag kan umgås med någon, annars så blir det bara att sitta hemma och göra ingenting.


Vi får höras senare, ha det bäst!♥



Our hearts are locked forever

Tja! Nu ikväll så var jag med Jonas ♥ Det var inte tänkt så men det blev så iallafall. Sen så fick man cykla hem i regnet, myysigt :( Fast då såg jag regnbågen, och det var 2 st till och med! :)

Imorgon så blir det också att va med Jonas. Fast först på morgon kring 11 tiden kommer mamma hem!:D Sen när jag mött upp henne vid tågstationen osv så far jag till Tuna.

Nu ska jag väl snart gå och sova eller nånting. Känner mig verkligen inte trött (pga en energidryck som jag dela med jonas) fast jag måste sova för att jag bara sovit 3 timmar natten innan.



vi får höras senare. Gonatt !♥



Lördag 12/6


Gammal bild från sommaren 2008. Titta vad tjock jag vaar.
Och mitt hår var helt fint (inte det gula).
Och jag var helt gullig på bilden :)



Tja! Har inte bloggat nånting idag, bara skrivit svar på en kommentar.. Jag har inte gjort speciellt mycket idag heller, bara suttit här framför datorn, och varit ute med hundarna, först på en morgon promenad, sen en långpromenad kring 12 tiden.

Jag har inte planerat kvällen eller nånting. Men vill då inte sitta hemma resten av eftermiddagen och kvällen. Men som det värkar nu så har jag inget val, för att jag har ingen att va med. Så vi får ju se vad som händer senare. Min brorsa är iallafall och badar, jag skulle fan ha följt med.. Men just då när han for så var det lite känslosamt för min del. 2 saker var bara tvugna att hända på samma gång.. Det var lite jbbigt men nu är det typ lugnt, jag överlever iallafall!


Orkar inte skriva speciellt mycket eftersom att jag inte har nått vettigt att komma med.



vi hörs senare, ha det bäst!♥



Svar på en kommentar...




Svar: Den svarta klänningen köpte jag på Lindex, och den vita koftan lika så. Skorna köpte jag på scorett, och sen så har jag strumpbyxor oxå, som jag köpte på lindex.



42 Frågor om din bästa vän..



1. Vad heter hon?
Josefine Westman
2. Hur gammal är hon?
13 år
3. När träffades ni sist?
igår bara en snabbis, men annars, allt för längesen :(
4. Vad har hon för hårfärg? 
just nu ljusbrunt typ.
7.Vad har hon för parfym?
Vet faktiskt inte
8. Är hon galen?
Självklart, precis som mig, fast jag är något värre ibland -.-'
9. Vad är erat bästa minne? 
Minnerna i hennes stuga slår allt!
10. Har ni många minnen ihop?
Ja, och fler vill jag att det blir.
11. Vart bor hon?
Skurholmen 
12. Har ni varit utomlands tillsammans?
inte direkt utomlands, men te Göteborg och Östersund med basketlaget.
13. Är du avundsjuk på henne?
Hennes utseende dock, för det är såå fint!
14. vad heter hennes syskon? 
johanna
15. När träffades ni första gången?
Ingen aning, minns inte om jag kände henne innan hon börja i basketlaget
16. Hur träffades ni?
Jag tror det var när hon började i samma basketlag som mig.
17. Vad går hon i för sporter?
Basket
18. Vad kan hon göra på helgerna? 
Antar att det är olika, men mest umgås med kompisar och familjen.
19. Göra efter skolan?
kolla ovanför
21. Har ni pussats?
haha, säkert att vi har
22. Brukar ni säga att ni älskar varandra?
det brukar inte behövas, för hon får aldrig glömma att jag verkligen älskar henne, precis som om hon var min egna syster.
23. Har hon fräknar?
möjligtvis några få kanske!
24. Har ni kollat på film någon gång?
Ja
25. Har ni bråkat någon gång?
Ja, alla bästa vänner gör väl det?
26. Har ni sovit i samma säng?
ja
27. Har ni skrattat tills ni gråtit?
Ja
28. Har du sett hon gråta?
joo :/
29. vad gjorde du då?
Fanns där för henne och trösta och stötta henne
30. Har du sett hon vara riktigt arg?
njaa, inte direkt rasande, men ibland kan hon väl varit ganska arg.
31. Har hon sett dig gråta?
Ja
32. Vad ska ni göra i sommar?
Hoppas vi tillbringar den tsms.
33. Har ni kramat varandra någon gång? 
Ja, men det var ett tag sen nu ;//
34. Har ni pratat i telefon någon gång?
jaa, men allt för länge sen nu ..
35. Vad skulle du göra om denna personen dog?
 utan josse - ingen felle, That's it! Det funkar inte utan henne. 
36. kommer ni vara kompisar om 10 år?
Hoppas det! För med henne vid min sida vet jag att jag klarar allt.
37. Älskar du henne? 
självklart, hon är de bästa i mitt liv!
Man är inget utan en bästa vän!
38. Vad är det bästa med hon?
det går inte att beskriva... hon är en sån underbar person, så ibland kan jag fråga mig själv, förtjänar jag verkligen en vän som hon ?!
39. Vad skulle du vilja att hon ändrade på?
Hon är perfekt som hon är
40. Skulle du ge hon pengar om du vann 100 miljoner?
såklart!
41. Hur ser hennes klädstil ut?
Så som hon själv vill klä sig, det hon tycker är skönt.
Men oftast Jeans, ett linne/T-shirt, kofta osv.
42. Vill du att hon ska kopiera detta och skriva om dig?
Det gör hon som hon vill.



Josefine, vi bråkar ibland, och det gör alla bästa vänner. Och förlåt om jag är en sån komplett idiot ibland, men jag har mina humörsvängningar, och negativa tankar osv. Jag har inte varit världens bästa vän på sistonde, och jag har faktiskt svårt att gå fram till dig och säga som det är. Jag vet vad jag gjort fel, och jag förstår att du reagerade som du gjorde. Men glöm aldrig att jag älskar dig, för du är min bästavän och syster genom allt!





Bilder och film från igår(fredag 11/6)



Marcus & Jonas :)

Jag är inte speciellt seriös på bilden hahahah!






Jag filmar när jag, Marcus och Jonas far till storheden. I slutet så krascha Marcus och Jonas med cykeln därför blev slutet så konstigt. Och ni får ursäkta, men jag var jätte anfådd därför så flåsar jag så mycket. Jag ber så hemskt mycke om ursäkt för det!! Men vi cykla som dårar och vi var väldigt oseriösa!:P



Knaas

bild(19) (MMS)

Väldigt normal bild på Älskling och Marcus som sitter i vagnen. HAHAHAH som det kan gå när vi cyklar till storheden :D


Ibland så får man bjuda på egobilder:) bil...

bild(8) (MMS)

Ibland så får man bjuda på egobilder:) bilden är sjukt dålig, eftersom att den är fotad med mobilen.


Sommarlov!

Hejsan! Dålig uppdatering nu under dagen, jag vet. Men först var det ju skolavslutning. Sen for jag hem, och jag och mamma gick ut och fotade. Eller ja, mamma fotade mig. Här i inlägget ovanför är det 2 bilder som mamma fota. Och efter det så blev jag hämtad av Jonas. Vi var hemma hos han. Sen for jag hem och käka sen så följde jag och min brorsa mamma till tåget. Efter det cykla jag till Tuna och var med Jonas och Marcus. vi cyklade till Storheden. Kommer väl någon bild och nån film oxå, för jag har filmat när vi for dit, hahhahahha man får sig ett gott skratt när man kollar på dom, fast Jonas måste skicka dom till mig eftersom att jag filma med hans mobil. Sen när jag cyklade hem så hoppa min kedja 3 ggr! Fatta förbannad jag blev, så kom ungefär 5 min sent, GRR! Okej ingen stoor skada skedd, men ändåååå!


Nu ska jag väl antingen sätta mig framför tvn, eller så kommer jag sitta kvar här framför dumburken. nått av dom blir det. Måste nämligen vara hemma 10 nu idag då, och sen imorgon eftersom att mamma är borta och jag och min brorsa är hemma själv. Lite tråkigt men det är bara att leva med det!



vi hörs, ha det bäst!♥


Skolavslutningskläder



Bilder: Mamma 
Med på bild: Jag   
Kamera: Canon EOS 400D Objektiv: Sigma 70-300



snart sommarlov!

Godmorgon. Idag är det ju som sagt skolavslutning för min del. Grattis till alla er som redan har det, snart är jag en av er hahahah. Men iallafall, jag har fixat mig klart inför skolavslutningen och jag längtar verkligen tills vi går ut från kyrkan, för när vi är utanför har jag SOMMARLOV! Det känns grymt bra att få sommarlov, men kan fortfarande inte fatta att jag gått ut 7an. 7an har gått så fort, nästan för fort.

Men iallafall, nu ska jag snart sätta mig på cykeln och trampa iväg till skolan. Blir kanske en mobilbloggning efter skolavslutningen, om jag inte väntar tills jag kommer hem med att blogga, men det ser ni ju.


Vi får höras senare, ha det bäst!♥



Nya somriga bilder

REDHEAD!











Bilder: Mamma
Med på bild: Jag
Kamera: Canon EOS 400D Objektiv: Sigma 70-300



Bilderna är väldigt slarvigt redigerade. Orkade inte va så speciellt Noga. Men nu blir det iallafall att göra en ny bloggheader. En liten somrigare, om man säger så.



Skolavslutning imorn!

Hejsan! Har inte uppdaterat speciellt mycket idag. Men iallafall kvällen spenderades på gården med Krille, och Kim och Pulkan som jobbar där. vi hade det mycket trevligt. Och innan jag for till gården så var jag och mamma ute och fotade bilder på mig, alltså nya somriga bilder. Och dels nya bilder på min nya hårfärg.

Lägger in bilderna snart. Blir bara några stycken, eftersom att jag inte orkar redigera eller så. Men några bilder blir det, men med en slarvig redigering. Imorgon så är det ju skolavslutning vilket känns skönt! Efter skolavslutningen så ska jag vara med Jonas. Och imorgon kväll så far min mamma med tåget. Och kommer hem på söndag. Så jag och min brorsa stannar hemma och tar hand om vovvarna.


Nej nu ska jag inte babbla på för mycket vilket jag säkert redan gjort. Lägger in nå bilder snart som fotades idag. Och sen ska jag gå och sova.



Vi får höras imorgon. ha det bäst!♥


Hej! Blir en mobilbloggning igen. Men iall...

Hej! Blir en mobilbloggning igen. Men iallafall, nu står jag utanför willys. Jag har precis köpt hårfärg, men berättar inte vilken färg, det får ni se ikväll. Det stog mellan röd och ljusbrun. Men iallafall, nu ska jag cykla till pappa, för jag ska hämta några saker därifrån och sen så ska jag passa på att färga håret när jag ändå är där. Vi får höras senare. Puss<3


Wonderfull...

Några låtar som jag tycker är grymt bra. Som sagt så lyssnar jag på i stortsätt allt, och jag kollar runt efter nya låtar som jag kan nöta tills jag kan dom utantill osv. Men iallafall, här har ni några låtar jag tycker är bra och som jag lyssnar på för det mesta just nu.



O.A.R - Shattered

 
Rascal Flatts - What Hurts The Most


Space Cowboy - Falling Down


Simpel Plan - Untitled






Dagens outfit onsdag 9/6



Svarta Mjukisbyxor - Inter Sport
Svart linne - H&M
Marinblå Adidas kofta - ?
Halsband - Röda korset
Örhängen - Röda korset
Armband - Gjort själv
Ring - tillhör Jonas (♥)

Ser lite knasig ut rent allmänt. Ögonen ser drogade ut, men annars ser jag ut som vanligt. Bortsett från att håret var lite krulligt. Jag vakna upp imorse och såg ut som en krullbulle, haha jaja, det gillas (y)



God morgon sunshines! Blir en mobilbloggni...

bild(9) (MMS)

God morgon sunshines! Blir en mobilbloggning nu eftersom att jag inte orkar sätta mig vid datorn. Men iallafall, snart ska jag cykla iväg till skolan. Vi ska spela brännboll osv. Efter skolan ska jag in en snabbis till stan för att träffa jonas. Sen ikväll har jag träning igen. Nej nu måste jag cykla iväg till skolan, vi får höras senare. Och ursäkta bilden, dålig kvalité jag vet, men den är fottad med mobilen. Ha det bäst!


Ny design, Ny Header, Nytt allt!

Ja, som sagt så har jag nu suttit i över en vecka med att redigera bloggdesignen osv. Har varit nära på att ge upp många gånger om det inte funkat som jag har velat ha det. Men till slut så blev det bättre än det förra.







Är inte klar med Headern. Men ville verkligen inte ha kvar den förra, och den bloggdesignen var inte fin. den var som så mörk. Men som sagt så är jag ju inte klar med bloggen. Den får se ut såhär tills vidare. Måste fixa en bättre header osv. Men det här är finare än det förra. :)



Nytt

Jag håller ju som sagt på med en ny bloggdesign.
Hela bloggen redigeras just nu.

Det är därför uppdateringen inte är speciellt bra.
Och det är därför jag mobil bloggar.
För det är enklare och det kan jag göra i stortsätt hela tiden.


Men nu måste jag plocka ihop i mitt rum.
Sen ska jag sova.



Vi hörs !♥


Tidsfördriv....

Skriv en person;

.. som du älskar av hela ditt hjärta - Jonas Danielsson Dokken <3
.. som du skulle offra livet för - Josefine Westman
.. som är den smartaste du känner - Tilde-Risitn Månsson Kuoljok
.. som alltid får dig på strålande humör - Felicia Hofslagare
.. som får dig att le när allt känns tungt - Mamma <3
.. som är den omtänksamaste du vet - Fanny Forslin
.. som är bäst - Alla mina vänner
.. som är din bästa vän - JoseFine Westman & Felicia Hofslagare
.. som är snygg - Jonas Danielsson Dokken
.. som är osmart - Felicia Karlsson :D



.. som är en riktig vän - Julia Franklin
.. som är din älskling - Jonas Danielsson Dokken

.. som är den galnaste du vet - Oscar Haarala
.. som är den konstigaste du känner - Marcus Holmström
.. som är underbar - Amanda Bellhester
.. som är dum - Alen Avdija thihihihih
.. som du kan prata med om allt - Mamma
.. som du saknar - Josefine Westman, Sara Lundström
.. som du har spenderat mest tid med - Josefine Westman, Felicia Hofslagare och när jag var liten Sara Lundström och Paulina Carlman
.. som du tycker är snäll - Malin Forsberg
.. som du har sportat med - Sohajba Mohammadi
.. som du skulle vilja krama just nu - Många
.. som du inte har träffat på länge - Hanna Nilsson

.. som du vet saknar dig - Jonas Danielsson Dokken
.. som du träffade idag - Dom på skolan och älsklnigen

.. som du tycker är söt - Allt för många
.. som du ska träffa när du gjort klart den här listan - Mamma, storebrorsan och Baskettjejerna <3






Tja! Nu mobilbloggar jag igen. Men iallafa...

Tja! Nu mobilbloggar jag igen. Men iallafall, nu är jag i skolan och vi väntar på josefine för hon är lagledare i våran klass för att vi har skattjakt. Kan förklara mer sen. Jag slutar 11 idag så det är chill. Nej nu kan jag inte skriva nå mer, för vi har börjat, det här kan bli spännande, jaja vi hörs senare, puss!


Tja! Jag tänkte pröva att mobilblogga li...

Tja! Jag tänkte pröva att mobilblogga lite. Tihihihi va busigt, men iallafall, har inte så mycket att säga, ska lägga mig i sängen snart för orkar verkligen inte sitta uppe. Jaja vi hörs !


Videoinlägg 7/6


Dålig kvalite, jag babblar om en massa onödiga saker osv osv. Och sen så är ljuset inte heller speciellt bra, speciellt inte när jag ska visa min hårbotten, den är iallafall blond, vilket ser förjävligt ut.
Men ni kollar ju om ni vill, det är ganska långt, och ointressant, men whatever. Tänkte att det kunde bli lite kul med ett videoinlägg iallafall.
Enjoy ♥




Sen så måste jag fota min tröja som jag gjort på slöjden för ett tag sen. Jag hade iallafall på mig den, men man ser inte så bra på videon hur den ser ut. Men jag har ju lovat att lägga in en bild, så då ska jag tamejf*n det också :)


Ni får ha det så bra så länge, puss!♥


Måndag 7/6

Godmorgon sunshines! Måndag idag vilket känns hemskt men ändå inte. Dels så är detta sista skolveckan och det är väl ett plus, och att jag börjar 10.20 och slutar 12.40. Men det är ju jobbigt över huvudtaget att bara stiga upp och veta att man måste gå till skolan.

Men iallafall, Idag så ska vi städa skolgården, vilket känns hemskt, för jag hatar att städa, och det är hemskt att bli smutsig, det är det värsta jag vet. Och det är ju jobbigt att städa också, men jag överlever nog. Efter skolan ska jag till stan med mamma för att köpa skolavslutnings skor, och kanske en liten kofta till klänningen. Tänk så underbart va, snart sommarlov, gud så härligt!


Jaja, nu ska jag börja göra mig i ordning, vi får höras senare!


ha det bäst!♥


Söndag 6/6

Tja! Som jag skrev så har ju Jonas varit här ikväll. Vi låg och prata och mös osv. Jag har som inte så mycket att säga, bara det att jag har börjat på en ny bloggheader, och jag måste börja med Felicias, Julias och amandas också, för jagf har lovat dom att jag ska göra en åt dom.

Jaja nu ska jag sätta mig framför tvn för att kolla på 2½ män. Har precis kollat klart "How I Met Your Mother". Så vi får höras imorgon.


Ha det bäst!♥


Hemma igen

Tja! Ursäkta bilden som jag la in, jag lovade ju en bild just när det var färdigt, men bilden blev väl inte världens bästa och jag var stressad för att vi skulle åka. Så som det ser ut på bilden ser det verkligen inte ut IRL. så jag kommer lägga in en bättre billd senare, kanske inte idag eller imorgon men en bild kommer komma upp.

Men iallafall, Jonas fick ju följa ut med båten och gårdagen blev lyckad! Vi hade jätte kul, vi spela kort, prata väldigt mycket, var ute i blåsten, men även så var vi bara inne i båten och mös. Och inatt så har vi inte sovit speciellt mycket, eftersom att jag har frysit som satan och Jonas har tyckt att det varit för varmt. Så nu under dagen så har jag och Jonas vilat. Men även pratat och haft det trevligt osv.


Har inte haft med kameran eller nånting så inga bilder eller så blir det.
Nu är jag iallafall med Jonas, vi har väl mest legat och myst och pratat osv. Så nu ska jag verkligen inte slösa tid på att sitta här och skriva en massa ointressant, jag ska va social med Jonas den lilla stund han ska va kvar här.


Vi får höras ikväll, ha det bäst!♥


Resultatet...



Inte världens bästa bild, men den får duga.
Resultatet blev bättre än väntat. Men nu måste jag fara.

Vi hörs imorn!

Ut med båten i blåsten

Hej! Imorse så vakna jag där vid 10, då åt jag frukost och sen så for jag, pappa och lillebror till farmor. Pappa klippte gräset där och jag prata med farmor osv. Sen for vi hem. När jag kom hem så sortera jag alla våra panflaskor och burkar, sen for jag och panta allt, jag säger KACHIIING! Jaja, så mycket pengar blev det inte, 124 kr. Då köpte jag hårfärg, och 2 chokladkakor till ikväll, och tuggimmi ofc. Och nu så färgar jag håret än en gång. Jag har haft i färgen i ungefär en kvart och jag ser redan förändringen. Det blir ljusare, wiihooo!! gJonas kommer väl på en stund, för han ska följa med ut med båten. Trodde verkligen inte att pappa skulle säga ja, men så gjorde han det hehe. Så nu kommer jag ha askul.

Jaja nu ska jag kolla tv för att fördröja tiden. Jag har lovat felle att jag ska lägga in en bild på resultatet sen, så då ska jag göra det.


Vi får höras på ett tag :)♥


Fredag 4/5

Tja! Har inte uppdaterat nånting idag, men iallafall, skola som vanligt. Eller, ja, det var ne annorlunda skoldag, typ om hur man ska uppträda i trafiken när man cyklar osv. Slutade iallafall halv 1 så det var chill. Då cykla jag till Tuna och var med Jonas. Käkade hos han, och vi hade väldigt kul. Träffade Elias osv också. Sen där kring halv 9 tiden så cykla jag till skurholmsberget för att träffa Julia, Anders, André, Adam, Ludvig, Oscar och Krille. Efter ett tag cykla vi till gården och där hade vi det väldigt trevligt. Det var som min dag. Sen imorgon så ska jag, pappa och min lillebror ut med båten, och vi kommer sova i den också. Så imorn så kommer jag uppdatera först på morgonen om jag orkar, sen så kommer jag väl skriva innan vi far.

Nu så lyssnar jag på musik, skriver med folk på msn och smsar. Ska väl snart gå och sova, om jag orkar. Egentligen så är jag inte trött alls, är typ hur pigg som helst. Fast ja. Ska väl snart slå på tvn och lägga mig i sängen och smsa osv.


Så vi får höras imorgon. Ha det bäst !♥


Snart helg!

Hej! Tänkte bara uppdatera lite snabbt nu, för jag är ganska så trött efter att ha varit på en lång träning, Och efter det tog jag mig en härlig varm dusch, sen åt jag korvsoppa.


Och nu så smsar jag med Jonas, och vi ska umgås imorn. Har som inte så mycket mer att säga, förutom att jag hatar vädret. Vars har solen försvunnit ?



Jaja, nu ska jag slå på tv och lägga mig i sängen och kolla tv, och smsa med folk. Och sen sova. Vi för höras imorgon.



Ha det gött ! Gonatt♥



Det som kan betyder allt i en människas liv..

Alla vill nog ha en bästavän. Ingen tvekan om det. Att ha en bästavän kan vara allt i en persons liv. Det är vad det är i mitt liv. Min(a) Bästavän(ner) betyder allt för mig. Och utan en bästavän finns ett stort tomrum i mitt hjärta.


När jag var liten hade jag en bästavän, men desto äldre vi blev desto mer gled vi ifrån varandra, vi for som åt skilda håll. Och ett stort tomrum kom i mitt hjärta. Men efter några år hitta jag en ny vän, som är min bästavän nu. Vi har gått igenom väldigt mycket tillsammans. Och jag älskar henne som om hon vore min syster. vi har bråkat och tjafsat väldigt mycket genom åren, men vi har alltid blivit sams. Varje gång har allt ordnat sig.

Men sen för ett tag sen, så var väl inte jag världens bästa vän. Eller utan tvekan så var jag som ingen vän alls. Pga att jag hittat en kille, jag var nykär. Jag struntade i allt och alla, det var bara han. Sen när det tog slut, fattade jag vad jag gjort, jag återupptog kontakten med dom flesta, och dom förlät mig för mitt dåliga beteende. Men jag saknade samtidigt den där vännen som jag sårat mest. Och jag har försökt ta kontakt, jag har försökt prata.. Men har alltid lyckats irritera hon. Så hela våran vänskap har säkert redan rasat. Och det är helt och hållet mitt fel.

Hon vet vem hon är, för hon läser garanterat det här. Egentligen har jag ingen anledning till att skriva detta här på bloggen, men jag har ingen annanstans jag kan skriva det, och jag måste få skriva av mig.. Att prata är för jobbigt. Även fast jag och denna tjej borde snacka med varandra..


Jah tycker att alla förtjänar sann vän. En vän som inte är falsk. En vän som alltid finns där. En vän som lyssnar och försöker förstå. En vän som inte snackar skit om andra, utan är godhjärtad, snäll, trevlig osv.
Jag är väl inte världens bästa person, jag är väl inte den första personen någon skulle vela ha som bästa vän, eller överhuvudtagen ha som vän. Inte för att trycka ner mig själv, men så är det faktiskt.



Men som sagt, alla förtjänar en sann vän, en bästa vän!


tråkigt väder ute ...

Hej sunshines! Idag så började jag 8.15 och sluta 10. Så har bara varit på skolan en stund. Och jag har äntligen insett att jag verkligen inte är bra på att sjunga. Ända sen jag lärde mig prata, vilket var kring 1 årsåldern så har jag älskat att sjunga. Och jag har alltid varit bra. Men nu, nu när jag sjunger så låter det inte lika bra som förut, och det låter hur jävla hemskt som helst i en mick. Så jag hoppade av från musikgruppen, eller iallafall att inte sjunga. Visst det var jävligt dåligt av mig att bara hoppa av så när vi tränat helt mycke, men jag tänker då fan inte skämma ut mig själv på skolavslutningen. Jag förstår om det är jättemånga som är sur på mig över det nu, men det är ju ändå jag som bestämmer? Mitt liv, mina val, så är det!

Jaja, ursäkta mina arga ord, men jag är lite less på sånna som blir sur på mig för små saker. Och speciellt en person. Hon är sur på mig för ingenting. Jag har sagt förlåt, jag försöker fixa allt, Men får bara värsta fetdissen. Och då orkar fan inte jag anstränga mig speciellt mycket i våran vänskap. Jag har nästan kraschat hela, men jag försökte fixa det, men som sagt så känns det som att försöka med en stenvägg.

Jaja, nu sitter jag och lyssnar på musik osv. Ska väl äta middag på ett tag, sen ivkäll så har jag träning. Idag så blir det nog fys för mig hela träningen eftersom att jag inte kan springa så mycket pga mitt knä.


vi får höras, ha det bäst!♥


less jag bliiir!

Ja, som sagt så har jag ju nu färgat håret.. Jag förvänta mig att det skulle bli lite brun orange. MEN .. Håret är fortfarande SVART! less jag blir!! Utväxten som jag hade tidigare var typ brun, men nuu är den blond och resten av håret svart! det är ju sääkert jättefint, ELLER SÅ INTE!

Det ända som är skillnaden är utväxten. Och det ända hårfärgen gjorde var att ta bort allt det blåa i mitt hår. Så jag är förbannad för att det inte hände nånting.. jag är less på svart hår, jag vill ha ljuuuuust !!

jaja, nu ska jag iallafall kolla på tv, och troligen smsa med folk. orkar inte lägga in bild, eftersom att det ser likadant ut. blir troligen att färga igen till helgen, eftersom att jag vägrar att ha svart hår längre!


Vi får höras imorgon, ha det bäst!♥

Färgar håret ..

Hejsan! Som jag skrev i det förra inlägget så ska jag ju färga håret.. eller jag håller påatt färga håret nu. Ochj ag är medveten om att jag kommer se förjävlig ut, men bättre att ha håret brun orange än svart på sommaren.. Jaja jag ska ju ändå färga igen om nån vecka, så det är ju lungt.

När jag tittar i spegeln nu efter ungefär 20 minuter, så skiftar håret blått .. SHIIET!! Sist jag färga så färgade jag blåsvart, men det blev inte så eftersom att jag redan hade svart innan.. Men nu när jag bleker håret, kommer den blå nyansen tillbaka, TOPPEN! .. Eh, eller så inte! Äh skiit samma, det blir som det blir.. Dock så kmomer nog säkert många skratta åt mig imorn på skolan, men som tur är så går jag bara till 10 så det är chill !


Nej nu så ska jag gå och kolla i spegeln för att se hur det ser ut, för ska snart skölja ur det. Jag lägger (kanske) in en bild på resultatet (om jag inte ser alldeles för ful ut).


Vi hörs på en liten stund iallafall, puss!♥


B-ball in my heart♥

Tjaa! Idag efter skolan for jag, Julia, Fanny och Fanny in till stan för att kolla på skor osv. Vi hade det jätte kul. Och jag har ju funderat väldigt länge på att färga håret, så innan vi for hem for vi till Willys, och där köpte jag hårfärg.. Jag måste dock färga med blondering för att få bort det svarta från mitt hår, så jag kommer se förjävlig ut, men jaja.

Varför jag ska färga ljust är för att jag tycker att man ska ha ljust på sommaren, och mörkt på vintern, fast det är ju min åsikt. Nej nu har jag verkligen inte tid att sitta här. För jag har snart träning. Och sen efter det så blir det ju att färga håret. Men jag uppdaterar mer ikväll.


Vi hörs, ha det bäst!♥


Videoinlägg


Jag orkade inte skriva, så det blev ett videoinlägg istället. Ja, dock så får ni se mina kära vänner Felicia och Jacob, haha alltid lika kul att umgås med dom hahahaha! Jaja, vi bjuder iallafall på oss själva, speciellt jag.
Enjoy !♥



Hoos felle!

Tjaa! Idag så var det ju skola. Och idag så hade jag engelska prov, vet ni hur mycket jag kunde?.. Exakt, INGENTING! Okej lite kunde jag faktiskt, så godskänt kommer jag få iallafall. Sen så var det klasskampen idag, en sak som vi har på min skola, och idag så skul6le man cykla 22 km, alltså till Lövskär och tillbaka, och jag cyklade med Krille hela vägen dit och tillbaka. Vi hade det väldigt trevligt på vägen hahaha. Han for ner i diket och allt möjligt hehe. för oss tog det 1 timme och 10 minuter dit och tillbaka, fatta stolt jag är över mig själv! För i vanliga fall brukar jag vara ganska så lat.

Jaja nog pratat om skolan. Nu så är jag med felle och vi har nyss ätit middag. Nu ska vi troligen dra ut i det härliga sommarvädret. Och nu fick jag veta att träningarna har börjat. Vet inte om det blir så mycket träna för att jag fått problem med knäet igen, för att det hände nånting med knäet när jag var på Helex sist. Det knaka till och nu så har jag ont. Kommer troligen fara imorn, men vet inte om jag kommer vara med.

Jaja, nu ska jag vara social med min kära vän Felicia.





Vi hörs, ha det bäst !♥

RSS 2.0