It's not enough to say you're sorry..


För ett litet tag sedan kom jag hem efter att ha varit på bio med min kära storebror och kollat på den nya Sherlock Holmes, och den var bättre än vad jag trodde! Det är en film jag rekomenderar faktiskt. Anywayy, som sagt så är jag ju i luleå nu och jag kommer stanna här ända till den 28 december, och vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta över det...

Nu ska jag iallafall lägga mig i sängen under mitt varma täcke med min påse nötter för att smaska på dom och bara tycka allmänt synd om mig själv.. Vad som händer imorgon vet jag inte riktigt ännu, skulle nog vara med Amanda, men det ser vi ju då.

Ciaoo!

But I still feel the same..


Uppdateringen har varit väldigt dålig nu i veckan, men det beror på att jag haft det ganska jobbigt den här veckan. Har det fortfarande jobbigt, men det är inget jag tänker gå in på här på bloggen för att det är för privat.

Anywayy, så far jag upp till Luleå imorgon för att fira jul med min pappa, farmor, faster och mina bröder vilket kommer bli mysigt. Och sen så var det lucia i tisdags, och bilder från luciatåget kommer nu i helgen eftersom att jag måste börja stänga av datorn nu för att den ska packas ner i resväskan för att min storebror ska kolla igenom den för att den krånglar för mig hela tiden.

Vi får höras imorgon när jag har landat och kommit hem till pappa osv. Ha en bra torsdagskväll!

Ciaoo!

Lördag 10/12


Igår efter att jag slutat så gick jag och min älskade pojkvän hem till mig och vi båda somnade direkt. Vi vaknade där vid 5 och efter en stund kom hans farsa och hämta oss.
För övrigt så ser ni på bilden ovanför hur det ser ut med hårförlängningen, och sen är det en söt Amanda i bakrunden♥

Nu ska jag gå och mysa med min älskade pojkvän. Ciaoo!

Torsdag 8/12

Ber om ursäkt för att jag inte bloggade igår, men nästan direkt efter att jag slutat så gick jag tillbaka till skolan för att vi som är med i cafégruppen på gården skulle baka till julmarknaden som är på lördag. Vi bakade i 4 timmar, och efter det så bjöd Helene oss på pissa, vilket var grymt gott!

Här nedanför är några bilder från den senaste tiden!


Blev klar med min skjorta på slöjden.

Min piercing + den nya kulan.

Färgade Amandas hår rött, vilket syns en aning.

4 december var det fortfarande blommor ute..

Kebabpizzan vi blev bjudna på igår, NOMNOM!

Jag och Amanda på luciaträningen idag

Kid fick sitta i famnen på tomten idag - För övrigt så är det Hardy som klätt ut sig, tihi.



För övrigt så kan jag berätta att mitt läshår osm jag beställde igår kom redan idag, och bild kommer lite senare eller imorgon. Nu ska jag traska ner till gården för att jag ska jobba.

Ciaoo!!

I'm back BITCHES!


Nu efter en lååååååång bloggpaus så är jag tillbaka igen! Nu är det december, vilket betyder att det snart är jullov, julafton och sen till och med nyår. Det här året har gått väldigt snabbt, iallafall vad jag tycker. Det har oxå hänt väääldigt mycket i mitt liv, men vad som hänt under året kommer jag lägga upp i bilder med lite text månad efter månad senare.

Anyway! Nu när jag haft en bloggpaus så har det väl oxå hänt ganska mycket. Jag har umgåtts med min pojkvän, vilket inte är så förvånande, sedan har jag umgåtts med Amanda och gått på bio med henne och kollat på den nya Twilight. Sen har jag oxå köpt en ny kula till min piercing, vilket det kommer bild på sen när jag kommer hem. Och sen har det hänt en massa andra grejer oxå vilket jag inte orkar ta upp.

Just nu är jag i skolan, lektionen börjar nu så nu måste jag snabba mig. Har SO och då jobbar vi om jordens inre och yttre, och det ska vara inlämnat på fredag, och det här är den sista SO lektionen nu i veckan så jag måste bli klar med arbetet nu, fast det kommer jag hinna.

Bloggar när jag kommer hem, ciao!!

RSS 2.0