ingen blogglust..

just nu sitter jag på fritidsgården och funderar på att snart börja dra mig hemmåt för att jag har svinont i huvudet och inte alls mår speciellt bra, både fysiskt och psykiskt. Igår var jag ledig vilket var skönt, så då var jag i eskilstuna och fick ett par jeans, 2 tröjor och 2 par leggings hem vilket kändes nice. Idag på skolan hade jag NO-prov och jag har en känsla av att det gick ganska bra, fast ja, man får ju hoppas på det bästa..

Nu ska jag börja dra mig hemmåt för att ta min medicin, och sen ska jag nog gå och lägga mig för att jag är helt slut i både kropp och knopp. Blogglusten är inte på topp så bloggen km ommer vara lite stillastående. Möjligtvis att det blir nått inlägg lite då ocvh då, men inte så ofta iallafall.


Peace!


måndag 26/9


Skolan är ganska seg.. Sitter just nu hos Bengt och pluggar till SO provet som tydligen är imorgon vilket jag inte är speciellt taggad på. Ajja that's life!

I helgen har jag varit hos John och det har varit mysigt, och speciellt skönt att komma bort från stan. Sen har jag oxå lärt mig köra hans crossmoppe och det var förjävla kul.

Nu ska jag iallafall fortsätta plugga, slutar kl 3. Seeeegt.....


Peace out!

Torsdag 22/9

Trött. Sur. Less. irriterad. Men glad på samma gång.
Inatt har jag sovit som max 2 timmar, så jag är rätt sliten och trött just nu. Jag har en känsla av att skolan kommer vara segare än vanligt idag, även fast jag inte kommer vara på skolan på eftermiddagen för att jag ska på bup men ändå.

Nu ska jag gå och platta håret för att det står åt alla håll och är alldeles lockigt baki nacken. Tjiingeliing!

Testhäften


Igår på bup så fick jag med mig 3 st häften hem som jag skulle fylla i, där det var en massa frågor om hur jag känner och mår osv osv. Så det har jag suttit och gjort sen jag kom hem från skolan.
Om nån timme ska jag och morsan ner till skolan för att först ha ett möte med min mentor, och sen så ska morsan på föräldramöte, och då kommer jag traska ner till fritidsgården för att hänga där resten av kvällen.

Imorgon ska jag på bup igen, men då ska jag träffa en läkare angående mediciner osv, och på fredag så ska jag ju självklart utt till mig älskling i Dunker.
Nu ska jag först gå och ta mig en macka, sen hälsa på Bitte som har kommit till oss igen och sen kommer jag troligen gå och lägga mig och vila ett tag för att jag är helt slut i kroppen.

Peace!

Men spegeln äter upp det positiva som hon ser


Igår efter att jag varit på bup så gick jag och la mig och vila eftersom att jag var helt slut för att jag knappt sover något under nätterna. Sen gick jag och mötte John när han kom med bussen. Efter att jag käkat middag så följde jag med John till honom och sov hos honom till idag.

Just nu sitter jag och gör SO läxan som man ska göra på internet hos bengt. Jag sitter samtidigt med hörlurar på mig, som ni kanske ser, och lyssnar på musik för att jag jobbar bäst med musik i öronen.

Peace!

På skolan


Just nu sitter jag på skolan, har matte men den slutar snart. Jag har suttit och försökt skriva ut två låttexter för att det var engelska läxan till idag, men skrivaren bråkade med mig hela tiden, men nu har jag äntligen fått ut texterna.

Nu ska jag gå och jobba lite matte innan lektionen slutar. Sen kl 11 tar jag bussen till eskilstuna för att sen sitta och vänta i en och en halv timme tills klockan är 1 då jag ska på bup.

Peace!

Försöker leva en dag i taget


Jag är ganska dålig på att uppdatera bloggen just nu, men det är för att jag helt och hållet glömmer bort den för att jag ständigt och jämnt tänker på att försöka orka med skola, och speciellt att klara av varje dag att bara finnas. Men nu kommer jag äntligen få börja gå på bup och prata i hopp om att det ska bli bättre.

Jag vill må bra, men ja behöver hjälp vilket jag kommer få nu, och det känns jävligt skönt.



Imorgon ska jag på bup vilket jag ser fram emot, men jag är lite smått less på dessa knasiga busstider, för jag ska vara på bup kl 1, men bussarna går 11.00 och 13.00, så då måste jag ju ta bussen som går 11, men då måste jag ju sitta inne i eskilstuna i en och en halv timme och göra ingenting. Det gör mig lite smått irriterad.. Och inte nog med det, jag missar musiken imorgon, och på torsdag ska jag till bup igen och då missar jag syslöjden. LESS!!

Anywayy.. Nu ska jag lägga mig och.. Ja, försöka sova antar jag. God natt!

Svar på tal!!

Ursäkta mitt ilska svar på den där kommentaren i det förra inlägget, men jag blir så fruktansvärt irriterad på folk som kommer med världens dummaste kommentarer, och påstår att jag ÄLSKAR att äta medicin?!
Tror ni helt jävla seriöst att jag VILL äta medicin? 
Tror ni att jag tycker det är kul att måste äta en jävla massa mediciner hela tiden?


Är ni helt jävla skadade i huvudet eller?

Jag VILL inte äta en massa mediciner egentligen. Men jag måste tydligen det pga mitt psykiskt dåliga mående. Och visst, det är skönt när jag mår bra och verkligen kan skratta och ha det kul på riktigt tillsammans med min familj och mina vänner när jag äter medicinen, men det är ju fortfarande ingenting jag själv har valt, utan dom på BUP tyckte att det skulle vara bra för mig, och jag svarade: "bara jag slipper den här jävla ångesten och alla panikattacker och alla självmordstankar jag har." Det var allt jag hade att säga i det läget.

Peace out!


Svar på en kommentar

Anonym om Segt..:

du vet väl om att det inte är meningen att man automatiskt ska börja må bra bara för att man äter medicin? man måste hjälpa till själv också. gillar även att du älskar att du äter medicin :)



Svar: Klart som fan att jag vet att man inte automatiskt börjar må bra för att man äter medicin? Jag har ätit antidepressiv medicin i ungefär 10 månader snart så klart som faan att jag vet att det inte börjar funka av sig själv. Varför tror du jag har sånna skärmärken på mina underamrar för? Jo för att när jag just fick min medicin så blir det oftast liite värre nån dag innan det blir lite bättre, och det är då jag skar mig utan att jag var medveten om att jag gjort det.
Och sen så får jag ju inte medicinen bara så där random, utan jag ska på BUP imorgon och det är då jag troligen kommer få börja äta en ny medicin OCH gå och prata och få hjälp.

Och för den delen, så har jag varken sagt utanför bloggen eller skrivit i bloggen eller någon annanstans på internet att jag älskar att äta medicin. Och vad är du för tuffing då som inte skriver sitt namn och vågar stå för vem du är och vad du skriver? Jävla idiot säger jag bara!

Hoppas du fick svar på din otroligt idiotiska fråga!!


Upp- och ner, bak- och fram, ut- och in


Skolan kan dra åt helvete
Den här sommaren kan dra åt helvete
Hela detta året kan dra åt helvete
kläder kan dra åt helvete
Pengar kan dra åt helvete
Rakblad kan dra åt helvete
Smink kan dra åt helvete
Cigg kan dra åt helvete
Böcker kan dra åt helvete
Känslor kan dra åt helvete
Kompisar kan dra åt helvete
Mitt liv kan dra åt helvete
Jag kan dra åt helvete
Allt kan dra åt helvete


Så känns det..


Segt..


Just nu känns allt i mitt liv förjävla segt.. Vet knappt om jag ens orkar med nånting längre. Jag vill bara få en ny jävla medicin så jag börjar må bra igen så jag får fara upp til luleå nån jävla gång. Fast att äta en massa antidepresiva mediciner när man bara är 15 år är nog inte speciellt bra. För då kommer jag ju garanterat äta medicin till jag trillar av pinnen(dör).

Anyway..
kvällen har spenderats på fritidsgården as usual, Och nu ska jag snart gå och lägga mig i sängen för att försöka sova. Jag är sjukt trött för att jag knappt sover nånting pga en och samma jävla mardröm som kommer varje gång jag somnar, vilket är fruktansvärt irriterande.. Ajja, godnatt på er!

Hos älskling♥



Som sagt så är jag hos den här typen på bilden ovanför just nu och har varit det sen igår. Christian var även här från igår till idag för att han och John lanade, själv låg man och sov typ hela kvällen igår och hela förmiddagen idag.

Ikväll ska jag och min älskade John paddla ut med en av deras kanoter ut till ett ställe där vi ska tälta och bara ha det mysigt, vilket jag ser framemot. Dagens middag blir tydligen tacos vilket ska bli hur gott som helst!

Nu ska jag gå och mysa lite med john. Tjngeliing!


@ fritidsgården

Just nu sitter jag på fritidsgården och har förjävla tråkigt. Dock har dom typ nyss öppnat så det är typ inge folk här ännu (och sen är det tjejkväll ikväll oxå). Kvällen kommer jag spendera här som en nolifer jag är, jag vet. Men har man inget annat för sig så är detta typ det ända alternativet.

Till helgen ska jag förhoppnigsvis till John, och då kanske vi ska tälta från lördag till söndag. Men vi får ju se. Tjingeliiing!

Nu sticker jag..


..ut till John för att sova hos han till imorgon.♥

Skoldagen idag var ganska lång, men kul hade vi på både lektionerna och rasterna. Middagen idag blev palt, vilket jag har saknat. Och min lilla pojke vet inte vad det är så nu när jag far så tar jag med palt till honom. Men nu måste jag fara innan min bror faller in i paltkoma totalt (han ska nämnligen skjutsa mig). Tjingeliiing!

Om jag kunde skulle jag förändra hela min uppväxt


Jag är din enda dotter, hon du knappt såg, hon du knappt ville ha. Så känns det.
Jag frågar mig varför men får aldrig nått svar.
Jag hör alla andra berätta om sin pappa, men när jag ska förklara så finns det fan ingen som fattar. För jag har knappt nån pappa, du såg mig nästan aldrig. Orden 'Jag älskar dig' sa du aldrig till mig. Du tittade förbi när jag tappade allt mitt mod. Jag borde hata dig men drömmen går emot, om att någon gång få vara pappas lilla skatt, att få vara med bara dig och bli pussad god natt. Jag borde ha glömt allt efter 15 hårda år men fuck it, det har lämnat för djupa sår.

Åren dom går, men såren finns fortfarande kvar. Bilder och minnen av dig och allt som hänt är nog allt som jag har kvar. Det är så det känns. Nu lever jag mitt liv 100 mil bort från dig med min mamma som funnits där mer än vad du har. Det kanske inte var meningen att jag skulle vara pappas lilla skatt?

Förlåt för att jag ständigt gör en massa fel,
men kanske ska göra som förr när jag bara satt och teg..?


Det är inte förbjudet att gråta och vara ledsen


Jag har varit med den här typen hela helgen vilket har varit helt awesome! Det var hemskt att komma hem igår, eftersom att jag mår lite bättre när jag är hos John (och självklart är med honom) eftersom att det är så lugnt och tyst och helt underbart vackert där ute där han bor. Men men, hem var jag ju tvungen att fara eftersom morsan vill träffa mig och sen för att det är skola.
Idag fick jag börja i 9A vilket var förjävla roligt. Hade asroligt på varje lektion och speciellt på rasterna. Fast ja, det hade jag ju innan oxå, men idag var det lite extra kul. Fick mig rejält med skratt vilket var skönt eftersom att jag för det mesta brukar fejkskratta för att jag knappt känner nå gläjde alls i mitt liv just nu..

Anyway.. Nu ikväll har jag varit på fritidsgården med lite folk och nu är jag helt slutkörd! Ska gå och lägga mig snart, men måste bara tvätta bort sminket först vilket känns jobbigt att göra, men det är ett måste! Tjingeliing!

Just nu...


sitter jag hemma hos John. Min storebror skjutsade hit mig när jag slutade kl 2 för att han skulle och hämta Bitte i Eskilstuna. Vi har nyss ätit middag och jag var döhungrig för att jag knappt ätit nå idag för att skollunchen såg ut som spya..

Nu ska jag gå och mysa med min älskling innan vi far in till Malmköping för att hämta hans morsa osv. Bilden ovanför vet inte John att jag lägger in nu, men jag tror nog inte att han kommer bli sur(a)♥ Tjingeliiing!!

Försöker fokusera på annat


Jag har tagit lite av en bloggpaus nu i en vecka bara för att försöka fokusera på skolan och på att försöka få mig själv att må bättre. Skolan rullar iallafall på som vanligt, och än så länge så går allt skolarbete bra och jag trivs i skolan. Ska dock byta klass till 9A eftersom att jag känner att jag passar in där mer än vad jag gör i i klassen som jag går i nu, så det kommer jag göra nu till veckan.

Imorgon så sticker jag ut till Dunker för att umgås med min älskling som är sjuk, och nu ska jag först snagga min storebror, och sen ska jag snagga min sidecut eftersom att den nästan är 2 cm lång, och det ser lite knasigt ut. Tjingeliiing!

RSS 2.0