Onsdag 24/8

Dagen har varit ganska så seg, iallafall när det var skola. Efter skolan var jag med Emmy, och sen så var vi även med Alexandra och Angelica. Vid 5 tiden drog jag hem och käka middag och har varit hemma se dess, vilket har varit lite segt men det funkar ju säkert..

Mina planer fram mot helgen var att sticka ut till dunker på fredag, men morsan är sur över en grejj så hon ska fundera på om jag ska få fara dit eller inte. Fuck life säger jag bara. Hon gör bara saken värre när hon gör så, men hon är för trög för att fatta det. Och varför jag säger så är pga en lite privatare grejj som jag inte vill ta upp här på bloggen, iallafall inte ännu..

Ajja, nu ska jag snart lägga mig och sova så jag orkar med morgondagen. Tjingeliiiing!!


bloggpause, kind of?


Som rubriken lyder så har jag haft lite av en "bloggpause" nu i några dagar. Dels så har jag varit med john, sen har min storebror kommit ner hit för att hälsa på och sen så började ju skolan igår.
Och apropå skolan så har jag ju börjat på en ny skola, och första dagen vilket var igår var ganska rolig. Lärde känna några som går i min klass och dom verkar okej. Sen idag så lärde jag känna några till vilket också var rätt kul, så vi får ju se vad morgondagen har att bjuda på!

Anyway. Snart ska jag gå och lägga mig för att jag är jätte trött. Jag börjar nämnligen kl 8 VARENDA dag vilket är sjukt jobbigt. Och imorn så börjar dom vanliga lektionerna vilket jag inte är så taggad på men det kommer säkert gå jättebra! Tjingeliing!

Nu drar jag snart..

.. från malmköping, ska nämnligen fara till dunker och umgås med John.
Igår hade jag ingen som helst blogglust för jag mådde inte speciellt bra, varken fysiskt eller psykiskt. Mår inte speciellt bra psykiskt nu heller, men jag kände mig tvungen att uppdatera. Jag har egentligen inte speciellt mycket att berätta, så här har ni 2 bilder från igår!


Väldigt seriös...

Igår kom Erika och Tove på besök för att hälsa på valparna och våra andra hundar.

Tjingeliing!


We used to be unbreakable..


Gammal bild från April


Som sagt så har jag varit hos John hela helgen och jag kom hem igår. Jag ska tillbaka dit igen antingen på onsdag, torsdag eller fredag, det beror på när jag och mamma ska ner till skolan för att träffa mina nya mentorer.

Just nu sitter jag med tjocktröja och tjocksockar på mig och jag håller helt seriöst på att frysa ihjäl.. Det är över 20 grader här inne OCH ute men jag fryser ändå. Jag är lite förskyld och mamma tror att jag har lite feber så det är nog därför jag fryser. Nu jag ska nog krypa ner i soffan och kolla på en film. Tjingeliing!


Dålig uppdatering!

Hallå där! Jag har inte bloggat på sisådär 5 dagar men det är för att jag for till John i söndags och dom har inget internet för tillfället så jag har inte kunnat blogga nånting, men varför sitta inne vid datorn när man är ute på landet med världens bästa ♥
Anyway, jag är bara hemma nu över natten för att umgås lite med morsan och imorgon så far jag tillbaka till Dunker, och då blir det att äta kräftor och på lördag ska jag följa med John på släktträff och det kommer bli mycket trevligt!

Nu under dom dagar som jag inte har bloggat nånting så har det inte bara varit trevligheter. I tisdags så for jag, John, Joel och Alexandra till ett gammalt övergivet sågverk för att kolla runt lite där, och sen när vi skulle fara hem så ramlade Joel och Alexandra med moppen i en sväng där det var rullgrus. Alexandra klarade sig ganska bra, hon fick sig bara en rejäl stukning nör hon fick moppen på foten, men Joel fick ett väldigt djupt köttsår på knät så man såg själva benet, och han fick en spricka i knäskålen på köpet. Usch säger jag bara, men dom båda klarade sig hyffsat bra iallafall och det är huvudsaken!

Nu ska jag gå och mumsa lite cocosbollar som jag nyss var och hämta hos mig morbror. Tjockt, jag vet men jag är faktiskt en liten gottegris... Tjingeliing!

Svar på en fråga

Johanna om Varför spelar spegeln ett spel mot mig:

Vart ligger malmköping? Ska du gå nu skolan dära? Varför fick ni för er att flytta dit? :) Kram!



Svar: Malmköping ligger i södermanland i Flens kommun. I det här gamla inlägget så la jag in en länk på en karta där man ser vars Malmköping ligger, men annaras så kan du bara klicka HÄR!
Och sen så ja, jag ska faktiskt gå skola här nere, först blir det ju att gå nian på Malmskolan, och sen så börjar jag ju gymnasiet och då vet jag inte vars det blir.
Och vad som fick mig och min mamma och flytta måste nog ha varit att dels så var mamma ner hit förra sommaren och så kände hon att hon skulle vela flytta hit, och sen så har jag velat flytta från Luleå hur länge som helst för att kunna börja om på nytt för en nystart är alltid skönt, och därför bestämde vi oss för att flytta hit till lilla Malmköping!

Hoppas du fick svar på din fråga Johanna!

Everything I do, I do it for you

Har umgåtts med den här typen sen i Onsdags, men nu ikväll så for han hem *snyft*..♥



Jag älskar dig John ♥


Varför spelar spegeln ett spel mot mig


Varken igår eller i Måndags gjorde jag speciellt mycket så därför bloggade jag inte.
Anyway, idag har jag och mamma städat lite här hemma vilket behövdes, även fast det fortfarande är lite rörigt här hemma med alla kartonger och liknande. Vi kan nämnligen inte packa upp så mycket för att vi inte har så mycket möbler ännu, och det är anledningen till att det är så mycket kartonger överallt.

Om cirka en timme så kommer John och då ska vi äta middag. Efter det vet jag inte vad vi gör, vi lär nog mysa på och umgås eftersom att det var några dagar sen vi träffades. Som jag saknar honom♥



Sen så hade jag fått en fråga av en Anonym person som undrade vad det är för mediciner jag äter, och då kan jag berätta att jag just nu bara äter en medicin och det är en antidepressiv medicin mot min depression och ångest, och jag behöver egentligen också en sömnmedicin men den som jag fick sist funkade inte riktigt 100% för jag blev helt däckad av den och fick en massa ovanliga biverkningar av den osv så den har jag slutat äta.
Jag ska egentligen få en ny antidepressiv medicin för att jag får olika slags blödningar av den jag äter nu, men alla läkare är på semester så jag måste vänta tills i slutet av augusti innan vi får tag på någon läkare.
Hoppas du fick svar på din fråga!

RSS 2.0