blablablaa ..

Dålig uppdatering, jag veet !! Måste verkligen skärpa mig nu under lovet.

Men iaf veckan har väl varit ganska bra, har fått sluta någorlunda tidigt vissa dagar åså. Har oxå haft 2 prov, SO och matte, matteprovet fick jag G om man hade betyg i 7an och SO provet gick ganska så bra, har inte fått veta mina poäng på det men kunde alla frågor förutom en, hahaha faiiiiil :)
idag/igår eller vad man ska kalla de, (fredag) då var jag med älsklingen. Han och jag följde med catharina och wille in till stan för catharina skulle låna nå böcker på kulturens hus. Då satt jag och wille och spela "Kurragömma med mumintrollen" på datorn, hahahaha jag satt alltid och spela det när jag var typ som wille, typ fyra fem år.
Sen for vi på järnvägsgrillen och käka lunch. där träffa vi Kaziiiiiiii :) sen for vi hem till älsklingen igen. där vid kvart över fyra halv fem så gick jag hem för jag skulle käka middag, sen efter middagen så snacka jag och emil på msn, sen i tele. Sen gick jag och mötte honom och sen gick vi till mig. vi kolla tv åde. sen gick han hem.
Nu sitter jag här och kollar tv, lyssnar på musik och försöker hålla mig vaken. Ska inte sova nått inatt, de är bara jobbigt att sova för då på morgonen så ser man ut som hej kom och hjälp mig haha.

Imorn/idag (lördag) så ska jag va me älskling och kazi. där vid halv tio så kommer jag ta bussen in till stan och emil och kazzi kommer in och möter mig sen far vi väl dirr till kazi på lulsundet. sen vet jag väl inte vad som händer.

Ursäkta så hemskt mycket för min dåliga uppdatering, ska försöka skärpa mig jag lovar.

Nu under sportlovet så kommer jag väl umgås med älskling och på onsdagen så kommer jag, josse och sara och kanske några fler fara med buss till pullinki och va där en heldag och åka slalom och ha kul. jag har faktiskt inte åkt slalom på hela vintern, nu är det bara att jag ställer mig på skidorna och åker hahah.
Neah nu så ska jag sova, elelr nej justja det ska jag inte. nu så ska jag väl kolla tv eller sitta och nöta nått tråkigt spel på y8.com  eller både och. har slut pengar på mobilen och ingen är social på msn så jag lär ju ha kul då, NOT !


jaja puss ciaoo .♥

uppdateringen suger, jagvet !





Tänkte att jag kunde bjuda på 2 nytagna bilder på mig själv :)
Det var ju ett tag sen jag la upp nån ny bild på mig själv :) 
Nu så ska jag fortsätta lyssna på musik och va osocial, puss ciao ♥

Dålig fantasi just nu, hjärnan arbetar inte för att den tagit semester.

Jahapp, nu sitter man här hemma, i soffan, och har ingenting att göra. Har blivit sjuk, och det är ju jättekul, NOT! Kan inte va på skolan (vilket jag faktiskt vill konstigt nog) och sen så kan jag inte fara på träningarna eller vara med älskling. Okejj det spelar ingen roll om jag är sjuk eller inte jag kan ändå inte träna p.g.a min rygg..

Men iallafall igår så börja man kl 10.20 och sluta 12.40. det var chill. Då gick jag till busshållplatsen och gissa vilka jag träffa där ? Jo Niklas nilsson och Sted. Helt underbara killar måste jag säga, snällare människor finns nog inte. aja då satt jag och snacka med dom på bussen. Sen när jag kom in till stan gick vi skilda vägar, för jag skulle till pappas jobb.
 När jag kom till hans jobb så for vi till stadium först för att kolla efter ett fotskydd och knäskydd till mig, och gissa va man fick direkt man kom igenom dörren ? Jo en host attack, skitkul då. Konstigt nog så hade inte stadium de vi skulle ha så då gick vi till inter sportia i shopping.
 Självklart hosta jag ju hela vägen dit. Dom hade ett sånt fotskydd och knäskydd jag skulle ha. Sen tog jag bussen till Emil. Var hos han ett tag sen gick jag hem. När jag kom hem så färga jag håret. Nödvändigt men ändå inte. Färga ju svart såklart.
 Dels för den ljusbruna utväxten jag fått och sen för att jag hade missat lite i luggen sist jag färga. När det typ var 5 min kvar tills jag skulle skölja ur färgen fick jag ångest.
 Jag ville ju egentligen inte färga håret svart just nu. ville ju färga brunt och sen rött på det. Men det var ju försent då. När jag sköljt ur färgen, torkat och blåst håret blev man skjutsad till träningen.
 efter träningen for jag hem, käka lite och sen gick jag till Emil. Hos Emil låg vi bara i sängen och kolla på film, för ingen av oss orka göra nått annat. Sen innan jag gick hem från honom så kolla vi om jag hade feber. Och vad hade jag, jo jag hade faktiskt feber. Det har jag typ hafft sen i fredags. jag har varit hängig sen i fredags men ändå så har jag varit på skolan.
 Jag har VELAT gå till skolan och det är inte normalt för mig kan jag ju säga. När jag kom hem snacka jag i tele med älskling typ en halv timme sen däcka jag.

 Imorse när jag vakna kände jag efter riktigt noga, skulle jag verkligen orka gå till skolan eller inte. Gissa en halv gång ? Jo jag valde att stanna hemma som jag skrev här ovanför, eftersom att jag typ fortfarande var astrött och sen så frös jag som h'lvete och hade asont i halsen.
Nu så mår jag väl hyffsat bra, bortsett från att jag typ nästan somnar här där jag sitter och sen har jag ont i huvudet och i halsen, och feber har jag ju oxå.

 Så nu blire soffan ett ganska bra tag. Ska väl slå på en film men jag lär ju somna. Förlåt att jag skrev ganska så mycket, det blev bara så.. puss ciaooo

<3

Du är den ända för mig, och allt jag behöver. Jag älskar hela dig, inte bara ditt utseende, din personlighet & ditt underbara leende. Du är så underbar, jag vill bara vara med dig och ingen annan. Det gör ont i mitt hjärta att vara utan dig. Du är så jävla mycket, du är allting för mig.
Du är den jag alltid kan prata med när jag mår skit. Det är tack vare dig som jag tagit mig hit. Du är allt för mig gubben, fan vi gör allt ihop. Jag tror faktiskt att det alltid kommer va vi två. Vi är gjorda för varann, och du är min älskling. Korta ord blir långa när jag säger att jag älskar dig. För allting som du är och du tog mig på fötter.
Tre ord då jag faller direkt, Du och Jag det bästa som har hänt mig. Förlåt mig om jag tvekar ibland, men jag lovar att bättra mig precis som jag har sagt. Och känner du dig ensam är du aldrig till besvär, för när du behöver mig kommer jag redan vara där.
Jag älskar dig baby, du är min själsfrände, ja min bäste vän. För när alla andra svek var det du som stod kvar, berättade för mig hur värdefull jag var. Du är stjärnan som föll ifrån himlen ner till jorden, utan dig vore jag bara en av miljoner. Du har mitt hjärta i din hand så släpper du mig nu vet du att jag flyger bort som sand.


Carl Emil Carlsson, Du är så jävla fin, du är den underbaraste som finns. Du är mitt hjärta, min själ, min himmel & min jord. Ja du är helt enkelt mitt liv och jag älskar dig mest.
Det finns ingen som är så fin som du, det finns ingen som kan få mig att må så bra som du, det finns ingen som kan få mig att le som du, och det finns absolut ingen som kan få mig att leva som du. Ingen är som du ! När jag tänker på dig så vet jag hur jävla lycklig jag verkligen är, Att just jag fick dig.
Jag trodde seriöst aldrig att jag skulle få uppleva äkta kärlek, men du kom och gav den till mig. Jag hoppas att du alltid kommer finnas kvar, för jag kommer aldrig gå utan dig.
Du är verkligen mitt allt och jag hoppas att du förstår att jag inte klarar en sekund utan dig. Jag hoppas att du aldrig kommer lämna mig ensam kvar för du är allt jag har.


Jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig då- nu och FÖRALLTID !<3

 

 

 

 


dålig uppdatering...

sorry för dålig uppdatering.

har väl inte bloggat på typ 2 veckor eller nått -.- Nej nu måste jag verkligen skärpa mig !!
Men just nu så är det så mycket me skolan. Både läxor, prov och allt möjligt.
Nu på fredag har jag prov i SO sen har jag spanska läxa till imorn.
Imorn så kommer jag väl sluta där kring halv 4.
Egentligen så slutar jag nästan halv 3 men ska gå på läxläsningen.
För jag måste verkligen träna extra till prov. Snälla mobba inte.
men jag har faktiskt problem, då menar jag seriösa problem.
jag förstår typ inte en text jag läser, så jag behöver typ extra hjälp och allt skit.
Och sen att göra frågor som tillhör texten, jag hittar inte svaret ändå om någon
visa precis vars svaret står och allt. Men men de kan ju inte jag rå för.
Nu så ska jag tvätta bort mitt smink sen så ska jag sova.
Imorn efter skolan blir det att va med älskling ett tag sen så ska jag på Plannja med laget.
onsdag vanligt skoldag, sen va med älskling, sen träning åde.
puss ciao <3



Igår så var jag på Leo's Lekland med emil, Wille, Lasse och Catharina.
Denna vackra*host* bild är fotat när jag åker rutschkana och skriker.
hahahahah ojojoj så roligt man kan ha ibland :)


Älskling, 18/12 -09 ett datum att minnas !
Emil Carlsson jag älskar dig mest babe <3

RSS 2.0