Nyårsfirande


En bild från nyårsafton 2008 på min kära far och Janne.


Det blev en väldigt sen kväll för mig igårkväll/inatt. Jag satt nämnligen uppe till strax före 4 och diskutera en massa saker med Axel och Jocke. Så jag sov till 12 idag vilket var superskönt!
Nu är jag hos pappa och vi har precis ätit förrätten och nu inväntar jag själva huvudrätten och sen så blir det efterrätt. Familjen Nordström är också här och dom ska fira det nya året med oss vilket kommer bli jättetrevligt!

Nu ska jag gå och sätta mig med alla andra och vara lite social. Jag kommer troligtvis inte blogga något mer under kvällen så jag önskar er alla ett gott slut och ett gott nytt år!



resultat på hårfärgningen



Här har ni bild på resultatet från min hårfärgning, både före och efter. I börjar så var jag väl bara lite halvnöjd men färgen men nu i efterhand så måste jag säga att jag är Supernöjd med färgen, och jag brukar inte annars tycka att jag är fin i brunt hår. Underhåret är ju fortfarande ganska mörkt, men själv så tycker jag att det är lite finare, iallafall på mig.

Nu under kvällen så har jag spelat bingolotto men tyvärr så blev det ingen vinst. Det var egentligen tänkt att mamma skulle spela, men hon orkade inte så då gjorde jag det. Annars så har jag väl mest suttit här framför datorn. Innan bingolotto så gick jag till skatehallen för att fritidsgården skulle va där ikväll, men ingen förutom ledarna var där så jag gick hem.

Nyårsafton ska jag spendera hos min pappa med mina 2 bröder, pappas tjej och hennes dotter (om dom nu inte är i piteå) och familjen Nordström. Det blir säkert supertrevligt! Vi får höras imorgon, tjingeling!♥


känner mig allmänt slö..


nyvaken och inge smink, plus ett litet sår på kinden. Charmigt.

Först så ville jag bara meddela att jag har färgat håret till en guldbrun färg nu när jag inte bloggat sen i lördags, men har tyvärr ingen bra bild eftersom att min kamera inte funkar och min webbcam fotar usla bilder. Sen så ber jag om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men jag har bara inte orkat eftersom att jag inte har haft speciellt intressanta saker att berätta.

Idag så ska jag och mamma städa vilket jag inte är speciellt taggad på att göra, men det ser rent ut sagt förjävligt ut i både mitt rum och resten av lägenheten. Jag har precis dammsugit i vardagsrummet och snart ska jag plocka ihop lite i mitt rum så det går att dammsuga här också. Vi får höras senare, tjingeling!



Hos felle ♥


Min älskade docka till vän♥

God kväll, just nu så sitter jag hos felle och jag ska sova här. Imorgon så ska vi på mellandagsrean och shoppa, Elena kommer också hänga med. Dock har jag bara ungefär 1 timme och 45 min på mig eftersom att jag ska jobba på max från 12-16.

Och sen nu lite snabbt vad jag fick i julklapp. Jag fick två presentkort på H&M, ett på 1000:- och ett på 300:-, sen fick jag ett presentkort på BikBok på 500:-. Jag fick en choklad ask, 1500:-, några porslinsmöss, ett halsband och armband och sen så fick jag mitt efterlängtade notställ till panflöjten. Jag fick även ett refil på 100:- till mobilen.
Jag är väldigt nöjd över mina julklappar, men jag är ävern nöjd över klapparna som jag gav bort.

Nu så ska jag gå och mysa framför tvn med min kära vän. Min dag har varit suverän, hoppas eran har varit bra. Vi får höras imorgon. Då kommer ni även få fler bilder som jag och felicia har fotar nu under dagen. Ha det bra, puss!




juldagen




God morgon! Igår hann jag inte blogga eftersom att det var julafton och jag umgicks hela dagen med familjen. Först så var jag hos mamma och sen före kalle anka börja så kom pappa och hämta mig och min storebror för att sen spendera resten av dagen hos farmor. Vad jag fick i julklapp kommer jag skriva senare idag och det kanske kommer en bild om ni har tur.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Felicia kommer ringa mig idag vilket jag inte vet när men jag hoppas att hon gör det snart. Nu när jag ändå är på hertsön så hoppas jag att vi kan träffas ett tag. Sen kommer jag fara till mamma igen. Jag sov hos pappa inatt eftersom att det var ett tag sen jag var här.
Nu ska jag lägga mig i sängen igen och kolla på tv. Det är det ända jag gjort idag sen jag vakna. Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare. Puss!


God morgon! Det blir en mobilbloggning nu ...

God morgon! Det blir en mobilbloggning nu eftersom att jag inte hann göra det tidigare. just nu är jag påväg till bussen för att jag ska och träffa min sjukgymnast. Efter det så blir det att fara hem igen och städa mitt rum vilket inte låter speciellt lockande men det är ett måste. jag får blogga sen när jag kommer hem. Puss!


bildlöst inlägg


Halloj! Sen jag fick jullov vilket var i måndags på kvällen så har jag bara legat framför tvn eller suttit vid datorn hela dagarna. Fast igårkväll hade jag träning så då for jag på den.
Om bara en liten stund så ska jag börja traska iväg till hallen för att vi ska ha lite av en basketavslutning med fika osv. Imorgon så ska jag till helex och träffa min sjukgymnast (äntligen!), då ska han undersöka båda mina knän och sen så får jag se vad han kommer fram till.

Tyvärr har jag inga nya bilder varken på mig själv eller på någon/något annat eftersom att mina kamera har slutat fungera. Den går att slå på och man kan justera inställningar osv men den fotar inte när jag trycker på knappen så jag är något irriterad över det.
Men nu måste jag fixa mig för att sen börja gå till sporthallen. Ha en bra kväll!♥



jullov om bara nån timme!

Hallå! Om bara nån timme så får jag jullov vilket är helt awesome! Om en stund ska jag börja gå till kyrkan för att kören skulle samlas då och sjunga igenom dom låtar vi ska sjunga. Sen nu ikväll så kommer jag också få mina första betyg vilket jag inte är speciellt taggad på att få.
Vad jag vet så har jag VG i svenska, G i kemi och G i so. Men sen så har jag IG i spanska vilket jag skiter i för att jag fått börja i svenska engelska nu, och sen så har jag inget betyg alls i idrott p.g.a min knäskada, vilket är ganska surt eftersom att jag är en idrottstjej egentligen.

Nu ska jag börja fixa mig och sne så ska jag traska iväg.
Ha en bra kväll så hörs vi när vi hörs!♥


I'm back !


Gammal bild från skolavslutningen i 6an.


Jag ber om ursäkt för att bloggen har fått lida för att jag har problem i skolan, men nu så är ju allting klart. Nu är det bara måndag kvar och sen har jag jullov. På måndag kommer vi inte göra nånting speciellt. Jag börjar 10.20 och slutar 12.40 ungefär, och sen på kvällen så har vi julavslutning från 18-21.

Idag så ska jag iväg och jobba på Max lite senare. Så idag blir det att vandra runt på stan i en björndräkt vilket är hur kul som helst. Ikväll så blir det kanske att fara till fritidsgården men det får jag se ifall att jag orkar.

Nu ska jag börja fixa mig och sen så ska jag fara till stan. Far in lite tidigare eftersom att jag måste hitta en julklapp till farmor. Men vi får höras senare. Ha en bra dag! ♥



bloggpaus


Måste fortfarande få ordning på skolarbetet osv.
sen så är det en massa annat som är åt helvete som måste fixas.
Vi hörs om några dagar !



Du har dödat mig totalt nu. Tack min vän
Hoppas du är nöjd


en hel eftermiddag/kväll med laget ♥


suddig bild. från förra året på all night game ♥

Halloj! förlåt för att jag inte bloggade igår, men direkt efter skolan när jag kom hem så la jag mig på sängen för att ta en powernap. Efter middagen gick jag til hallen för att kolla på träningen och sen blev jag hämtad av Eva-stina för att sen fara och kolla på LF basket.

Snart så måste jag börja fixa mig eftersom att jag ska spendera eftermiddagen/kvällen med världens bästa lag. Vi ska ta ett nytt lagfoto(vilket behövs) men sen så ska vi även laga tacos tillsammans och sen kolla på film, grymt mysigt och kul det kommer bli!

Vi får höras antingen sent ikväll eller imorgon. Ha en bra lördagskväll!



nerverna tar snart över



Lucia -08, då jag var lucia.


Igår hann jag inte riktigt blogga. Eller egentligen så hade jag inte så stor ork och lust att göra det. Egentligen så orkar jag inte göra det nu heller men det känns som att jag är skyldig till att göra det.
Igårkväll hade jag väldigt svårt för att sova, och idag har jag gått runt och varit orolig och nervös. Det är en sak som hänt som är lite väl privat för att tas upp på bloggen, så nog om det!

I skolan har jag väl inte gjort nånting förutom på syslöjden. NO lektionen missa jag för att det var kör, bildlektionen ägnade jag mig åt att sitta och kluddra på bordet och bara stirra rakt ut i tomma intet. Under svenskan halvsov jag och på idrotten var jag inte med på för att jag äter antibiotika pga halsen.
Idag så fyller min lillebror år så jag har ju självklart varit hemma hos pappa och grattat honom. men annars har jag inte gjort nånting idag.

Nu ska jag krypa ner under täcket och sova. Imorgon så har jag kort skoldag, slutar nämnligen halv 1. På kvällen blir det att kolla på LF matchen, fast jag ska också sitta i biljettkassan före matchen. Nu ska jag dejta john blund. Puss!


RSS 2.0