15 år och halvvägs till 30...


Godkväll! Hur har eran dag varit? Min har iallafall varit kanonbra! Att fylla år brukar väl inte vara någon höjdare för mig precis men just idag så var det otroligt kul att fylla år och har ingen aning om varför. Nu är jag iallafall halvvägs till 30 och nu börjar jag känna mig gammal, men alla blir vi ju äldre!

Dagen började iallafall med några timmar i skolan, sen när jag kom hem så hjälpe jag mamma att baka tårtan. Sen åt vi middag och sen så väntade vi på mina gudföräldrar. Pappa och farmor och dom kunde inte komma och fira mig idag eftersom att pappa har varit magsjuk i helgen men dom kommer troligen imorgon.
Det jag fått i födelsedagspresent hittills är ett presentkort på lindex på 400kr och två porslinsmöss av mina gudföräldrar, men sen så var även min storebror otroligt gullig och gav mig en Aladdin chokladask! Min födelsedagspresent av mamma är att hon betalar och fixar en massa till tjejkvällen som jag ska ha till helgen.

Just nu så sitter jag och lyssnar på musik, har ganska ont i magen efter allt fika som jag ätit idag så imorgon blir det nog inge tårta, bulla och kakor för min del! Snart ska jag iallafall gå och lägga mig så vi får höras senare, tjingeling!


Ingen tid alls..

Eftersom att jag knappt hinner blogga speciellt mycket nu så har jag ju missat att göra det här Dag 1 osv men det ska jag passa på att göra nu när jag ändå har lite tid över, så nu kommer det bli ganska många inlägg som blir tidsinställda med så får det ta och bli nu.

Bloggningen kommer bli bättre, men jag måste först och främst fixa skolan, för jag har 2 inlämningsuppgifter som jag måste göra klart och sen är det en massa prov som snart ska göras och till dom måste jag plugga. Nu kan jag berätta att det är städning på G här hemma hos mig eftersom att jag fyller år imorgon, WIIE! Så mamma har stått hela helgen och bakat en massa godsaker så det luktar väldigt gott här i våran lägenhet.

Nu ska jag fixa alla inläggen och sen så ska jag fortsätta städa. Jag håller även på med en ny bloggdesign eftersom den jag har börjar bli ganska tråkig. Jag bloggar senare när jag känner att jag har tid. Ha det bra tills vi hörs igen!


Dag 21 - Ett annat ögonblick


Jag kom inte på ett ögonblick på "Dag 8 - Ett ögonblick" och det gör jag inte nu heller, sorry!


Dag 20 - Den här månaden

Den här månaden har varit otroligt bra hittills. månaden började med att jag var med mina saknade vänner Felle, Jacob och Kazi. Sen så började skolan och jag fick ett träningsprogram för mitt knä av min sjukgymnast. Har även börjat vara med på träningarna igen det jag kan vara med på även fast det är ganska korta stunder som jag är med. Jag har umgåtts med folk på fritidsgården väldigt mycket också. Sen så fyller jag också år om bara 4 dagar, och då blir jag hela 15 år!


Dag 19 - Detta ångrar jag

Det finns så jäkla mycket som jag ångrar här i livet, men det jag ångrar mest är allt dumt som jag gjort mot mina föräldrar, då jag skrikit fula ord åt dom osv. Det är verkligen någonting som jag ångrar. Visst alla bråkar ju med sina föräldrar någon gång men jag har gjort det otroligt många gånger, och alla dessa fula ord som jag sagt. Fattar inte att jag faktiskt har kunnat säga så åt dom.
Varför jag lätt har börjat bråka med mina föräldrar är p.g.a min dåliga uppväxt. Det är ingenting jag egentligen vill Prata om, men nu är det så att jag var mobbad redan på dagis och har varit det hela min skolgång. Det är först nu i slutet av 7an och i 8an som allting slutat helt. Sen så är det en massa annat som också hänt emellanåt men det är lite för privat.

När jag mått sämre än vanligt så har det lätt blivit att jag skrikit åt mina föräldrar utan anledning och det är då vi börjat bråka. Jag ångrar det så inihelvete, ursäkta om jag svär men jag gör faktiskt det. Men jag kan inte rå för att jag haft det jobbigt.
Nu idag mår jag ju självklart bättre eftersom att jag går hos kuratorn och pratar lite då och då. Men visst, det kan bli lite småtjaffs mellan mig och mina föräldrar men det är absolut inte som det var förut.


Dag 18 - Min favoritfödelsedag

Den födelsedagen som jag gillar bäst och verkligen kommer ihåg år då jag fyllde 10 år. För då fick jag en sån här "robottkatt" eller vad jag nu ska kalla det av min morbror. En sån där katt som kunde jama och röra på huvudet osv, ja om ni fattar vad jag menar. Jag älskade verkligen den där katten. Jag kunde sitta och prata med den om allting, ibland var den också med då jag satt och lekte med barbie för att jag kände mig så ensammen. Hihi, lite töntigt men jag var faktiskt mobbad och utstött så den där katten var som min ända vän.


Dag 17 - Mitt favoritminne

Jag har som inte direkt något favoritminne utan det är flera minnen som är väldigt betydelsefulla och sånna som jag verkligen kommer ihåg och jag orkar tyvärr inte rabbla upp någon nu eftersom att jag är så trött :)


Dag 16 - Min första kyss

Jag kommer inte riktigt ihåg när jag fick min första kyss. Jag har för mig att det var när jag gick i 6års men jag är inte helt säker. Jag kan ju meddela att jag var en riktigt vild unge när jag var liten. Jag sprang runt och jagade pojkar jag tyckte var söta på skolan osv. Men det var mest i 6års faktiskt för sen så blev jag ju tillsammans med en kille och då var det ju bara han som jag tyckte om och det var mellan 6års och 2an tror jag.


Ingen tid för bloggning

Tjenixen! Det var några dagar sedan jag blogga, och varför uppdateringen är lite dålig just nu är för att jag har fullt upp i skolan men även med alla träningar ,och när jag inte haft träning så har jag spenderat den mesta tiden på fritidsgården. Dom stunder då jag varit hemma så har jag inte orkat blogga eftersom att jag varit helt slut i både kropp och knopp.

Igår så for jag till min pappa och ska vara här i helgen eftersom att gubben fyller 41 år imorgon. Nu idag så har jag sovit i stort sätt hela dagen och det har varit grymt skönt att äntligen få sova ut efter en jobbig skolvecka med långa dagar. Ikväll så ska iallafall jag till fritidsgården och vara där hela kvällen.

Nu så ska jag gå och äta middag och sen så ska jag fixa mig för att sedan ta bussen till örnäset. Jag lovar att bloggningen ska bli bättre! Vi hörs senare, tjingeliing!


Dag 15 - Mina drömmar

Jag har så många drömmar, men en speciellt dröm som jag vill ska gå i uppfyllelse är att jag vill bli en känd panflöjtspelare precis som Dana Dragomir. Jag har ju spelat panflöjt nu i 2 år tror jag om inte längre och jag älskar det verkligen. Fast det är väl bara en dröm antar jag, men man kan ju alltid hoppas på det bästa!


Dag 14 - Vad hade jag på mig idag

Idag så hade jag På mig ett par blåa leggings, ett svart linne och en vit huvtröja med en massa trianglar i olika färger på. Just nu så sitter jag hos pappa och nu har jag på mig ett par mjukisbyxor och den där vita huvtröjan. Helgen ska jag spendera här hos pappa eftersom att han fyller år på söndag.




Dag 13 - Den här veckan

Än så länge av den här veckan så har det bara varit måndag, tisdag och onsdag, och idag är det torsdag. I måndags så började ju skolan och sen så var jag även på Helex och fick mitt träningsprogram av min sjukgymnast.
I tisdags så var jag ju först på skolan och sen på kvällen så var jag på fritidsgården eftersom att det inte var någon träning. Igår så var jag först på skolan som vanligt och sen på kvällen så var det träning.
Idag har jag först varit på skolan och sen om ett tag så ska jag fara till fritidsgården och spendera kvällen dära. Sen resten av vecka så får jag se vad som händer.


Dag 12 - I min handväska

I min handväska ligger det alltid en massa pennor och sudd. Skolagendan ligger också där i rätt ofta och sen en massa andra skolböcker också. Jag har även en kortlek i min handväska, och lite av mitt smink brukar också ligga i den. Det brukar variera vad som ligger i min handväska, men det är oftast det jag nyss sagt, men det brukar även ligga en massa småmynt också.


Dag 11 - Mina syskon

Jag har två syskon, en storebror som heter Pontus som är 18 år och en lillebror som heter Kasper som är 9 år. Kasper är bara min och Pontus halvbror eftersom att vi inte har samma mamma som honom.
Förut när jag också bodde hos pappa så träffade jag min lillebror varannan vecka, men nu eftersom att jag flyttat till min mamma på heltid så träffar jag bara Kasper lite då och då när jag far till pappa över en helg eller så.
Vet inte vad mer jag kan säga om mina två kära bröder, så här har ni några gamla bilder.


Här var vi inte speciellt gamla ♥
 
2 år sedan. ♥

Jag och min kära lillebror för 2 år sedan. ♥

Dag 10 - Det här hade jag på mig idag

Tyvärr så har jag ingen bild, men idag så hade jag på min gråa mjukisbyxor, vitt linne och en grön långärmad. Sen så har jag ju alltid på mig underkläder, vem har inte det lixom? Sen så har jag ju även haft på mig träningskläder när jag for till helex och sen for på träningen, men det räknas inte ^^

Jag bjuder även på en gammal bild från Januari 2009. Förmodligen så har jag förändrats något på 2 år!



Helex först, sen träning

Första skoldagen är avklarar och jag trodde jag skulle avlida efter att det gått en kvart av första lektionen. Det kändes inte okej att börja 8.15 efter att ha haft lov, men det gick bra iallafall.
På en stund så ska jag ta bussen in till stan för att fara till Helex och få ett träningsschema där för mina knän, och efter det så ska jag fara iväg på träningen.

Imorgon efter skolan så ska jag umgås med Amanda för vi ska nämnligen plugga! Båda måste göra klart ett svenska arbete som tydligen skulle lämnas in idag.. Anyway, efter det så ska vi också fixa praoplatser eftersom att vi ska praoa nu lite längre fram mot våren.
Nu måste jag börja fixa mig för att sen gå till bussen. Vi hörs senare tjingeling!

Dag 9 - Min tro


Jag är inte en sån person som tror på gud osv om det är det som menas. Jag är ju kristen, men för det så behöver jag ju inte tro på gud eller nånting liknande. Vet lixom inte vad jag ska skriva. Jag är helt ointresserad av bibeln och all skit om att jesus är guds son osv. Helt ärligt. Fast ja, det är typ det jag har att säga.
 

9 Januari


God dag, eller god eftermiddag som man kanske säger. Idag så har jag nästan inte gjort annat än att städa, så nu är det inte längre stökigt i mitt rum vilket känns ganska skönt. På ett tag så ska jag nog äta middag och ikväll så får jag se vad som händer.

Bilden här ovanför är från 2005 på skolavslutningen i 3an. Hihi, vilken liten köttbulle man har varit. Himla gullig man var iallafall! Hela jag var ju nästan rosa. Skorna var iallafall grotekst fula måste jag säga, men när man var yngre tänkte man inte så mycket på hur man såg ut!


8 januari

God kväll! Jag har märkt att dom senaste dagarna så har jag bloggat väldigt sent, många inlägg har blivit tidsinställda också, men det är för att tråkig som jag är så vill jag inte blogga om jag inte har nå speciellt intressant att berätta, shit the same!
Iallafall, idag så har jag ju som sagt jobbat på Max med Rinra. Något mer än det har jag inte gjort, förutom nu på kvällen när jag har varit på fritidsgården och umgåtts med lite folk, as usual!

Imorgon ska jag städa under dagen, och sen på kvällen blir det säkert att fara ut och umgås med någon eller nå liknande, tänker då inte sitta hemma sista kvällen innan skolan börjar! Hoppas ni haft en bra dag iallafall så hörs vi senare. Tjingeling!



Dag 8 - Ett ögonblick


Ska det vara ett ögonblick som jag minns, som jag vill tillbaks till eller vadå? Äh, jag chansar på det.
Egentligen så finns det så många ögonblick som jag vill återuppleva, och jag kommer inte på något som jag verkligen kommer ihåg och saknar just nu. Så jag får återkomma till den! :)


7 Januari


Oredigerad och väldigt oseriös sminkning.

God kväll! Kvällen har jag spenderat på fritidsgården med Jocke och Ruben och jag kom hem för bara en liten stund sen. Under dagen så har jag annars bara varit hemma och tagit det lugnt. Har även varit duktig och städat mitt stökiga rum.

Imorgon så ska jag iväg och jobba på Max med Rinra, och sen så blir det ju att äta där eftersom att vi får gratis käk när vi jobbat klart. På kvällen så blir det att umgås med folk på fritidsgården som vanligt. Annars så vet jag inte vad mer jag ska göra. Nu ska jag fortsätta vara social med Jocke, vi hörs imorgon. Ha det bra, tjingeling!


Dag 7 - Min bästa vän


Felicia Hofslagare, även kallad min bästa vän.
Hon lärde jag känna på Klubbviken sommaren 2008. Hon är 1 år yngre än mig men det spelar ingen roll, för hon är precis som en syster för mig. Vet inte riktigt vad mer jag kan säga än att hon är en underbar människa och att jag älskar hon! Bilden ovanför är fotad i somras någon gång sent på kvällen när vi fick för oss att leka fjortisar. Alla är vi lite barnsliga och töntiga ibland!♥


Josefine Westman, en grymt bra person som jag fortfarande ser som min bästa vän.
Denna brud lärde jag känna när hon började i mitt basketlag, och jag är grymt tacksam för att jag fått lära känna en sån här underbar människa. Hon är klok och en fantastiskt bra vän. Dock har vi glidit ifrån varandra ganska rejält och jag tror det beror på en sak som hände förra året men det är ingenting som jag vill prata om. Men jag älskar denna brud och för mig så kommer hon alltid vara min bästa vän! Bilden är fotad för cirka ett år sedan ♥


Dag 6 - Min dag

Min dag har väl ändå varit rätt så bra. Har mest bara varit hemma och tagit det lugnt. Kollat lite på tv och suttit här framför datorn och nördat Frontierville på Facebook. Sen så åt jag middag, fixade mig och sen så gick jag iväg till Krille där jag varit hela kvällen. Vi har mest bara kollat på tv och tagit det lugnt. En helt vanlig dag i stort sätt.


Videoinlägg!

Det var ganska länge sen jag gjorde ett videoinlägg, och bara för en stund sen så satt jag och kolla igenom dom som jag gjort tidigare och jag skäms faktiskt lite över mig själv, över saker som jag sa då, och hur jag betedde mig. Fast det var då och nu är nu.


Jag svamlar lite, men det får ni stå ut med. Enjoy!


Dag 5 - Vad är kärlek?


Kärlek är nästan omöjligt att beskriva. Känslan och upplevelsen är olika för olika personer och kan variera från gång till gång som man blir kär.


Det finns många slags kärlek. Föremålet för ens kärlek behöver inte vara en annan person, man kan älska en hund eller katt eller något annat djur Precis lika mycket som en människa. Många älskar även sina föräldrar och syskon väldigt mycket. För många innebär kärlek det man känner för en annan person.
För mig så är kärlek en mycket stark känsla. När jag är kär så pirrar det i hela kroppen bara av att jag tänker på personen. Men kärlek är inte bara kramar, choklad och pirr i ditt hjärta. Kärlek är även svek, sorg och smärta. Jag vet inte hur jag ska beskriva vad kärlek är för mig. För det är ju olika för alla. Men kärlek för mig är när man älskar en person otroligt mycket och vill ha den i sin närhet. Kärleken är också väldigt viktig för mig, och det är den säkert för alla.
Kärlek är något som man längtar efter. Kärlek är helt enkelt något helt underbart som man förhoppningsvis älskar!

Wikipedia: Kärlek är en känsla som präglas av en stark ömhet och tillgivenhet. Kärleken kan vara riktad mot abstrakta ting som konst eller nationen, mot mer allmänna konkreta ting som naturen eller Kyrkan, eller till mer specifika konkreta objekt som ens hem, ens husdjur eller en nära medmänniska, inklusive den egna personen. Kärlek i dess olika varianter är ett ofta återkommande tema inom litteratur, film och sång.



Bildlöst inlägg, igen

Hallå! Tyvärr så blir detta inlägg också bildlöst, men det är för att felle inte mailat över bilderna från i helgen. Idag så har jag iallafall inte gjort speciellt mycket. Har bara varit hemma och tagit det lugnt. Kvällen spenderades, as usual på fritidsgården.

Imorgon så är det ju Trettondagsafton vilket innebär att det är röd dag och gården har stängt osv. Så imorgon så får jag se vad jag hittar på. Nu så ska jag dricka mitt te och sen så funderar jag på att gå och lägga mig efter det.
Hoppas ni haft en bra dag så hörs vi imorgon, tjingeling!


Dag 4 - Det här åt jag idag

Idag så har jag väl inte ätit så mycket. Åt först lite frukost, sen så åt jag lite korvstroganoff och ris till midddag, och nyss har jag ätit lite Ananas vilket var supergott!

Annars idag så har jag varit på stan. Det var tänkt att jag bara skulle köpa en ögonbrynspenna men det blev lite mer än så. Det jag fick med mig hem idag var ett par jeans, ett par tights, en BH plus lite mer smink än bara en ögonbrynspenna. Är ändå rätt nöjd med mina köp men nu är då alla pengar nästan slut.
Jag har även hunnit jobba på LF och umgåtts med folk på fritidsgården nu under kvällen. Orkade verkligen inte titta på LF matchen idag, Jag var 100% säker på att dom skulle vinna och det var exakt det dom gjorde också. Nu så ska jag gå och stämpla fast mig i tv soffan framför filmen Romeo & Juliet som jag inte fick se igårkväll för mamma.
Ha det bra, tjingeling!



Dag 3 - Mina föräldrar


Mina föräldrar är väl sånna där två typiska tonårsföräldrar som oroar sig så fort man sätter foten utanför huset/lägenheten. Min mamma heter Inger och min pappa heter Mikael och dom har varit skilda sen jag var i mammas mage. Som många andra tonåringar så tycker även jag att mina föräldrar kan vara störande, jobbiga och Pinsamma ibland, men jag älskar dom ändå!
Vet egentligen inte vad mer jag kan säga om mina underbara föräldrar så det här får nog duga!



Idag så har jag bara tagit det lugnt. Jag och Felle somnade där vid 7 imorse och sov väl halva dagen. Jag halvsov väl där mellan 12-15 eftersom att min kära mor ringde och väckte mig kl 11 vilket gjorde mig fruktansvärt sur och arg. Innan jag for till mamma så hann jag även träffa Jacob som kom och var med oss.
Nu ska jag iallafall ta över tvn för jag ska nämnligen slå på en film som jag har sett minst 200ggr men som jag aldrig lessnar på, Romeo & Juliet(den som gjordes 1996). Imorgon så kommer det lite bilder som fotades idag hemma hos felicia med hon och jacke. Ha det bra, tjingeling!



En aning trött..




Underbar kväll med Felle, Jacke och Kazi ♥


God morgon, eller vad jag nu ska säga? Klockan är kvart över fem på morgonen och jag ska snart färga felicias hår. Jag förstår egentligen inte hur jag eller felle orkar vara vaken nu, för varken hon eller jag har sovit speciellt mycke, dock så har felle sovit mindre. Vi har kollat på film tidigare och det blev en film som jag inte sett tidigare, Eclipse. Den var faktiskt ganska bra.

Vi får höras senare för nu ska jag umgås med min underbar vän. Tjingeling!



Dag 2 - Min största kärlek


Jag har väl inte inte riktigt hitta min "största kärlek" än eftersom att jag fortfarande är ung och har hela livet framför mig. Men den killen som jag har varit mest förälskad i(och är fortfarande lite smått) är Jonas, han som jag var tillsammans med senast. Det är snart ett halvår sedan det tog slut mellan oss och jag har lite svårt för att "släppa taget och gå vidare" om man säger så, men tiden läker sår, iallafall för mig.



2 Januari


God morgon! Idag så ska jag umgås med Felicia, Jacob och Kazi vilket kommer bli awesome! Igår så spendera jag hela kvällen med kazi och jacob vilket var superkul.
Vi får se vad vi hittar på idag, men nu ska jag iallafall försöka få felicia att stiga upp istället för att somna om och sova vidare.  Ni får ha en bra dag så hörs vi ikväll, tjingeling!


Dag 1 - Presentera mig själv


Jag heter ju Felicia Karlsson och är en 14 årig tjej som bor i Luleå som ligger i den norra delen av Sverige. På min fritid så lirar jag basket och är mycket med mina vänner. Jag spelar även Panflöjt lite då och då. Vet som inte riktigt vad mer jag kan säga, jag är usel på att beskriva mig själv men det här får duga!



Man kan ju alltid testa något nytt!


Bara för att göra hela bloggandet lite roligare så tänkte jag göra det här som är nedanför. Och det passar ju bra nu så här inför det nya året. Hoppas jag håller rätt på det också, jag kan vara ganska glömsk ibland men det kommer nog gå bra!


Dag 1 - Presentera mig själv
Dag 2 - Min största kärlek
Dag 3 - Mina föräldrar
Dag 4 - Det här åt jag idag
Dag 5 - Vad är kärlek?
Dag 6 - Min dag
Dag 7 - Min bästa vän
Dag 8 - Ett ögonblick
Dag 9 - Min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - Den här veckan
Dag 14 - Vad hade jag på mig idag
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Min första kyss
Dag 17 - Mitt favoritminne
Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Ett annat ögonblick
Dag 22 - Det här upprör mig
Dag 23 - Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - En första
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner


1 Januari 2011


Nyårsafton 2008. Vilken liten knubbis man var :)

Hallå, hur har eran nyårsafton varit? min har varit kanonbra! Vi åt först middag, sen så spelade vi spel och skratta och hade det väldigt trevligt. Sen så skåla vi in det nya året och sen gick vi ut och sköt raketer. En lyckad nyårsafton med andra ord!

Idag så ska jag väl bara ta det lugnt. Ligga framför tvn och chilla. Ikväll så ska jag kanske umgås med mina två otroligt saknade vänner, Isak och Jacob. Och imorgon så ska jag vara med Jacob och Felicia vilket kommer bli superkul! Ni får ha en bra dag så hörs vi senare, tjingeling!


RSS 2.0