Svar på en mycket onödig kommentar..



Anonym om orkar inte blogga.:

felicia det är typ nippslip på bilden och min teori om varför du har ont i ryggen är att du har för tunga bröst!

30 September, 15:55




Svar: Varför jag har ont i ryggen är inte för att jag har för tunga bröst. Det är pga en händelse som hände i Tisdags, och jag skrev i inlägget att jag inte ville berätta det ännu, om jag nu ens kommer berätta det senare. Och nippslip?! Det är fler än du som sagt det till mig att det är det på bilden, och då har jag bara svarat att det ser ut så på den bilden(nedanför↓) men det är för att den är redigerad.


den redigerade bilden. Har bara gjort den svartvit och gjorde den lite mörkare.



Orginalbilden.

Här har du, den anonyma som kommenterade bevis på att det inte är nippslip, och om det var fler som också tyckte det så ser ni också att det inte är det!


Visst detta var en onödig kommentar, och först hade jag inte tänkt svara på den. Men blev samtidigt så less på att en massa säger att det ser ut som nippslip på den redigerade bilden när det inte är det.



orkar inte blogga.


Bjuder på en lite nyare bild.

Hej! Jag har inte blogga på över en vecka nu. Det var 9 dagar sen jag blogga sist och det har hänt väldigt mycket under tiden, speciellt dom senaste dagarna. Igår var jag inte på skolan, och idag så far jag inte heller för att jag har alldeles för ont i ryggen. Det som hänt vill jag verkligen inte ta upp på bloggen eftersom att det är nog många som vet vad som hänt. När allt det här är över så kanske jag berättar vad som hänt, men just nu så vill jag inte att fler ska veta om det eftersom att det redan är allt för många som vet om det på så kort tid.
Iallafall, i tisdags var jag på Helex och träffa Lasse. Och nu så har jag fått veta vad det är som är fel i mitt knä. Och han sa också att det inte är något som kan bli värre om jag springer osv, så nu får jag börja va med på träningarna helt, WIHO!

Orkar som inte berätta allt som hänt dom senaste dagarna, och speciellt inte det som hände i Lördags på kvällen, och sen det som hände direkt efter skolan i Tisdags, och ja, jag skrev ju varför här ovanför.
Nu ska jag nog äta frukost eller nånting, och sen ska jag nog lägga mig på soffan och kolla nån film eller så, för jag har fruktansvärt ont i ryggen.


Jag ska försöka bättra mig när det gäller bloggandet, det lovar jag!



blogglusten är på botten..




Hejsan! som ni märker så har jag inte bloggat på sisådär 5 dagar. Och förlåt om jag säger att jag ska bli bättre på att uppdatera osv. Men det får bli senare ialalfall. För just nu så är väl inte blogghumöret på topp, och sen så får jag börja träna nu lite försiktigt, och sen har jag mycket läxa osv. -Bloggen får helt enkelt vänta.

Iallafall, nu i helgen så har jag varit i acruhallen från kl 8 på morgon till kl 8 på kvällen, alltså hela dagen både lördag och söndag. Det var ju BBD (BasketBollensDagar) så därför var jag där. Jag spelade inte matcher, men jag fick döma ganska så många matcher, typ dom som är födda 00 osv. Fick också dömma några 97 matcher, och det var nog det roligaste av allt.


Som jag skrev ovanför så kommer uppdateringen vara lite smått seg. Men det får ni respektera.
Bilden högst upp i inlägget en är ny bild, fast dock så har jag inte nån speciellt bra bild på hur hårfärgen är. Det var ju bara hårtoning, så varje gång jag duschar far lite färg ut. Så just nu är det typ lilabrunt.


Ni får ha det så bra till vi hörs igen!♥



Makeover


Inte världens bästa bild på färgningsresultatet, kommer bättre bild!

Hejsan! Skolan idag var rätt chill. Hade inge spanska så hade hål i typ 1 timme. Sen hade jag musik och sen lunch. Då for jag och klippte mig. Sen for jag till skolan och sen for vi till stan för att vi skulle fråga alla politiker en massa frågor. Det tog typ 5 min  så hade typ rast i en timme om inte mer. Då for jag och köpte hårfärg och sen så for jag till skolan för att ha syslöjd.
Efter skolan for jag hem, åt middag och sen så färga jag håret. Efter det snabbstäda jag i rummet för sen fick jag besök. Vi pratade lite, och bara umgicks.

Nu sitter jag här, är helt slut i både kropp och knopp. Är förskyld, har ont i halsen och känner mig lagomt seg och hängig. Får se hur jag mår imorgon. Ska iallafall 7.15 till Helex för att prata med min sjukgymnast om mitt knä.


Jaja, nu ska jag snart gå och sova, vi får höras imorgon!



jag lever!


Hejsan! Förlåt om jag inte blogga i Fredags innan jag for iväg, men hade inte riktigt tid. Iallafall, helgen har varit fantastisk! Mycket basket, skratt och en massa roligheter. Jag kunde inte träna nånting p.g.a hosta och ont i halsen osv, så det var lite tråkigt. Men annars har det varit jättekul! På lördagen och igår så jobbade jag på max. På lördagen gick jag med Maja, och igår med Emma. Helgens roligaste var då Ingrid, hon fick en att skratta hela tiden. Har tyvärr inga bilder, för kameran fick inte hänga med, och med mobilen har jag inte heller fotat nå.

Iallafall helgen har varit hur kul som helst, och då kändes det hemskt att komma till skolan. Även fast det var kul, fast bara lite. Kul att träffa kompisar osv. Fick sluta tidigare idag eftersom att B-O var sjuk så då hade vi ingen musik och det var jäkligt skönt. För Måndagar är mina längsta dagar, iallafall den här perioden. Börjar 8.15 och slutar 15.25. Det är tragiskt!


Ajja, nu ska jag nog bege mig till Moa, för har nämnligen inget annat att göra. Vet inte vad vi hittar på men, säkert nå kul. Vi har inte umgåtts på typ 2 år tror jag så det kommer bli kul.


Bloggar antingen när jag kommer hem senare, eller imorgon det får vi se. Ha det bra!♥



Torsdag 9/9



Hejsan! Förlåt om uppdateringen varit lite usel, men det är som så mycket nu, Skola, basket, läxor osv. Och sen när jag inte är i skolan, gör läxorna eller lirar basket så är jag med mina kompisar. Och sen på kvällarna har jag som inte så stor lust att blogga. Är dels trött men tänker alltid "Äh, det kan jag göra imorgon".

Men iallafall, som vanligt nu under dagarna har jag ju varit i skolan, förutom i Tisdags då jag var ledig. Igår på kvällen så var jag på gården och hade det trevligt med lite folk. Bortsett från att typ en kille som går i min klass som heter Henrik förföljde mig vars jag än gick, det var lite läskigt. Men skit samma!
Idag så var alla 8:or på skogsvallen, iallafall till kl 11. Sen hade vi lunch. Jag hade lunch från 11.00-12.50. Då hade jag HK och sen så sluta jag. Då vandra jag runt på skolan med Ewe eftersom att hon vänta på att Linn skulle sluta. När hon slutat så gick vi hem till Ewe och kolla tv, fast jag var ba där en stund. Sen for jag hem, åt middag och sen så satte jag mig här framför datorn.

Ikväll hade jag väl lite planer, men det verkar som att det inte blir nånting. Så jag funderar på att fara iväg till Gården, eftersom att det inte är allt för sent ännu. Det får nog bli så att jag trampar iväg till gården.
Vi får höras senare! Ha en fortsatt bra dag!♥



sen blogging..


Hejsan! Orkar inte skriva så mycket så berättar bara lite kort vad som hänt under dagen. Jag blev väckt av mamma typ 45 minuter efter att jag egentligen borde ha vaknat. Jag blev sur för att alarmet inte ringt. Vart ännu surare för att jag var tvungen att stressa in i duschen. Sen fixa jag mig och gick till Amanda Sen drog vi till skolan. slutade halv 4 och då gick jag hem. ungefär kvart i 6 cykla jag till sporthallen och kolla på tjejernas träning. Efter träningen cykla jag hem, åt middag, och sen så la jag mig framför tvn.

Jag tycker att dagen har varit hur seg och tråkig som helst. Och sen så vakna jag på fel sida också och morgonen började absolut inte bra! Men det är nånting jag får ta igen imorgon eftersom att jag är ledig då. Fast ja, kommer inte kunna sova hur länge som helst eftersom att jag måste till skolan där vid halv 11 för att träffa min musiklärare lite snabbt för att vi ska prata om mitt panflöjtspelande och vilka tider jag kan komma och spela hos hon osv.


Fotad under Tjejer Typ Tolv 2008.



Nej nu ska jag snart gå och sova för jag är sjukt trött, och jag behöver verkligen sova, eftersom att jag inte vill vakna på fel sida igen och va sur hela dagen. Vi får höras imorgon. Godnatt!♥



Söndag 5/9

Gokväll! Idag har jag bara varit hemma och slappat. Vakna där vid 10, ganska skönt att få sova ut, eftersom att det är ännu en skolvecka då man måste kliva upp före fan på morgon. Fast ja, på Tisdag är jag ledig WIIHO!! Ganska så skönt att va ledig, fast då finns det inte så mycket att göra eftersom att alla andra som går på andra skolor är i skolan.
Det är nämnligen så att det är en heldag av elevens val, och vissa har hel- och halvdagar medans andra har varje tisdag. Och jag är en av dom som har varje tisdag. Det beror på vad man väljer för elevens val, och jag har textilslöjd så jag har varje tisdag.

Nu ikväll vet jag inte vad jag hittar på. Garanterat så blir det nog att jag är hemma och gör ingenting. Men vi får ju se, eftersom att kvällen fortfarande är ung.


Vi får höras senare. Ha en fortsatt bra Söndag!♣





Lördag 4/9


Fotad på Junkön i Juli.


Hejsan! Idag så har jag inte så speciellt mycket. Vakna kl 11, och då skynda jag mig i duschen. sen cykla jag iväg till Örnäset eftersom att jag, Maja och Angelica skulle representera vårat basketlag Höken i en boulematch då dom skulle inviga den nya skateparken och allt vad det nu var. Det var ganska kul bortsett från att vi förlora matchen mot Notvikens damfotboll.
Efter det for jag hem, och nu ska jag äta middag. Ikväll så tror jag att jag far till gården. Om jag inte gör det så är jag nog bara hemma och myser med familjen.


Vi får höras senare, ni får ha en fortsatt bra Lördag!♥




fredagsmys!

Hejsan! Kvällen spendera jag på gården. Först var det bara jag och nån till, och då gick jag och Micke som jobba där och hyrde 2 filmer, sen så fick jag idén att vi kunde baka, så då gick jag och Ann-Sofi och köpte ägg och mjölk. Sen så börja vi baka, och det blev Snoddaskaka, mycket gott! Dock blev inte glasyren speciellt bra, men det var gott iallafall.
Sen så umgicks jag bara med bl.a Adam, Anders, Fred, André, Viktor, Krille och ja, en massa andra också. Vi kolla på film och bara hade det mys.

Nu ska jag snart gå och sova, känner mig ganska så hängig, och vill absolut inte få feber. Imorgon ska jag iallafall spela Boule men 2 andra från mitt basketlag, eftersom att den nya skateparken och allt vad det nu är invigs då, och då ska vi representera Höken.

Vi får höras imorgon. Hoppas att eran fredagskväll varit bra för min har varit helt awesome!♥




Fredag 3/9


Bilden är fotad på fritidsgården. Och det är Elins bild.
Från vänster: Hanna, Elin, jag, Fred & Krille, Alen ligger ner.


Hejsan! Förlåt om jag inte uppdaterade igår. Hade bara inte ork att göra det. Iallafall som vanligt var det först skola. Kvällen spenderade jag på fritidsgården med Krille, Alen och en massa, trevligt trevligt. Vi sjöng karaoke och allt och det var hur kul som helst.
Nu idag var det också skola, en jobbig fredag eftersom att jag börjar 8.15, har lunch framåt 12 och sen så slutar jag 3. Där vid halv 11 så for jag till vårdcentralen för att träffa en läkare, och vi tog ett halsprov för att kolla så jag inte har nå virusgrejs eller vad det nu var, och vi får veta det till veckan om det visar nå. 

Jag har ätit middag för en stund sen och ska snart cykla iväg till örnäshallen för att först kolla på tjejernas träning. Jag får inte vara med för varken min mamma, sjuksköteskan eller läkaren. Så ja då är det bara att lyssna. Sen efter träningen kommer jag gå upp till fritidsgården för att ha fredagsmys där med en massa.



Denna låt sjöng vi på karaoke igår på gården.



Jaja ni får ha en bra Fredagskväll för det kommer iallafall jag ha!♥


Segt...

Hejsan! Första september var det ju igår. Blev en lite sen bloggning. Men iallafall, Dagen bestod av skola först, sen så färga jag Amandas hår. Efter det for jag hem, åt middag, fixa mig, drog till amanda och vi drog till gården. Där hade jag hur kul som helst med Fred, Krille och Anders. Sen kl 8 hade jag träning. Kunde dock inte va med (igen) pga förkylning och ont i halsen. Börjar bli ganska så less på denna förkylning, det verkar som att det bara blir värre för varje dag.

Men iallafall, nu ska jag gå och sova för är sjukt trött. Börjar 8.15 imorn, så det känns som att det kommer vara en riktigt ovanlig seg dag på skolan. Jaja, vi får höras imorgon. Godnatt!



RSS 2.0