Inget internet - Så det blir en mobilbloggning istället!

Som rubriken lyder så har jag inget internet vilket suger! Sen har vi ingen tv och det suger också eftersom att det inte finns speciellt mycket att göra för att jag inte känner någon här i malmköping som man kan umgås med (förutom min kusin och alla ungar som bor hemma hos dom, fast varken min kusin eller dom andra känner jag). För övrigt så har jag nyss Käkat middag och nu sitter jag i mitt rum på soffan bland alla kartonger och gör ingenting. Funderar på att gå ut på en liten promenad igen men tror inte att det heller är speciellt kul. Ska försöka få mamma och bitte att spela kort med mig men vet inte om mamma är speciellt sugen på det för att hon verkar va lite irriterad för att hennes internet inte vill funka, men men. hare gott, Byee!

Känns inte som att jag flyttat..

Alltså, det känns verkligen inte som att jag har flyttat. Och ändå har jag fixa sängen, börjat packa upp lite grejjer, samt hängt in alla mina kläder i garderoben. Men det skulle ändå inte kännas som om jag for hem om jag skulle fara tillbaka till Luleå.
Ajja, jag har inte ens bott här i en dag så jag antar att det kommer.

Imorgon kommer Bitte hit vilket kommer bli superkul och hon ska vara med oss och fira midsommar. Annars så kommer jag nog bara vara i lägenheten och fixa och dona.

Nu ska jag ringa Felicia och sen kommer jag nog gå och lägga mig, fast först ska jag käka lite Majs(naturgodis), NOMNOM! Byee!

Malmköping


Har inte bloggat på flera dagar, och det beror på att det hänt ganska så mycket dom senaste dagarna. Har dels bråkat med min pappa ganska mycket, och sen har jag umgåtts med Amanda och Felicia. Men sen så har jag även flyttat till malmköping nu.

Igår på tågstationen så blev det en hel del tårar eftersom att jag var tvungen att säga hejdå till Felicia och Julia, men även min pappa, farmor och faster. Jag grät nästan hela kvällen igår på tåget, och nu sitter jag också och gråter.

Nu ska jag tvätta bort det av sminket som runnit och torka bort tårarna för att sen fara och handla med mamma och Jocke. Vi får höras senare, byee!

Skolavslutning och student | Bilder



Nästan hela klassen♥

Nästan alla tjejer. Ellen, Linn och Malin G fattas ♥

Mina gudföräldrars dotter Linn tog också studenten.

Kusin Mattias tog också studenten, men han hade knappt tid att bli fotad för att han prata i telefon.

Storebror♥


Söta bröder man har ♥

Lyckliga studenter.


Farmor, storebror, pappa, jag och faster Lena ♥




Det var alla bilder från min skolavslutning och studenten. Jag kommer verkligen sakna min gamla klass nu när jag flyttar, men det vi har haft det grymt kul tillsammans under 8an. Tack för allt ♥

Ingen egen dator..

Som rubriken lyder så har jag inte min egna dator eftersom att min storebror inte har fixat den klart ännu, så nu passade jag på att blogga lite snabbt från mammas dator.

Jag och mamma har hållt på att packa och dona hela dagen, och det är vad vi kommer fortsätta med resten av dagen också. Som jag skrev så går flyttlasset på Lördagmorgon och senast på fredag eftermiddag måste ALLT vara packat och klart. Så vi har mycket att göra nu fram till Fredag.

Nu när jag ändå sitter vid mammas dator så kommer jag lägga in bilderna från skolavslutningen och min brorsas student osv. Sen så ska jag fortsätta att hjälpa mamma att packa. Byee!


har fått kämpa för att leva har fått kämpa för att finnas


Igår hade jag inte riktigt tid att blogga, För först var jag på klubbviken, och sen när jag kom hem så höll jag på att packa hela dagen eftersom att det bara är en vecka kvar tills jag flyttar, och sen på kvällen så cykla jag till hertsön och var med Felicia.

Bilderna från min skolavslutning och från min brorsas student kommer jag lägga in antingen ikväll eller imorgon eftersom att min bror ska fixa min dator och det kommer garanterat ta några timmar. Jag kommer väl fortsätta packa under dagen eftersom att flyttlasset går på Lördag, så ja. Byee!

Videoinlägg @ klubbviken

Ljudet är ganska dåligt så ni får nog höja rätt mycket.

Enligt Celine så ska vi tydligen gå och bada men vi får ju se hur det blir med den saken eftersom att jag tycker att det är svinkallt i vattnet. Som jag sa så är jag världens badkruka hihi!

På klubbviken


Just nu sitter jag på klubbviken med pappa och en massa andra. Har precis varit ute och kört fyrhjuling runt halva ön med Celine och Jennifer. Bilderna på det jag köpt orkar jag inte lägga ut men bilder från skolavslutningen och från min brorsas student kommer jag lägga in till veckan eftersom att jag kommer vara på klubbviken till på söndag.

Nu ska jag gå och hoppa lite studsmatta och ha det lite kul med jennifer och celine så får vi höras imorgon eller nånting. ha en riktigt bra helg. Byee!


Fixade naglar - check!

Efter att jag duschat så satte jag mig och börja fixa naglarna. Gjorde fransk manikyr på mig själv och det var riktigt svårt men det gick tillslut. Bilderna kommer dyka upp imorgon eftersom att jag är så grymt trött.

Nu ska jag gå och lägga mig och tagga inför sommarlov som jag kommer få imorgon. Byee!

Skolavslutning imorn, happyface!


Just nu sitter jag med blondering i håret efter att ha varit in en till sväng till stan, så nu är allting fixat inför skolavslutningen imorgon förutom mina naglar, men dom ska jag fixa efter att jag duschat.

Nu ska jag sätta mig och måla mina tånaglar i brist på annat och sen så kommer jag troligtvis sätta mig här eller framför tvn beroende på om det är nå bra program. Jag kommer slänga in en bild på håret lite senare och sen kommer jag oxå lägga in bilder på det jag köpt idag. Byee!


Torsdag 9/6

Idag är man ledig från skolan vilket är grymt skönt! Ska fara in till stan med mami för att jag måste kirra lite smycken och lite annat inför morgondagen. Sen ska jag på bup och ikväll vet jag inte vad som händer.

Är helt tom i huvudet, vet lixom inte vad jag kan skriva. Känner att det jag skriver just nu är väldigt tråkigt men det är inget jag kan rå för. Allt är bara svart för mig just nu. Aja, Byee!

Jag skulle gärna vela tro att någon har mig kär

Gammal sommarbild från 2009...
Dagen har varit lite till och från. Brännbollen på skolan var otrooooligt tråkig, men det som var kul var att min klass vann Skattjakten i år igen vilket var helt awesome!
Kvällen har jag spenderat med min klass, vi lekte först en massa lekar och spela brännboll, sen gick vi och käka på Ban Thai och det var mycket trevligt! Sen for jag och en massa brudar till golfängen och spela lite brännboll och hade kul resten av kvällen.

Själv så sitter jag just nu och funderar en hel del på mitt liv, allt som varit, bra och dåligt - kul och tråkigt.
Jag känner verkligen hur meningslöst mitt liv har varit, hur mitt liv är. Jag har inte skrattat på riktigt på hur länge som helst, har mest fejkat för att jag har ganska svårt att känna glädje till något bra och kul..

Äh, som att det spelar roll.. Ska iaf tvätta bort sminket nu och lägga mig i sängen och glo på film så ni slipper höra mitt gnäll om mitt värdelösa liv. Byee!

Det du inte ser bör du inte se heller..

Dagen har varit lite upp och ner, iallafall i mitt huvud. Har först varit till sunderbysjukhus, sen har jag varit en tripp till vårdcentralen också. Sen resten av dagen har jag varit hemma. Har träffat Jonas för att han och hans farsa kom förbi för att träffa deras hund och han gjorde mig liiite gladare iallafall.

Allt är kaos, precis allt.
Vet inte vad jag ska göra längre.
Det ända jag vill är att flytta härifrån.
Det är bara en och en halv vecka kvar ungefär. Fan..
Det är alldeles för länge! Pallar snart inte vänta nåmer!

Ska iallafall till skolan imorgon, och vi kommer spela brännboll hela dagen, Kul liv! Jag kommer dock inte kunna va med så mycket för att jag har knäproblem OCH för att jag är lite halvt sjuk, men som jag skrev i ett tidigare inlägg så mår man inte bättre utav att bara sitta hemma!

Nu ska jag gå och tvätta bort sminket för att sedan slå på några avsnitt av 2 ½ män och säkert nå annat efter det. Byee !

All Star bildbomb








Vi hade en otroligt mysig och trevlig kväll på All Star. Jag kommer verkligen sakna dom här brudarna!♥

Otroligt knasig helg..

Uppdateringen har varit usel och det är för att det hänt en massa grejer sen i Onsdags. Orkar verkligen inte ta upp nånting om det som hänt i helgen, vill bara säga tack för en underbar kväll/natt/morgon till alla dom som jag umgicks med/träffade från Onsdagen till Tosdagen.

Idag har jag varit en tripp till jouren för att jag och mamma trodde att dom kunde kolla min hals och ta nå prover men det kunde dom inte så jag måste vänta tills imorgon när vårdcentralen har öppet. Igårkväll hade jag 40 graders feber och låg pall hela dagen, men idag har jag inge feber alls vilket är grymt skönt!

Nu ska jag sätta mig och kolla igenom och redigera bilderna från då jag var på All Star med basketlaget. puss o kram!♥

RSS 2.0