Tisdag 31/8


Japp, så här såg man då ut idag.

Hejsan! Uppdateringen för tillfället är ganska så kass, men eftersom att jag har skola hela dagen och sen träning på kvällen så hinner jag inte blogga, så det kommer nog bli att jag bloggar på kvällarna.
Iallafall, skola idag, typ som vanligt, Har också varit på vårdcentralen idag efter skolan, eller ja gick ungefär en halvtimme innan vi sluta men shit the same! På vårdcentralen så kolla jag ifall att jag hade halsfluss, men det hade jag inte (som tur var) men sköterskan sa att om jag fortfarande har ont i halsen på torsdag/fredag morgon så skulle vi ringa igen för att få en tid hos en läkare. Så ja vi får ju se vad som händer.

Idag blev det pluttar (pyttesmå plättar) till middag och det var jäkligt gott om jag ska säga det själv. Sen så cykla jag iväg till träningen, var inte med idag heller pga förkylning och ont i halsen. Mamma vill egentligen att jag ska va hemma från skolan och inte fara och titta på träningarna så att jag blir frisk, men vi får ju se. Blir förkylningen värre så kommer jag stanna hemma för att vila. Men om jag ska vara ärlig har jag väldigt svårt för att bara vara hemma och inte göra nånting.
Jaja, efter träningen gick jag upp till Fritidsgården en stund för att träffa Julia, Fanny, Fanny, Oscar, Fred och en massa. Sen cykla jag hem.

Nu ska jag snart gå och sova. Imorgon har jag en liten sovmorgon, för jag börjar nämnligen 9.25. Det känns skönt att jag iallafall nån dag börjar senare för annars börjar jag kring kvart över 8 och slutar närmare halv 4.
Vi hörs imorgon iallafall, hopps ni haft en bra dag!

Gonatt! ♥


Måndag 30/8

Hejsan! Idag så var det en väldigt seg dag på skolan. Allt gick så himla sakta och jag kolla på klockan varannan sekund. Annars var det rätt kul, iallafall på rasterna och sen på HKn och musiken.
Efter skolan for jag hem, gjorde inte speciellt mycket. Sen åt jag middag och sen traska jag iväg till josse för att vi skulle på träningen. Var inte med på träningen pga att jag har väldigt ont i halsen, fortfarande, och sen för att jag har mensvärk. När jag kom hem så tog jag mig en härlig dusch. Det var otroligt vad skönt det kan vara att duscha ibland. Jag duscha nog i över 20 minuter bara för att det var så himla skönt. Och det är inte speciellt vanligt av mig att göra något sådant.

Just nu så sitter jag och äter kladdkaka och vaniljglass, mums! Det var riktigt längesen jag åt kladdkaka så det var på tiden. Nu ska jag antingen lägga mig framför tvn eller så sitter jag nog kvar här. Sen blir det att gå och sova eftersom att det är en ny dag imorn.


Vi hörs imorgon! Gonatt ♥



Snabb ändring.

Jag ska nämnligen göra en liten ändring på min header. Ska byta ut en av bilderna. Sen så har jag börja fundera på om jag ska göra ne ny design, eftersom att det är höst. Fast löven åsånt är som inte gula osv ännu så jag ska vänta tills det blir en massa höstfärger ute så jag kan gå ut och fota.

Men som sagt, en snabb ändring på headern kommer det bli.


Söndagar är tråkiga!




2 bilder från igår. Först dansa vi, sen kolla vi film och hade det mysigt.


Hejsan! Orkade inte blogga tidigare idag så jag gör det nu. Iallafall, idag har jag inte gjort nånting, suttit här framför datorn, kollat film, spelat xbox, ja jag har helt enkelt nördat hela dagen. Åt middag för ett tag sen och nu så sitter man här igen.
Ikväll ska jag nog kolla film eller nånting, vi ser ju vad som händer. Och imorn så är dt ju skola, och det är då själva allvaret börjar. Usch säger jag bara, för jag börjar 8.15 och slutar 15.25 medans några andra i min klass slutar 11.30. Fast ja, dom 2 sista lektionerna är hk och musik så det är chill.

Nu ska jag nog lägga mig framför tvn eller nånting. Vi hörs imorgon!



Btw, Idag fyller Josefine år, grattis gumman!♥



Nu bär det snart av..



..till Josefine, sen drar vi till tuna för att vi kommer bowla där först, sen kommer vi fara hem till josse igen för att kolla film och ha det trevligt.
Jag har nämnligen hunnit fixat en present till hon nu, och tror att det är den bästa av alla också. Kan säga att hon kommer få en chock, ska antingen filma eller fota när hon öppnar presenten eftersom att ni kanske också vill se hennes min.

Jaja nu måste jag bara fixa håret lite sen traskar jag iväg till Josse.
Ha en trevlig Lördagskväll så hörs vi senare!♥



Lördag 28/8


Gammal bild på mig och Emmelie från förra året på klassresan.

Godmorgon! Idag är det ju som sagt Lördag, och jag har saker att göra hela dagen. Först nu där kring 11 så ska jag fara till björx för att ha träning till kl 1. Sen ska jag fara hem och käka nånting, och om jag hinner ska jag dra snabbt in till stan för att köpa en present till Josefine för att hon ska ha tjejkväll ikväll för att hon fyller år imorgon.
Sen kl 3 ska jag vara på ormberget för att ha träning igen, och det kommer vara löpning, fast det kommer jag dock inte kunna va med på pga knät. Efter det ska jag fara hem och äta, duscha, fixa mig osv och sen så drar jag till bowlingen eftersom att vi kommer först bowla och sen fara hem till Josse för att kolla film osv.

Nu ska jag fixa håret osv, sen drar jag till träningen. jag skriver sen när jag känner att jag har tid, annars skriver jag ikväll om jag orkar. Ha en bra Lördag!♥


sista dagen innan helg!


en rätt så dålig mobilbild.

Godmorgon! Jag har precis vaknat och känner mig inte speciellt bra. Har så fruktansvärt ont i halsen, och ont i huvudet också. Men inget av det kan hindra mig från att måsta gå till skolan -.-
Iallafall idag så är det ju fredag och vi kommer inte göra speciellt mycket idag förutom att ha 2 så kallade letkioner. En kort musiklektion och en kort No lektion sen har vi lunch. och efter det ska vi gå nån frågerunda elelr vad det nu var. Vet inte när vi slutar, men hoppas det blir där kring halv 2 eller så för har ingen som helst lust att gå speciellt länge. Visst vi har inte börjat med schemat ännu men ändå.

Nu ska jag klä på mig, fixa håret och sånt, sen innan jag börjar ska jag gå till Amanda så drar vi till skolan tillsammans. Ska höra med hon om jag kan låna hennes plattång för mitt hår är typ lockigt och det är inte fint.

Jaja vi hörs senare idag! Ha en bra fredag!♥


sjukt dålig uppdatering!



Hejsan, ni får ursäkta den dåliga uppdateringen men det har varit så mycket nu dom senaste dagarna, först skola, sen har jag varit med kompisar och sen på kvällarna har jag haft träning. Så har inte riktigt haft tid till att blogga. Fast igår var jag bara så allmänt slö, hade nämnligen ingen träning igår men orkade inte blogga.
Iallafall orkar som inte berätta vad jag gjort nu under dom dagar jag inte bloggat, eller ja den dagen som var igår som jag inte blogga alls. Jag har ju iallafall varit på skolan, sen varit med kompisar, träning osv. Idag så har jag och min klass, 7c, 8c och 9c varit och badat i Boden på nordpoolen. Det var rätt skoj, så jag kom hem för bara en liten stund sen.

Jag känner mig rätt så seg, eftersom att barnet som finns kvar inom mig kom fram när vi bada just innan vi skulle gå upp, så då var jag med Julia, Fanny, Fanny och Anna och lekte jaga. Väldigt kul, men jobbigt.
Det känns bra att veta att jag har träning idag och att jag kommer delta fullt ut, iallafall det som går, för knät krånglar ju. Har nämnligen haft ont i halsen också i snart 2 veckor och har inte velat anstränga mig för mycket, men nu ska jag banne mig va med så får vi se hur det blir sen.

Jag ska försöka bättra mig när det gäller bloggandet och att komma med nya bilder osv. Ska försöka använda kameran lite mer, även fast jag inte ser på displayen vad jag fotar, men det funkar iallafall. Och sen ska jag börja göra lite videoinlägg oftare eftersom att det var ett tag sen.

Vi får höras antingen ikväll eller imorgon, Ha det bra allihopa!


hejsan! Idag var det ju skola, börja kl ...

p160210_15_19 (MMS)

hejsan! Idag var det ju skola, börja kl halv 11 så det var chill. Jag skulle egentligen slutat 3 men jag hade ingen cykel hjälm så jag fick inte följa till tekniken hus, och amanda hade ingen cykel så vi gick hem till hon efter et tag. Där åt vi lunch åde. Nu är jag hemma och väntar på att mamma ska göra middag, sen ikväll har jag träning :) vet inte varför jag mobilbloggar, jag har bara så allmänt tråkigt. Idag så har jag räknat ut att jag fyller år om exakt 5 månader och att det är julafton om 4 månader, typ lite onödigt men ja. vi hörs ikväll iallafall :)


nattinatti

Hejsan! Träningen gick suveränt idag, bortsett från att jag hade såå ont i halsen så då stog jag och nötte skott på korgen och försökte springa lite grann för att hålla igång. Sen när jag kom hem satte jag mig här vid datorn, och sen tog jag en dusch. Och nu sitter jag här igen.
Funderar på att gå och sova snart för jag är sjukt trött. Får sovmorgon imorgonm för att jag börjar kl halv 11. Det är rätt chill.


nej nu ska jag gå och sova, ni får ha det så bra. gonatt!♥



säsongen är igång!



Hejsan! Skolan var rätt chill idag ändå, typ åt glass, umgicks med klasskompisarna och hade det väldigt trevligt. Nu ska jag snart traska iväg till josefine för jag ska åka med hon till träningen. Det är så skönt att basketsäsongen har börjat nu, fast ja vi har inte fått våra ordinarie träningstider men får nog det nästa vecka.

Nej nu måste jag stoppa upp håret och sen knata iväg till Josse. Vi får höras senare!



skola!

God morgon alla pigga och glada! Själv är jag verkligen inte speciellt pigg men glad är jag. Det är för att min kära mor kommer hem idag, har saknat hon så fruktansvärt mycket!! Och sen så får jag ju ny mobil också så det är ju ett plus!


Jag får nämnligen en sån här, Samsung gt-b3310 av min morbror, fast dock inte rosa som på bilden utan en svart och silver. Och jag gillar väl inte samsung så mycket, men det funkar ju! Och jag lär mig ju telefonen tids nog haha.

Jaja nu vet jag inte vad jag ska göra, tror jag lägger mig i sängen och sover ett tag till för jag känner mig lite halvdöd, okej kanske inte men jag är hur trött som helst. Fast är sjukt taggad inför skolan!


Jaja ha en trevlig skoldag allihopa! Gud va kul med skola ;)



super taggad!


Bilden är gammal. Enbart för att fylla ut inlägget lite.

Hejsan! Förlåt om jag inte blogga tidigare under dagen. Men for in till stan ganska tidigt för att moa ville att jag skulle komma, för att hon ville prata osv. Och sen så hade vi annars också ganska kul. Sen for jag hem och gjorde inte så mycket. käka middag för 2 timmar sen ungefär och tog en dusch efter det, och precis nyss har jag diskat.
Imorgon kommer mamma hem, LÄNGTAR! Iallafall nu ikväll tror jag att jag sätter mig framför tvn och kollar på någon film. ska nog gå och sova ganska tidigt eftersom att det är skola imorgon. Jag är verkligen super taggad inför imorgon, det ska bli sjukt kul att få träffa alla igen, fast dock ganska tråkigt med alla lektioner osv.

Sommarlovet har gått otroligt snabbt, men den här sommaren var då bättre än förra, så antar att nästa sommarlov kommer bli bättre än det här elelr ja jag hoppas det.
Jag längtar redan till höstlovet om jag ska vara ärlig!

Jaja nu ska kolla film eller nånting, fast tror jag spelar lite xbox för det var länge sen.


Vi hörs!



Lördag 21/8

Hejsan! Ja som jag skrev tidigare så har jag varit på stan hela dagen med Moa. Vi hade det väldigt skojj. Sen när jag kmo hem gick jag ut med hundarna medans brorsan gjorde middag. Sen käka jag middag osv. Sen cykla vi till willys och köpte godis, och nu kollar jag på film,  Sagan om dom 2 tornen. Ganska dålig film men det funkar.

Nu ska jag krypa ner i soffan igen. Vi får höras imorgon!



God morgon! Hann inte blogga hemma efterso...

God morgon! Hann inte blogga hemma eftersom att jag for till stan ganska tidigt. Men iallafall nu är jag i stan med moa. Hon har shoppat ganska mycket osv. Nu sitter vi på en bänk i smedjan och gör typ ingenting. Vi sitter och pratar, kollar på snygga killar osv. Hahah ja, typ typisk tjejgrej ;) jaja jag bloggar när jag kommer hem, vi hörs.


time after time things get better.


Hejsan! Idag har jag varit med Amanda och hennes kille Simon. vi har inte gjort speciellt mycket, eftersom att jag och Amanda inte for till stan. Eller ja jag orkar som inte berätta det lilla vi gjort. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, förmodligen så hittar jag på nånting.

Nu ska jag gå och sova eftersom att jag måste upp tidigt för att gå ut med hundarna och ge dom mat. vi får höras senare!


Gonatt ♥


Fredag 20/8


hahah, jag brukar också ta en massa webbcam bilder :) Dock så är bilderna fotade tidigare i veckan.

Godmorgon! Vakna vid 8, gick ut med hundarna sen gav jag dom mat. Nu ska jag cykla iväg till Amanda. Vi ska till stan idag som jag skrev igår. Antingen så mobilbloggar jag eller så väntar jag tills ikväll elelr nånting.

Vi hörs senare !♥


Torsdag 19/8


Bilden är fotad i början av 2008 på vintern.


Hejsan! Nu ikväll har jag varit med Amanda, och vi for till Bensbyn för att vara med Sanna och Hanna. Vi hade det väldigt trevligt. Imorgon blir det att fara till stan med Amanda. Fast vi skulle kanske först fara förbi mitt ex (emil) för att hämta mina pengar som han är skyldig mig och har varit det nu i ett halvår. Vi snackar om 200 spänn och jag behöver pengar, behöver nå nya underkläder. Men vi får se om han är hemma, eller om han är i Töre som någon annan tönt.
Iallafall, ursäkta mina arga ord där men jag är less på att jag aldrig får mina pengar. Han säger att jag ska få dom. Sen säger han att jag inte ska det. Och i nästa sekund är han inte skyldig mig några pengar. Vill inte berätta varför han är det eftersom att det är ganska privat. Men nu får det vara nog! Jaja det ska inte behöva gå ut över bloggen, och alla ni som läser bloggen.

Nu ska jag och min bror gå ut med hundarna, men ska försöka göra en deal med honom nu att om jag går med hundarna själv nu ikväll och sen går imorgon med dom på morgonen och ger dom mat så går han sen långpromenaden mitt på dagen. Eftersom att jag ska på stan. Jaja vi får se hur det blir. Ursäkta det långa inlägget, och det allt det där onödiga svamlet om pengarna osv.


Vi får höras senare, ha det så bra så länge !♣


Internet är tillbaka!


En lite nyare bild, dock ännu en till egobild men hade så fruktansvärt tråkigt när internet inte funka.


Hejsan! Ja som rubriken lyder så funkar internet nu igen och gissa om jag blev glad? Jag belv väldigt hysteriskt och slog på datorn direkt då min brorsa sa det. Nu ska jag cykla iväg till Amanda. Vi får se vad vi hittar på. Ursäkta för ännu en egobild men ja. Vi får höras senare !♥


God morgon! Förlåt om uppdateringen suge...

God morgon! Förlåt om uppdateringen suger och att jag mobilbloggar men dom har fortfarande inte fixat kabeln dom grävt av, så jag har varit utan internet sen i måndags. Och sen nu varför jag inte uppdaterar så bra är för att jag inte gör nånting under dagarna som är speciellt intressant. Och nu håller jag typ på att bli sjuk såhär just före skolan börjar det är ju lagomt kul, fast nej. Iallafall jag har precis vaknat, varit ute på en morgon promenad med hundarna och gett dom mat. Min mamma for igår med tåget ner till..? Jag vars hon nu skulle, utanför stockholm iallafall, eftersom att hon ska på en hundutställning så jag och min storebror är hundvakt till på måndag morgon. Iallafall nu ska jag slå på tvn och krypa mer i soffan, så antingen kollar jag film, eller spelar xbox, det får vi se, om jag nu inte gör båda :) jaja ni får ha det bra!


Hej! Jag har inget internet så jag får m...

Hej! Jag har inget internet så jag får mobilblogga istället. Men iallafall nu är jag med amanda, ska snart hem. Har varit med hon ikväll, vi har pratar på, men sen har jag oxå hjälpt hon att städa, och rensa hennes garderob, så jag har fått lite kläder av henne :d Nu ska jag va social med amanda, vi får höras :)


Hejsan! Det blir en mobilbloggning nu efte...

Hejsan! Det blir en mobilbloggning nu eftersom att jag inte sitter vid datorn. Vet inte om detta kommer upp på bloggen eftersom att det har krånglat så mycket. Men iallafall kvällen spenderades med amanda, lina, sanna och typ amandas och sannas pojkvänner :) nu ligger jag förövrigt i sängen och smsar med några. Imorn ska jag vara med amanda iallafall. Nej nu ska jag snart sova, vi får höras, puss och godnatt :)


onödigt inlägg egentligen..


Hej! Nu slänger jag in ett sånt här onödigt inlägg igen. Men jag tänkte bara säga att jag inte städar (förvånande, nej) Utan jag sitter och rensar igenom gamla bilder. från 2007 osv. Man får sig ett gott skratt då och då. Dels på bilder på en själv men sen på andra kompisar.
Man kan aldrig tänka sig hur man själv och dom såg ut förut. Men den är ju kul och se hur mycket man förändrats. Jag kommer väl lägga upp nån gammal bild dels på mig, men sen kanske på andra också.
Denna bild här ovanför än en gammal bild jag fota 2008. Då jag hade en väldigt dålig kamera, men det är så förbluffande hur bra bilden blev ändå.

Nej nu ska jag fortsätta rensa igenom bilderna. Ni får ha det så bra till vi hörs igen !



Söndag 15/8

God morgon sunshines! Idag är det toppenväder, solen skiner och himlen är blå, men det blåser ganska rejält. Men annars är det väl någorlunda toppen. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men nånting hittar jag nog på.
Har funderat på att städa i mitt rum, för det ser rent ut sakt förjävligt ut. massa kläder på golvet, det är kaos på mitt lilla bord nedanför spegeln och på databordet är det en massa saker som inte borde va där, samt på dataskärmen. Ja det är helt enkelt kaos i mitt rum.
Nej, nu måste jag skärpa mig och börja ha städat i mitt rum. Fast ja det kommer nog aldrig hända eftersom att jag är hopplös.

Jaja, nu ska jag nog plocka ihop lite i mitt rum. sen ska jag nog försöka få tag på någon som jag kan umgås med. Ni får ha en bra söndag !♣



Lyckad Lördagskväll.

Hejsan. Tänkte bara uppdatera lite och säga hur kvällen blev. Det blev att jag var med André och Adam. Vi gick runt och prata om en massa, sen gick vi till Kronan för att försöka få ut Anders, men han ville hellre följa och handla godis med sin familj än att umgås. Då gick vi till Adam men han var barnvakt.
Så då börja vi gå hemåt, men vi fastna vid en rondell där vi skratta, *stojja på och bara hade det så allmänt kul. Vi hittade också en liten groda, och Adam tog upp den och sprang med den mot mig, jag fick ju självklart panik och blev lite sur på honom. Men det var kul.
Jag kom hem där vid halv 11, då satte jag mig och kolla på en film, Twilight. Vet inte varför det blev just den filmen, eftersom att jag nämnligen sett den typ 100 ggr.

Jaja, nu ska jag gå och lägga mig för jag är helt slut, i både kropp och knopp. Hoppas ni haft en bra Lördagskväll för det har jag. Ha det bra!♥



Lördag 14/8



Hejsan! Förlåt om jag inte skrev igårkväll, men jag kan berätta att kvällen blev lyckad trotts allt. För där vid 7 tiden så cykla jag iväg till svartöstan för att umgås med Julia. Vi hade det väldigt trevligt, vi gick runt och prata, bara satt och chilla samtidigt som vi prata och sen så gunga vi också, och satt och prata. Haha vi prata väldigt mycket, om allt möjligt men det behövdes, tror jag?
Jaja nog om det, varför jag inte blogga var för att när jag kom hem där strax före 11 så fastna jag framför tvn. Först kolla jag på Batman och Robin på 3an. Sen så märkte jag att Fredagen den 13:e börja på 5an, så då slog jag över och kolla på det. Det är nog världens sämsta skräckis jag sett, jag satt och gäspa och sucka för att den var så tråkig. Då gick jag och satte mig vid datorn, men fastna på facebook. För jag började nämnligen spela Frontierville och då glömde jag helt bort att blogga. Så förlåt för det.

Men iallafall, jag har precis kommit in efter ungefär 2 och en halv timmes promenad med mamma och hundarna. Hoppas mamma skickar över lite bilder, för hon tog nämnligen med sig kameran, och jag for runt och dumma mig lite grann. Så det kanske kommer upp nån bild på mig eller så.
Ikväll vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, skulle kanske va med André, men vi får se eftersom att hans mamma fyller år idag. annars så vet jag väl inte.

Förlåt för ett långt inlägg, men det blev bara så. Och förlåt för ännu en en egobild, den är fotad igår, fast jag tänkte att jag kunde ladda upp den för just nu har jag på mig samma kläder. Vita mjukisbyxor köpta från Röda Korset och svart linne från H&M. Nej nu ska jag gå och käka middag, ni får ha en bra lördag!♥



Cascada - Another you


I vanliga fall brukar jag inte lyssna på Cascada, men den här låten är faktiskt bra. Jag känner igen mig i låten, eller ja, för det mesta i texten.




Sometimes I see you when I close my eyes
You're still apart of my life

But I can breathe again, dream again
I'll be on the road again
...
Like it used to be the other day
Now I feel free again, so innocent
Cause someone makes me whole again for sure
I'll find another you.



Fredag den trettonde..



Godmorgon! Eller ja, det är ju som inte morgon, men för mig är det det. Iallafall, idag vet jag inte vad jag ska göra, men en sak är säker, ikväll ska jag då INTE sitta hemma och göra ingenting, ikväll har jag bestämt att jag ska vara med någon men vet inte vem ännu. Men det ordnar sig nog :)
Nu senaste tiden har det blivit väldigt mycket (ego)bilder på mig själv, så nu lägger jag in en gammal sommarbild som jag fota förra sommaren. Bilden är inte så stor men det funkar. Nu sitter jag och lyssnar på musik, chattar med folk och surfar runt på internet.
Funderar på om jag ska följa med mamma ut på en långpromenad, för hon sa att det var väldigt varmt ute, men vi får se. Hon ska iallafall ta med kameran så det lutar sig mot hållet att jag följer med ut, eftersom att jag älskar att va med på bild, speciellt om jag får dumma mig ;)

Nej, nu ska jag gå ut på balkongen för att känna efter om det är varmt, sen får vi se vad som händer. Bloggar ikväll iallafall. Ha det bra!♣



12/8 Torsdag



Hejsan! Har inte uppdaterat nånting idag, för jag har inte haft lust eftersom att jag inte har speciellt mycke att säga för att jag inte gör nånting annat än att sitta framför datorn och tvn. Måste verkligen ut nu i helgen och umgås med folk. Måste ju ta vara på sommarlovet som är kvar för skola börjar ju snart.
Sommaren har gått så fort, och det känns knappt som att det varit sommar. För mig känns det som att den regnat bort, vilken den typ har. Och un har jag börja tänka "Vad har jag gjort i sommar? Har jag gjort allt det jag tänkt mig? Är det någon jag glömt att umgås med?" Ja självklart har jag ju svar på mina egna frågor, men jag ställer dom ändå till mig själv för att riktigt tänka efter vad jag gjort osv.

Nej nu ska jag inte babbla på om en massa onödiga saker. Där ser ni, när jag inte har nånting att berätta börjar jag babbla på om en masa onödiga sker. Iallafall, bjuder på en nyfotad bild, eftersom att jag inte har nånting att göra så tar jag en massa egobilder eftersom att jag i vanliga fall inte annars brukar ta bilder på mig själv.


Nej nu ska jag sätta mig framför tvn. Ha det bra allihopa!



nattblogging.




hejsan! har inte uppdaterat så bra idag, men det är för att jag inte gjort speciellt mycket. Det ända jag gjort är väl färga håret osv, ananrs har jag bara suttit vid datorn och tvn. Nu hela kvällen så har jag suttit pall vid tvn, först var det Sex And The City sen 2½ män, efter det How I Met Your Mother och sen efter det var det Jims värld. Det har jag kollat på hela kvällen, sen så har jag kollat på MTV också för att det var Bully Beatdowm.

Iallafall, tänkte bjuda på en rätt så gammal bild medans jag säger godnatt. Bilden är fotad 9 Augusti 2008. Alltså 2 år sedan. Det är min mamma som fotat bilden. Nej, nu ska jag stänga av datorn, eller ja, det gör jag om en stund, sen ska jag gå och sova.

Godnatt allihopa!◊


Resultat


Före - Då ser ni dels min utväxt, men sen det ljusröda, sen röda och längst ner guldbrunt.
Efter - Bilden är lite halvdaskig om jag säger så. Håret blev lite brunaktigt, men skimrar fortfarande rött, och det syns inte på bilden.


Sådär! Här har ni resultatet på färgningen. Det blev lite halvknepig hårfärg, fast resultatet blev bättre än vad jag trodde. Dock så skimrar det lite rött fortfarande, och det visste jag att det skulle göra för att rött är svårt att få bort.


Vad tycker ni om resultatet? :)



Onsdag 12/8


(Bilden är mörk, man ser inte att det är blekt uppe på huvudet för att bilden blev lite mörk)

Godmorgon sunshines! Klev upp för en timme sen ungfär för att mamma blev arg på mig för att jag inte klev upp ur sängen, har varit vaken sen där kring 10, men har inte orkat kliva upp. Iallafall, som ni ser på bilden så har jag inte fixat mig nånting, bilden är inte heller nå redigerad.
Snart bär det av till Willys för att jag ska köpa hårfärg. Är så less på min hårfärg just nu, och jag är så less på rött. Har dels mycket utväxt, sen uppe på skallen så är det lite ljusrött för det har blivit blekt i solen, sen är det rött sen ner mot topparna blir det guldbrunt. Och sen om jag lyfter upp håret i nacken har jag bruna fläckar, alltså utväxt. Så min hårfärg är lite missbildad just nu.
Vet inte än vilken färg jag ska färga, men svart blir det till vintern, det har jag bestämt. Moa ska hjälpa mig ifall att jag får beslutsångest, så direkt jag kommer till affären kommer jag smsa hon. Kommer säkert smsa nån annan också men ja.

Nej nu ska jag cykla iväg. När jag kommer hem så bloggar jag och säger vilken färg det blir (kanske) ;) Antingen så säger jag eller så får ni se. Det kommer iallafall komma en före-efter bild. Ha det bra allihopa!♥
Förresten, idag så är det faktiskt soligt här i Luleå, första gången på flera dagar, hoppas det håller i sig.



slappar dag = slappar stil




Hejsan! Idag är en sån där slappar dag för mig, har fruktansvärt ont i halsen så idag skippa jag träningen igen. Har för det mesta bara suttit framför datorn och tvn.
Nu tar jag en paus från tvn för att blogga och kolla vad som händer på facebook osv. Jag har nämnligen Harry Potter maraton med mig själv, har snart sett klart första filmen.

Nej nu ska jag sätta mig framför tvn och slå på andra filmen. Senare blir det väl kanske att gå ut på en promenad med mamma och vovvarna. Ha det bra allihopa!♦


Bilden -Så ser jag ut nu, och har gjort det hela dagen. Förutom håret, har inte uppsatt hår nu, och hade det inte tidigare idag heller. Tjocksockar, korta shorts och ett linne.


åsså denna rubrik -.-




Bjuder på en bild medans jag ändå tänker säga gonatt. Egentligen har jag ingen som helst lust att gå och sova, är verkligen inte trött. men måste ju snart börja vända på dygnet eftersom att skolan börjar om bara nån vecka. Konstigt nog så längtar jag, men det är för att jag saknar fiket, alla härliga människor, och sen så vill jag ha syslöjd för att jag tänker sy en massa kläder.
Har inte lagt upp bilder ännu på dom kläder jag gjort, men jag lovar att jag snart ska göra det. Har nämnligen gjort en klänning, ett linne och en långärmad.  Kommer bild så fort jag laddat kameran och tagit mig tid att fota.

Men nu så säger jag gonatt ♥



ny(a) egobild(er)



     

Lite nyare bilder på mig, eller ja en ny bild, men olika redigeringar. Har mer på lager, som kommer eftersom. dom små bilderna är enskild förstoring så ni ser i större format.


Usel uppdatering!!

Hejsan! Ni får ursäkta för min grymt dåliga uppdatering. Har nämnligen varit utan internet nu sen i onsdags tror jag. Så har inte kunnat blogga eller nånting. Men iallafall, vet lixom inte vad jag ska berätta vad som hänt, har ju haft träning då. och sen i torsdags var jag tvungen att fara till min pappa för att mamma skulle jobba natt på Luleåkalaset. På fredagen så jobbade jag på Max med sohajba. Det var väldigt mycke folk på stan eftersom att Luleåkalaset har varit torsdag, fredag och lördag. Det var jättekul att äntligen få komma i björndräkten igen, även fast det var svettigt så stod jag ut i 2 och en halv timme i den dräkten innan jag och sohajba bytte. Väldigt kul. Sen fick vi ju gratis käk, sen for jag hem och gjorde inte så mycket.
Lördag for jag, pappa, storebror och lilelbror ut med båten. Så jag har väl badat lite åså. Spela kort med Celine osv. Sen efter middagen cykla jag till mamma. Fixa mig lite sen så cykla jag och mamma in till stan för att vi skulle på LK och se Takida och Twisted Sisters. Mamma hade nämnligen fått 2 biljetter för att hon jobba 2 nätter på LK. Jag stod längst fram vid scenen både under takida och twisted sisters. Och en sak kan jag faktiskt skryta om, Jag fick en av gittaristerna i takidas autograf, och ett plektrum av han där det står takida. Kanske inte speciellt mycke att skryta om men jag ÄLSKAR takida. Och sen en grej till, när takida uppträdde så hade jag ögonkontakt med Sångaren i minst 10 sekunder när han stod och sjöng. Jag typ smälte för att han är så snygg!!

Okej nog om det. Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt nu under veckan för att ta igen all missad tid. Nu ska jag fortsätta lyssna på nå beat, sen ska jag sätta mig ner och skriva. Vi får höras senare!


Tisdag, 3 Augusti




Hejsan! Idag ställde jag faktiskt klockan på halv 12, för jag tänkte att jag inte ska sova hur länge som helst. Och sen så skulle jag träffa Jonas där vid 1, så det var bara att kliva upp. Jag kom hem för cirka en timme sen och har precis ätit middag, Kebabpizza, MUMS! Det ser ni på bilden. Tänkte att jag kunde lägga in en lite nyare bild på mig. Dock så är jag väldigt risig idag, håret står åt alla håll och smink orkar jag inte bry mig om. Jaja, jag bjuder lite på mig själv helt enkelt.
Om cirka en timme så blir jag hämtad av Angelica, sen bär det av till bergnäset för att ha träning. Efter träningen ska jag duscha, sen kanske jag kryper ner i soffan framför tvn, eller så blir det nog att jag sätter mig här, det får vi se då.

Nej, nu sa jag skölja av min tallrik, sen ska jag rensa lite i mtt rum, för det är värsta klähögen i mitt rum, just vid dörren. Och när jag kom hem direkt jag gick in i mitt rum så höll jag på att snubbla. Så jag ska vara duktig nu och städa lite.


Ha det bra allihopa!♣


Måndag 2/8





Hejsan! Dagen har varit seg, men ändå inte. Vakna där vid 12 halv 1. Då gick jag i duschen, sen fixa jag mig, typ håret åde, sen cykla jag till Tuna för att träffa Jonas, och hans kusin Joshua. Och gissa vad dom gör när jag kommer, Jo dom ligger och sover. Så ja, Jonas pappa väckte dom. Vi typ snacka, chilla, skratta och en massa. Jonas hade tydligen haft väldigt roligt inatt. Och han minns ingenting.
Fast ja, jag for hem där vid 4 för att jag skulle äta halv 5. Sen gjorde jag mig iordning och sen blev jag hämtad av Angelica och vi for till bergnäset för att vi har basketträningar där. Det var hur kul som helst att träna, dock så var vi bara 7 på träningen, fast Sohajba vricka foten så hon kunde inte va med och Lisa kunde inte heller va med. Och jag var väl med lite grann. Eftersom att jag har lite problem med knät osv.
Efter träningen for jag hem, duscha osv. Sen cykla jag och brorsan till coop för att handla. Och jag köpte mitt andra glasspaket. Det här är andra glasspaketen på TRE dagar! Jag måste vara sjuk, fast ja, glasspaketet kostar ju bara 12 kr så det är ju inte så farligt dyrt, men herregud! Ett helt glasspaket har jag vräkt i mig på 2 dagar, och nu har jag köpt mitt andra, som jag nästan ätit upp, har redan ätit halva. Det måste va nå fel på mig :)

Jaja, nu ska jag göra nånting annat, antingen kolla tv, eller typ nöta Frontierville på facebook. Känner mig lite nördig, men det är kul och underhållande när man är väldigt uttråkad.


Ha det bra allihopa så hörs vi imorgon!´♥



puss och kram och nyp i tjärten!



Hejsan! Rätt så onödigt inlägg. För jag tänkte för det mesta bara säga gonatt osv. Men då tänkte jag att jag kunde lägga in en rätt så gammal bild på mig, Fast ja, så gammal är den ju egentligen inte. Den är fotad för nästan exakt ett år sedan.

När jag ser på bilder från förra året just innan jag börja 7an, och i början av 7an så tänker jag tillbaka, och då tänker jag på hur osäker jag verkligen var över hur jag var som person. Jag visste inte riktigt vem jag själv var. Hade lixom inte hittat min egna stil om man säger så. Då var det lite det här med grupptryck osv. Jag var rädd för att visa vem jag var, för att jag varit mobbad hela min skoltid, och den lilla tid jag gick på dagis, för jag gick nämnligen hos en dagmamma.
Men för att komma till saken, Jag var osäker på livet, på vem jag var, hur jag skulle vara för att få vänner när jag börja högstadiet. I börjar var det okej. Men då var jag inte mig själv. Sen mot slutet av höst terminen hittade jag mig själv, vem jag var osv. Och då hände allting. Jag blev utstött, igen. För att jag var annorlunda. Det funka i början av vår terminen. Men sen fick jag nog. Då jag kontakta rektorn, prata med mina föräldrar, lärarna osv. så sen i slutet av 7an fick jag byta klass. Och klassen jag går i nu är helt underbar! Alla är sig själv, alla är snäll med varandra. Klassen är helt awesome!!

HA-HA-HA,
Nu har jag 'dillat' på om en massa onödiga saker. Jaja, jag är ju som jag är. Nu ska jag gå och sova. Är hur trött som helst! Även fast jag typ sovit hela dagen för att jag inte orkat göra nånting.


Nu ska jag sova, Gonatt allihopa!




And i still miss you





I never knew til you were gone

How many pages you were on

It never ends I keep turning

And line after line and you are there again

I don't know how to let you go

You are so deep down in my soul

I feel helpless so hopeless

Its a door that never closes

No I don't know how to do this

 

I've talked to friends

I've talked to myself

I've talked to God

I prayed liked hell but I still miss you

I tried sober I tried drinking

I've been strong and I've been week

And I still miss you

I've done everything

Move on like I'm supposed to

I'de give anything for one more minut with you

I still miss you




hemskt!



Fyfan vad hemskt! Jag börja seriöst gråta när jag såg det här videoklippet. Tänk att leva som hon. Så fort man äter så spyr man upp det. Hon våga inte ens borsta tänderna för att hon var rätt att bli fet. Varje gång hon tittar på sig själv i spegeln drar hon in magen, och tycker fortfarande att hon är fet. Hon behöver seriöst hjälp. Jag trodde hon var kring 30 år, men hon är bara 20. Hon har haft ätstörningar i 16 år. Så sjukt hemskt!!






My Chemical Romance





When you go,
Would you even turn to say,

"I don't love you
Like I did
Yesterday!"?




Söndag 1/8


Bilden är fotad sommarn -09

God morgon! Igårkväll just efter att jag bloggat så gick jag ut med Oscar. Vi var på Furuparkskolan och bara satt där och chilla och pratade om altl möjligt. Det var sjukt länge sen jag var med honom. Hoppas vi kommer börja umgås igen. Men iallafall, Kunde verkligen inte somna inatt, trro jag somna där vid 4 tiden. Och jag vakna där vid 12 halv 1. Ganska skönt att inte bli väckt på morgon, jag behövde på sova ut, fast ändå så känns det som att jag skulle behöva sova lite mer. Men det struntar vi i nu.

Idag vet jag verkligen inte vad jag ska göra, jag hittar säkert på nånting. Och imorgon är det träning, jag taggar som fan eftersom att jag köpt knäskyddet från helex. Eller jag och jag, det var ju mamma som betala det men whatever! Så nu kommer jag kunna vara med lite mer på träningarna. Men samtidigt kan jag inte börja springa, hoppa på ett ben (benet där jag har problem med knät) och en massa annat. Måste ta det lugnt i början, och sen så har inte dom här knäövningarna jag fått hjälp nånting, så vi får ju se hur mycket knäskyddet hjälper.


Nu ska jag inte babbla på om en massa onödiga saker, fast ja, det har jag redan gjort. Nej nu får jag ge mig. Föressten så har jag funderat på att göra ett videoinlägg nån dag, för det var ju ett bra tag sen. Och jag har fått frågor om jag inte kan göra ett videoinlägg eftersom att det är roligare.


Hoppas alla mår bra, och har det bra, önskar jag också var på lite bättre humör. Men ja, vi får höras!




RSS 2.0