wooopppppsss ...

Hejsan! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt! Jag hade totalt glömt bort bloggen! Det var Hanna som påminde mig. Hon sa till mig att min blogg är bra, och jag ba, just jaa, jag har ju en blogg :O Nu ska det minsann bli ändring på bloggandet! Måste verkligen skärpa mig. Fast ja, dom senaste dagarna har jag inte gjort så mycket. Igår var jag me Julia, och hon har jag inte träffat på hur länge som helst. Sen under vekcna har jag inte gjort så mycket, har typ sovit bort hela dagarna. Har haft träning på kvällarna åså.
Idag har jag varit med Jonas, sen med han och några till. Nu ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Kanske blir att sätta sig framför tvn och kolla på family guy, eftersom att det är ju det till kl 10 ikväll. Vanligtvis brukar jag inte kolla på det, men har ju inget annat för mig.

Har som inte speciellt intressanta saker att säga egentligen, blev bara påmind att jag har en blogg. Jag lovar att jag inte ska glömma bort att uppdatera. Trotts att det bara är tråkiga saker det jag skriver, men bloggen måste ju vara vid liv! :)


Vi får höras senare! Lovar att jag ska bättra mig! :D



uppdateringen suger!

Hejsan! Jag hr inte bloggat på sisådär 3 dagar nu, och jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det! Orkar inte rabbla upp allt jag gjort dom senaste dagarna. Eller ja, så mycket är det inte, men orkar inte riktigt tänka efter. Kortfattat om dagen dårå. Vakna där vid 1, klev upp ur sängen närmare halv 3 tiden. Lite lat dag idag, me det var skönt. Har hafft träning nu ikväll oxå, vilket kändes fantastiskt! Igår så var jag i piteå med basketlaget, som en lagdag kan man säga. Fast det var ju lite surt väder, så vi var inne i en sporthall och lira basket, skratta och hade kul.

Blogglusten går lite upp och ner just nu, därför är uppdatering lite hur som helst. Men det får ni stå ut med. Och nu har jag verkligen inte humöret ovanför bra-sträcket om man säger så. Men det orkar jag inte gå in på just nu. Vet inte vad som händer nu resten av veckan, har iallafall träning nu mån-tors så kvällarna kommer spenderas i sporthallen. Julia kommer iallafall hem på onsdag. SOM jag saknat hon! Läntar verkligen tills jag får träffa min lilla cupcake!!

Nu ska jag snart lägga mig i sängen. Jag är inte alls trött egentligen, eftersom att jag nästan sov hela dagen. Men jag orkar bara inte sitta vid datorn. Ni får ha det så bra tilsl vi hörs igen! Ska försöka hålla bloggen vid liv så mycket jag kan, men självklart måste jag ju ha lust också!


Vi hörs senare! Peace out!




Fredag 23/7



Du borde vara här och rädda mig nu..



Hejsan! Har inte bloggat något idag, men har nämliget suttit och gjort nya bloggdesigner. Jag ska ju fixa Amandas blogg, det har jag lovat för länge sen. Men eftersom att jag var såå upptagen med mig bloggdesign osv så hann jag inte. Och sen så vet jag inte om Felicia och Julia fortfarande vill att jag ska fixa deras blogg. Så jag har fullt upp kan man säga.

Idag har jag inte gjort nånting. Åt middag på restaurang Teo. Jag skulle egentligen ha varit med Alexander nu ikväll, fast kvällen är ju fortfarande ung, så vi får ju se. Och sen vet jag inte om mamma fortfarande surar, vi börja tjaffsa tidigare och då sa hon att jag var tvungen att va hemma ikväll, Men vi får ju se hur det blir!


Nu ska jag dunka musik, smsa alexander och sen så ser vi vad son händer. Och en sista sak, inte för att skryta eller nånting men jag är supernöjd med min nya bloggdesign! Nu hoppas jag att det är lite trevligare att läsa min blogg.




Godnatt inlägg.

 
Jag tänkte bara säga Gonatt. Lite onödigt att göra ett inlägg bara för att säga att man ska gå och sova, Men jag har fotat lite nu ikväll/inatt, och då tänkte jag att jag kunde bjuda på den här bilden. Kvallan är inte speciellt bra, Men det funkar ju! Sen så ser jag lite ut som en råtta också, men jag tycker det är kul att posera framför kameran, fast ja, jag brukar mest stå framför spegeln. Men jag älskar kameran, speciellt att fota oseriösa knäppa bilder. Det är det skojigaste som finns !



Jaja vi får höras senare !♥




ord ...

Orden var inte bara ord, inte för mig.
Ord var tankar, känslor, miljöer, bilder och väder.
Ord var tröga eller smidiga, tunga eller lätta, små eller stora.
Ord var svarta, vita, gråa eller i färg.
Ord om sånt som tynger en var förbjudna, ord om kärlek var förbjudna.
Det var många ord som var förbjudna, eller förklädda.
Många ord som sårade, som gjorde ont och som skavde.
Självkontrollen var extrem,
så extrem att jag fortfarande glömmer bort att jag får säga vad jag vill nu,
och att Han inte straffar mig på samma sätt längre.
Jag är fri nu, och det var inte bara jag som räddade mig.
Det var du också.


"Denna berättelsen borde ha kommit lätt, men just nu känns den nästan lite konstlad. Som om dom 198 ord jag nyss skrivit känns för tunga fastän dem säger för lite.
Men nu ska jag skärpa mig, jag lovar."



Torsdag 22/7

Hejsan! Lite usel uppdatering, men dels så har jag inte hunnit, men sen så har jag inte varit på världens bästa blogghumör. Idag och igår under dagen har jag städat. Sen igår på kvällen träffa jag jonas och vi prata, bl.a om oss och hur vi ska ha det (kring vänskapen så ni inte missförstår).
Och nu idag efter middagen så for jag in till stan för att va med Kazi och några till. Fast innan jag träffa dom träffade jag Amanda, Sanna och Ottilia så då stog jag och snacka med dom ett bra tag. Sen var jag med kazi och några fler. Vi hade jättekul kan jag säga direkt. Fast sen framåt 9 tiden så börja det regna, och det gillas inte!

Nu resten av kvällen vet jag inte vad jag ska göra. Antingen sitta kvar här vid datorn eller så slår jag nog på tvn eller nå liknande. Jag kan säga med detsamma att jag är sjukt nöjd med min nya boggdesign. Säg gärna vad ni tycker!


Ha det bra tills vi synes nästa gång !♥



Hejsan nytt och fräscht !



ÄNTLIGEN KLART!
Nu är jag äntligen klar med min header. Så nu har jag fixat och donat och till slut blev resultatet bättre än vad jag hade förväntat mig! Fast jag måste fortfarande justera lite små deataljer. Men det kommer jag göra efter hand.


Vad tycker ni om min nya header och bloggdesign?



Godnatt för sista gången!



Nu säger jag Godnatt, Igen, och för SISTA gången! Förlåt. Men jag har så tråkigt. och jag kan inte sova. nått fel är det på mig eftersom att jag är klarvaken. Jag har försökt sova, men det går inte!

GODNATT för sista gången !♥



Godmorgon..

..Ja som rukriken lyder, så säger jag godmorgon! Klockan är snart kvart i 6 på morgonen, och jag har inte kunnat somna ännu. Jag har legat i sängen i drygt en timme, har blundat och slappnat av i hela kroppen. Men jag kan ändå inte somna. Jag är klarvaken. Jag har till och med prova läsa. Men det är bara jobbigt, och jag tycker inte ens om att läsa böcker.

Anyway, Nu ska jag försöka somna, för mamma kommer väcka mig ganska tidigt känns det som eftersom att vi ska städa. Hoppas ni sovit gott allihopa, hoppas jag också får göra det nu i någon timme.



Gonatt!♥




bilder från josses stuga.

Här får ni 2 bilder från då jag var i josses stuga. Jag snodde dom från hennes blogg, ni får gå in på hennes blogg och kolla på resten av bilderna. Det kan ni göra HÄR!


Vi tältade ju som sagt. Och det var det här jag menade med att vi faila med tältet. Det var så sunkig och dålig mark, så tältpinnarna satt inte riktigt fast i marken. Vi höll på att ge upp flera gånger, men dumtjuriga som vi båda är så bestämde vi oss för att vi skulle få upp det.

Vi sov i delen till höger, och hade grejerna i andra delen som blev failad. Vi skratta så mycket åt hur tältet såg ut när vi var klara. Men samtidigt var vi glada att vi klara det, med hjälp av sammarbete, good teamwork!

Efter 2 timmars tältuppsättning så tyckte vi att vi förtjäna varmkorv och fanta. Efter det så for vi ut och fiska. Fast det gick inte så bra, vi hade inte levande mask, utan vi hade fake maskar, och fiskarna var för smarta för att gå på det, så ingen fisk fick vi. Men kul hade vi ändå.




I hate the way my life turned out to be..



Hej! Lte usel uppdatering, anyway. Nu 'nattbloggar' jag igen, Det är typ bara då jag har tid och lust att blogga. Idag har jag iallafall träffat Joel ett tag. Annars har jag bara varit hemma. Det blir ju som idag, fast senare, då ska jag städa mitt rum, eller ja, det ska städas i hela lägenheten.

Nej, nu borde jag gå och sova, för mamma kommer väcka mig jätte tidigt.. less jag blir! Men ja, det funkar ju. Btw, bilden är asgammal, fotad 14 April förra året. Då jag gick från blondin till brunett.


Jaja nog om det. vi hörs senare!



Gonatt !♥




Måndag 19/7

Hejsan! Idag blev jag väckt kl 10 av pappa. Så jag har bara sovit 5 timmar inatt eftersom att jag inte kunde somna. Men det funkar ju! Jaja, då duscha jag, fixa mig, sen så skjutsa pappa mig till mamma, och sen så cykla jag och mamma in till stan, eftersom att jag skulle till Ungdomsmottagningen. Så nu ska jag börja äta p-piller. Börjar ta dom när mensen kommer.

Ikväll ska jag träffa Jonas, för vi ska prata. Annars vet jag inte vad som händer. Just nu dunkar jag musik, och det är ett mirakel att mamma inte kommit in och bett mig sänka, hon orkar väl inte. Jaja, det är ju ett plus!


Nu ska jag fortsätta med blogdesignen. Har nämnligen hållt på med den ett bra tag nu. Vi hörs!






Ännu mer nattbloggning.




God morgon, eller ja, vet inte vad jag ska säga. Hej kanske. Jaja, Var med Joel hela dagen igår. Först var vi hos hans mamma inne i stan. Sen hos hans pappa på lerbäcken. Vi har kollat tv, pratat om en massa, och till och med spela tv spel. Första gången på länge jag gör något sådant. Det är ganska kul om man tänker efter, eller ja, det är ju vad jag tycker.
Anyway, idag/senare vet jag inte vad som händer. Ska sova, läänge, för det har jag bestämt. Annars ska jag vara kl 1 på Ungdomsmottagningen för att snacka om P-piller osv. Efter det så kanske jag skulle vara med Joel. om han hinner, för han skulle tydligen träffa släkten åde.

Och nu till alla er som som har missförstått alltihopa. Jag har killkompisar, det har nog alla. Eller jag har fler killkompisar än tjejkompisar rättare sagt. Och på senaste tiden har jag inte haft speciellt bra kontakt med alla tjejer, så då har jag vänt mig till killarna. Vissa tror att jag börjar ragga på någon ny och att jag totalt glömt Jonas, men så är det absolut inte! Jag har inte glömt Jonas, ännu. Och jag har defenitivt inte börja 'leta' efter någon ny. Visst, det var 2 personer som såg mig göra en sak, som jag helst inte pratar om, och okej, det kunde man tolka hursom helst, och dom tolka det på alldeles fel sätt, vilket nog alla skulle gjort. Men att berätta det för gud och alla människor? Hur moget är det? okej 1 vet om det, vad jag vet. Men misstänker att fler än så vet om det. Så nu till alla er som tror att jag har någon ny på G, så tror ni fel! Jag är inte en sån som byter killar som jag byter underkläder. Jag är absolut ingen player eller hora för den delen.


Nu ska jag slå på tvn och lägga mig i sängen. Vi får höras senare!



långt bakåt i tiden...


vintern 2003.

Carro, Gammal vän ♥

Julafton 2004 tror jag.

Nyårsafton 2004?

Januari 2005

2004 antar jag.



Rätt så gamla bidler. Har en massa, men orkar inte lägga in så många. Men här har ni iallafall några roliga och gamla bidler på mig. Alla har vi varit små nån gång :)



Söndag 18/7

Hejsan! Blev väckt av pappa kl 10. Då fixa jag mig sen så skulle pappa, lillebror och storebror till farmor, så då släppte pappa av mig i stan, för att jag skulle vara med Joel. Så idag har jag varit med honom. Nyss har jag ätit middag, Fisk och potatis, MUMS!


Nu ska jag plocka ihop lite snabbt i mitt rum, sen ska jag vara med Joel. Han har fått mig på lite bättre humör, tack vännen!♥



Vi hörs senare, ha det gött allihopa! ◊



Lördag 17 Juli

Hejsan! Kom hem för ett tag sen, för jag har ju varit och jobbat på Max med Josse. Vi blåster upp ballonger med nån grejj som fanns där, sen så klev jag i björndräkten, och vi gick ut. Efter ett tag bytte vi. Sen ytterligare så bytte vi tillbaks så jag hade på mig den, och jag hade på mig den i ungefär 2 timmar, om inte mer. Det var svettigt, och klumpigt, men det var väldigt kul. Massa barn ville skaka hand, kramas, och vissa röck tillochmed i svansen på mig, fast det var lite irriterande. Sen så dansa jag utanför smedjan för att en tjej stog och sjöng där, Sen dansa jag oxå med en tant som var typ 45+. Ganska kul faktiskt. Sen så var det många som tog kort på mig. Jag stod också inne i smedjan och dansa utanför monki, Jag digga till musiken som kom innifrån den butiken, och massa folk titta på mig, skratta och fota. Tänk så kul man kan ha när ingen vet att det är en själv :)


På bilden så är det jag och Benjamin. Jag såg ju knappt nånting, och helt plötsligt ställer sig någon bredvid mig och säger att han vill ta kort med mig, sen fick jag reda på att det var benjamin. Och han visste ju inte att det var jag, så det var ju det som var det roliga. Josse har fotat och filmat mig när jag dansar med den där tanten, lägger in den filmen senare.

Nu ska jag hitta på nåting. För sitter och lyssnar på musik och har tråkigt. Fick ju gratis käk på Max också, så jag har ätit middag redan.


Vi hörs när vi hörs, ha det gött allihopa!


Simple Plan - Welcome to my life


Denna låt passar in på mig och mitt liv väldigt bra, just därför tänkte jag att jag kunde lägga ut den här. Jag älskar låten! Jag älskar bandet!♥



No you don't know what it's like
When nothing feels alright
You don't know what it's like
To be like me

To be hurt
To feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like
Welcome to my life




Egobild



För en gång skull har jag tagit mig tid att fota nya bilder på mig själv, alltså egobilder. Jag är inte precis en sån person som fotar mycket egobilder, förut var jag det. Jag älskar att va med på bild, om någon annan fotar den och jag får dumma mig, typ grimasera, och bara fula mig. Det tycker jag är skojj!


Här har ni iallafall en bild, ni får nöja er med denna egobild, tills nästa kommer!


Fredag

Eller ja, nu är det ju Lördag. Men iallafall. *Hej, Idag blev jag väckt av felle, hon ringde och väckte mig. Fast jag hade sagt att hon skulle göra det, så då gjorde hon det. Hon kom där vid halv 11. Då drog vi ut. Vi for runt och cykla, men tillslut hamna vi hemma hos felle. Vi slog på datorn, surfa runt bland annat på facebook,bilddagboken och en massa andra sidor. Sen skulle hon ut med båten, så då gick jag hem. När jag kom hem satte jag mig framför datorn och gjorde ingenting. Sen följde jag med på affären, och då fick jag, min lillebror och storebror mjukglass, som pappa sa "Efterrätt före middagen" Lite småkul faktiskt. Senare framåt kvällen for vi förbi farmor och var där ett bra tag. Efter det for vi hem.
Jag har som egentligen inte så mycket att skriva om. Imorgon ska jag iallafall jobba på Max med min kära väl Josefine. Så imorgon får jag inte heller sovmorgon, ska vara 10.45 på Max, fixad, redo och taggad!


Nej nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på tv. Såhär på natten brukar jag ligga och kolla på tv 4 sport, för det är typ wrestling och allt möjligt, och det tycker jag är bra, av någon konstig anledning.



Ha det gött allihopa, vi hörs senare!


Dead By April - Unhateable



You set my heart and soul on fire,
that seemed so impossible,
You've always been my one desire,
you're making me invisible,
free from all these lies,
still I miss your angel eyes
You are so unhateable




Det går inte...

Ja som rubriken lyder, så kan jag inte sova, det går bara inte! Nu under hela kvällen/natten, eller ja, ända sen jag kom hem från felle, för jag har varit med hon nu ikväll, så har jag fått panikattacker. Med jämna mellanrum. Fast nu har jag inte fått någon på ett bra tag, hoppas det håller i sig så jag kan lägga mig ner i sängen och försöka somna utan att få panikångest.

Hela kvällen/natten har jag smsat med några, som försökt få mig på bättre humör. Vilket inte gick så bra. Men är tacksam över att det verkligen finns så många som verkligen bryr sig om mig. Jaja, lite mycket om mig just nu, men det är ju min blogg, mitt liv, min vardag. Så ja. Fast lite ego blev det ju, men ajja det struntar jag i!


Nu ska jag slå på musik, slå på tvn, lägga mig i sängen, och se vad som händer. Tvekar på att jag kommer somna. Men vi får ju se. skriver senare framåt dagen, eller mot kvällen, beroende på väder och vad jag kommer göra osv.


Vi får höras, ha det gött allihopa!



Junkön


Jag och lillebror gör sig redo för en helg på Junkön.

Jättestort Fia med knuff. Lillebror och Hanna.

Kvarnen som fanns på ön. Bilden är fotad på kvällen.

Inuti Kvarnen. Fotad på dagen.

Första kvällen/natten. Dålig bild, och runda hörn(?)

Påväg till stranden träffa vi på hästarna. Celine dummar sig bredvid en av hästarna.

Celine pratar med hästen typ :)

På Junkön träffa jag Robin och Markus. Och lilla Hanna tyckte om att jaga dom.



Andra kvällen/natten. dåligt med runda hörn -.-'


Det ända som är redigerat på bilderna är ljuset. Varken färgerna eller något annat är redigerat. Som sagt så blev det några någorlunda bra bilder. Men det får duga.


Vi hörs, ha det gött allihopa!♥


Seg...

Hejsan! Ursäkta för dålig uppdatering dom senaste dagarna, men jag har varit upptagen. Kom hem för ett bra tag sen, för jag har varit 2 dagar i josses stuga, och det har varit helt amazing!. Vi har tältat, vilket inte gick så bra, vi faila med halva tältet om vi säger så, men det funka, sen har vi fiskat och bara myst på. Idag har vi varit i Storforsen. Och det har varit väldigt trevligt.

Jag är inte på världens bästa blogghumör, eftersom att överallt här hemma finns det minnen. Minnen som jag inte vill komma ihåg. Och då är det bäst att jag berättar det på en gång för det kommer ändå vara någon som frågar. Jag och Jonas är inte längre tillsammans. Känslorna försvann för honom, så enkelt är det. Svårt och jobbigt för mig, men jag överlever.

Nu ska jag ladda upp bilderna från Junkön som jag inte hunnit göra. Det blev inte så många bra, men det får duga!




hemma!

Hejsan! Nu är jag hemma efter en helg på Junkön med familjen. Jag har även umgåtts med familjen Hofslagare/Ylitalo och familjen Nordström. Vet inte om jag ska säga att helgen varit bra eller dålig. Roligt har det väl bara varit lite då och då, för jag träffa Robin och hans släkting (eller kompis?) Markus och vi bada, bada bastu och allt möjligt. Som sagt så var jag inte taggad på att fara ut med båten, och speciellt inte att vara borta hela helgen.

Som jag skrev i inlägget som jag skrev i fredags så fick ju min halvtrasiga risiga kamera hänga med. Den funkar att fota med och det blir någorlunda bra bilder, men problemet är att skärmen/displayen (vet inte vad jag ska kalla det) är trasig. Det är typ som på en mobil kan man säga, så jag ser varken vad jag fotar eller hur bilden sen blev. Sammanlagt blev det bara 83 bilder och 3 filmer. Fast knappt hälften av bilderna blev bra.

Nu ska jag redigera lite bilder. Lägger in dom här på bloggen antingen senare ikväll om jag orkar, eller imorgon.


Vi hörs, ha det gött allihopa! ◊



9 Juli Fredag


Midsommar.





Hejsan! Det blir en lite snabb bloggning nu. Nu ska jag fara ut med båten med familjen och vi kommer vara borta troligen till på söndag. Kameran är med så vi får hoppas på att jag använder den oxå.

Nej nu måste jag fara. Föressten, dom här 3 bilderna blev bäst från skogspeomenaden och den högstupp är från midsommar. Har inte redigerad några andra bilder än dom här. Ljuset är dt ända som är redigerat!


Vi hörs på söndag! Ha det gött♥



Hemsk bild!


Bilder: Mamma 
Med på bild: Jag   
Kamera: Canon EOS 400D Objektiv: Sigma 70-300


Yesbox! Min mamma är EXPERT på att smygfota mig. Fast ja, nu är ju inte denna bild speciellt ful om man jämnför med andra bilder. Fast ja, jag tyckte att det kunde va kul att lägga in den här bilden här på bloggen eftersom att mitt ansiktsuttryck är lite konstigt, För jag sa nånting. Bilden är inte alls redigerad.

Jag kommer lägga in nå fler bilder sen som mamma fotat, dels när hon och jag var på en skogspromenad med hundarna (Det är då denna bild är fotat, tror jag?), och sen från midsommar. Det kan ju va kul att se, eftersom att jag inte la in några bilder direkt efter midsommar, för nu är det ju ett tag sen, men det kommer. Ha tålamod!


Torsdag 8/7



Godmorgon sunshines! Solen lyser och det är varmt ute! NU ÄR DET ÄNTLIGEN SOMMAR! Nu känns det verkligen som sommarlov. Men det som är sorgligt är att vi typ redan haft sommarlov i en månad. Och det känns som att det snart är slut och att jag knappt hunnit göra nånting !?

Nej nu ska jag inte tänka så! Jag har redan bestämt vad jag ska hinna göra i sommar. Och det ska jag då tamefan göra också! Nu ska jag iallafall snart till en strand med pappa, veronica, lillebror, Anneli, Janne och Celine.


Vi får höras senare! ha det gött!♥

Nu drar jag (igen)...


Ett år gammal bild.. Ej redigerad..

Tjena! Nu sticker jag snart igen. För ska till tuna så ska ta bussen. Jag kom hem för cirka en timme sen. För jag for ju som sagt ut med båten igår med pappa och lillebror. Vi får till Kluntarna, och det tar typ 2 timmar för oss att fara dit, det är för att våran båt är väl inte den snabbaste. Fast igår var det ju helt okej. Då satt jag längst fram på båten och stekte i solen medans vi får dit. Så det var härligt.
Bada flera gånger igår också. Sista gången jag bada var vid 10 tiden. För då såg jag att André också var på samma ö som jag så då fick han mig att bada. Det var trevligt.


Nej nu måste jag springa till bussen för annars missar jag den. Vi får höras senare.


 Ha det gött allihopa!♥



Nu far jag...

...till Helex för att träffa sjukgymnasten, sen bär det av med båten. Och vi kommer sova i båten till imorgon. Jaja, nu har jag inte tid att sitta här. Vädret är underbart, solen skiner, typ vindstilla, Sommarn här kommer jag!!


Ha det bäst!♥


Måndag 5/7

Hejsan! Idag vakna jag vid halv 12. Och nu under dagen har jag inte gjort så mycket. Jonas, Marcus och Elias kom hit och var här ett tag, det var trevligt. Annars så har jag bara legat framför tvn och kollat film hela dagen. Idag så blev det en slappar dag för min del. Och sen så är ju så många borta också.

Imorgon så ska jag till Helex kl 11, suck! Så då blir det bara att kliva upp tidigt. Annars vet jag inte vad som händer resten av morgondagen, eller nu resten av kvällen.


Nu ska jag fortsätta på min bloggdesign.



Ni får ha det så gött allihopa!♥


har inte tid..

... att blogga just nu, hade inte det igår heller. Lite kortfattat iallafall, igår var jag ju med felle. på kvällen for vi ut med båten till klubbviken och var där i ungefär 2 timmar. Sen for vi hem och gjorde inte speciellt mycket. Idag vakna jag kl kvart över 12 eller nånting, då for jag till felle. For på restaurang med pappa, lillebror, storebror, veronica, anna och farmor och käka middag. Sen for jag till Jonas.


Så nu ska jag umgås med Jonas, vi får höras antingen senare eller imorgon.


Ha det gött allihopa!



Nu drar jag...

... Ut någonstans med Felicia. Jag sov ju här en natt till, och vi somna där vid 2 tiden. Vi skulle se film, men vi somna efter 5 minuter så ja.


Jaja, vi får höras senare, ni får ha det så gött !♣



Videoinlägg hos felle (med felle)


Länge sen jag gjorde ett videoinlägg, men här har ni ett. Och felle är med t.o.m !
Jag är väl inte speciellt seriös om man säger så, och jag är väldigt trött!
Men det gillas! ...-Eller naeh!


Ha det gött allihopa till vi hörs igen !




nu drar jag...

...Till Felicia. Måste bara hitta nå kläder att ha på mig först.


vi får höras senare! ha det gött allihopa!◊



RSS 2.0