Bloggpaus!


En liten nyare bild.

Uppdatering suger för tillfället, och det kommer den göra nu en lång tid framöver. Det händer väldigt mycket i mitt liv just nu, Har dels långa skoldagar, mycket läxor, prov osv, men sen så har jag en massa träningar också. Och just nu har jag ingen ork och lust att blogga, eftersom att nu har jag flera prov jag måste plugga till, träning 4 ggr/vecka och sen så måste jag ha tid för att umgås med kompisar också, vilket jag knappt har för tillfället.
Så nu tar jag en "bloggpaus" som det heter, eftersom att jag måste fixa allt i mitt liv innan jag ska ödlsa en massa tid framför datorn bara för att hinna blogga. Visst, jag sitter redan lite väl mycket vid datorn vilket jag inte borde, men det blir bara så.

Bilden här ovanför är väl inte speciellt fin, men den är ny, och jag tänkte att ni får nöja er med den till jag kommer tillbaka. Och när min bloggpaus är över så kommer det även dyka upp en ny bloggdesign, spännande!
Ha det så bra tills jag återvänder till bloggandet!♥



Lördag 9/10


Fyller ut inlägget med en bild från i somras.


Hej! dagen har väl varit ganska så bra. I morse vid 11 så följde jag med mamma ut med hundarna i skogen. Efter det så for jag till Tuna. Kvällen slutade på fritidsgården med en massa trevligt folk. Egentligen så har jag inte speciellt mycket att säga. Så det här inlägget blir ganska kort om man jämnför med dom andra.

Imorgon så vet jag inte vad jag ska göra, men alltid hittar jag på nånting. Just nu så kollar jag på en film på 3an som heter "The ringer" och den verkar bra men samtidigt ganska så långdragen. Själv föredrar jag skräckisar, och sånna filmer som det händer mycket i.

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen och sen så ska jag gå och lägga mig.
Hoppas ni haft en bra Lördag för det har jag.
Godnatt!♥



Fredag 8/10


Bjuder på en gammal och lite halvtaskig bild på mig och mina käre vän Felicia♥

God kväll! Igår så spenderade jag kvällen på tuna. Idag så var det ju skola som vanligt, och vi hade prov i SO. Jag hade pluggat hur mycket som helst och jag kunde allting men fick hjärnsläpp när jag fick provet framför mig. Jaja, vi får ju se hur det gick sen när jag får igen provet.
När jag sluta for jag hem och åt middag, och sen så cykla jag iväg till hallen för att kolla på tjejernas träning. Kunde dock inte va med för att jag har jätte ont i höften.
Efter träningen cykla jag hem, och sen så for jag iväg till pontushallen för att kolla på LF Basket och sen för att sitta i biljettkassan. Efter matchen åkte jag hem med Maja och sen dess har jag bara suttit framför datorn.

För en stund sen fick jag ett samtal. Och efter det kunde kvällen inte bli bättre.
Snart ska jag lägga mig. Även fast jag inte är trött. Men känner att jag verkligen behöver sova för att jag sovit så himla dåligt som senaste dagarna pga ryggen.

Vi hörs imorgon! God natt♥



Onsdag 6/10


Egobild från förra veckan.
 
Hallå! Skola idag som vanligt. Hade lunch i 2 timmar, så då for jag, Fanny, Fanny och Julia in till stan efter att vi käkat lunch på skolan. När jag slutat så for jag hem och jag och mamma for direkt in till polisstationen. Efter att vi varit där for vi på willys och sen for vi hem och åt middag.
Efter middagen så bytte jag om och sen så cykla jag iväg till sporthallen för att först kolla på killarnas match, och sen ha träning efter matchen. Träningen gick väl lite sisådär för att ryggen krångla.

Jag duschade för en stund sen och ska gå och lägga mig nu. Imorgon så är det ju skola, och sen efter middagen så kommer jag fara till Tuna. Vi får se när jag bloggar, antingen före skolan, efter skolan eller sen på kvällen.

God natt!♥



Storebror 18 år!! ♥


Älskade bror♥

Hallå! Jag kom precis hem från skolan och ska snart iväg igen. Paoppa kommer nämnligen och hämtar mig eftersom att jag ska dit och gratta min kära storebror som fyller 18 år idag! Ett stort grattis till honom. Så resten av dagen/kvällen kommer jag spendera hos pappa så ifall att jag bloggar en gång till idag så blir det nog ikväll skulle jag tro.

I morse innan jag drog till skolan så satt jag och gjorde detta collage med gamla bilder på mig och min storebrorsa och ja, här ovanför är ju resultatet. Jag älskar min storebror oavsett vad! Och som ni ser på två utav bilderna så har vi ganska kul med varandra emellanåt.
Ha en fortsatt trevligt dag!♥





Måndag 4/10


fyller ut inlägget med en gammal bild på mig och Clara från i början av 2009. I miss u ♥

Godkväll! Idag så började jag 10.20, och skulle egentligen slutat 12.40. Men jag hade lite rester i SO så jag stanna kvar på skolan och gjorde klart det , så sluta ungefär där kring 1-halv 2 tiden. Sen nu ikväll så har jag haft träning. Och det var hur skönt som helst att äntligen få va med och träna igen, dock så har jag fortfarande sjukt ont i ryggen så det var lite jobbigt att typ springa osv, men jag bet ihop!
Annars nu idag har jag inte gjort så mycket, har bara varit hemma. Imorgon börjar jag 8.35 och slutar halv 4. Känns ganska hemskt, men har lunch i över en timme, och sista lektionen är syslöjd så det är inte så farligt.

Snart ska jag krypa till sängs, eftersom att jag sovit väldigt lite dom senaste dagarna, och har sovit ganska så dåligt också, så humöret blir bara sämre desto mindre jag sover vilket inte är bra! Så vi får höras imorgon helt enkelt.


God natt!♥



Söndag 3/10


En lite nyare bild från i veckan.


Hallå! Igårkväll så var jag på fritidsgården ett tag, bara för att komma ut och umgås med kompisar, och det var mycket trevligt! Idag så var jag först i Hälsans hus, eftersom att mitt basketlag hade match. Första matchen för den här säsongen. Och vi spelar inte bara i 96-serien(DU15) i år, utan vi spelar också i Juniorserien(DU18), alltså mot dom som är 93or och 94or. Och idag så spela dom mot Sunderbyn DU18, och vi vann! Vi ledde hela matchen, och tjejerna som spela var superduktiga! Fast ja, hela mitt lag är ju bra, jag kan inte säga nå annat än att vi helt enkelt är bäst! 
Efter matchen så for jag hem och börja direkt att städa. Jag själv är klar med mitt rum, men mamma och storebrorsan städar fortfarande. Funderar på att kanske hjälpa dom med resten av lägenheten, men brukar oftast va i vägen, men ska iallafall fråga om det finns nå jag kan göra.

Vi får se om jag uppdaterar ikväll, annars blir det nog imorgon, antingen före skolan eller efter skolan men det ser vi ju. Ha en fortsatt trevlig Söndag!♥



Lördag 2/10

Godmorgon! Uppdateringen är väl fortfarande lite kass, men det får ni stå ut med. Iallafall, igår så bestämde jag mig för att fara till skolan, eftersom att jag redan hade missat så himla mycket, dels 2 prov, men sen spanska läxförhör osv. Men timmarna i skolan blev korta, eftersom att där vid halv 11 for jag till vårdcentralen för att kolla ryggen. Sen for jag tillbaka till skolan. Men då blev jag inte speciellt länge där, och varför vill jag inte gå in på heller. Jag for iallafall hem. Där vid halv 4 följde mamma mig till sporthallen för att jag skulle kolla på tjejernas träning, jag själv kunde inte va med pga ryggen. 

Iallafall, efter träningen så for jag hem och åt middag, och sen så satte jag mig här framför datorn. Och i stortsätt hela kvällen satt jag framför datorn eftersom att det inte fanns nånting annat att göra.
Imorse så blev jag väckt av telefonen, Felicia ringde. Hon påstod att jag brukade vara vaken vid den tiden då hon ringde, alltså där vid 9. Fast det brukar jag verkligen inte. När vi la på försökte jag somna om men det gick inte. så nu sitter jag här framför datorn och vet inte vad jag ska hitta på. Kanske blir att fara och kolla på juniorerna senare när dom spelar, både killarna och tjejerna, men ska försöka dra med mig någon som är basketintresserad så det blir lite roligare. Men man ser ju vad som händer.

Mina inlägg blir alltid så långa, och jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det. Jag brukar oftast skriva om så onödiga saker men skit i det. Vi hörs när vi hörs, ha det bra!




RSS 2.0